Horoscopul zilei de duminică, 10 decembrie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: duminică, 10 decembrie 2017


Horoscop 10 decembrie 2017, Berbec:

Nici tu nu mai știi ce să faci azi ca să scapi de o persoană care te scoate din sărite. O consideri extrem de plictisitoare și nu înțelegi cum ai ajuns în situația de a avea de-a face cu ea. Îți vei îmbunătăți dispoziția abia după ce scapi de ea.


Horoscop 10 decembrie 2017, Taur:

Te-ai distra pur și simplu minunat în familie azi, asta dacă nu ar exista o rudă care te scoate din sărite. Insistă să pună pe tavă tot ceea ce tu nu ai făcut bine până acum și la un moment dat nu mai poți. O să îi faci un scandal de față cu toți!


Horoscop 10 decembrie 2017, Gemeni:

Îți faci un prieten care va fi alături de tine pentru tot restul vieții, în ciuda diferențelor de vârstă dintre voi. Îl ajuți cu o situație pe care nu o înțelege și nu va uita niciodată câte îți datorează. Ne bucurăm pentru tine.


Horoscop 10 decembrie 2017, Rac:

Ce rost are să demonstrezi tuturor că tu ești cea care are dreptate, dacă acest lucru nu te va face fericită? Tocmai de aceea, azi ar trebui să te abții de la dispute și să îți petreci în schimb timpul la sală sau citind o carte care îți place.


Horoscop 10 decembrie 2017, Leu:

Nu ignora sfatul pe care îl primești azi de la o persoană în vârstă, deoarece se va dovedi a fi extrem de important. Deși la început ți se pare a fi o prostie, cu timpul vei descoperi că e cât se poate de înțelept și că te salvează azi!


Horoscop 10 decembrie 2017, Fecioară:

Azi ți se întâmplă ceva ce nici măcar nu credeai că există și de care erai convinsă că nu se întâmplă decât în basme. Te îndrăgostești la prima vedere de un tip și el simte la fel. Din păcate, nu vă veți mai întâlni.


Horoscop 10 decembrie 2017, Balanţă:

Întâlnești o persoană pur și simplu fascinantă pe reţelele de socializare pe care stabilești să o vezi cât de curând și în viața reală. Nu te entuziasma însă prea tare, deoarece aştrii consideră că vei fi extrem de dezamăgită.


Horoscop 10 decembrie 2017, Scorpion:

Pregătește-te să descoperi fațeta întunecată a unui prieten azi. Te va decepționa extrem de tare și te va face să suferi așa cum nu ai fi crezut posibil. Va fi greu să îl mai privești vreodată ca înainte, deși a fost vorba doar de o scăpare.


Horoscop 10 decembrie 2017, Săgetător:

Iubitul tău se dă și peste cap azi ca să te facă fericită. Va face un gest extrem de romantic care, chiar dacă nu iese ca la carte, arată cât de importantă ești pentru el. Vei fi în culmea fericirii datorită acestui lucru.


Horoscop 10 decembrie 2017, Capricorn:

Ești foarte entuziasmată azi, deoarece încerci un proiect care ți se pare extrem de provocator. Dar nu te descurci și vei avea nevoie de ajutorul unei cunoștințe, care ți-l acordă cu plăcere. Tu tot te simți însă prost din cauza faptului că nu ai fost în stare.


Horoscop 10 decembrie 2017, Vărsător:

Principala ta arie de interes azi este educația. Ești foarte interesată de un domeniu științific și privești toată ziua documentare sau citești cărți. Rezultatul este că cei dragi se simt ignorați și vor avea grijă să îți transmită acest lucru.


Horoscop 10 decembrie 2017, Peşti:

Imaginația ta e mai puternică azi decât niciodată, ceea ce spune multe despre tine. Aştrii te sfătuiesc să te gândești însă bine și să încerci să fii obiectivă înainte de a te arunca cu capul înainte. Așa te ferești de eșec.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS