Horoscopul zilei de joi, 9 noiembrie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: joi, 9 noiembrie 2017


Horoscop 9 noiembrie 2017, Berbec:

Conjunctura astrală favorizează astăzi viaţa profesională; este timpul să vă focalizaţi asupra ideilor voastre pentru că vă pot aduce beneficii frumoase într-un timp destul de scurt. Nu mai staţi pe gânduri şi puneţi-vă planurile în aplicare.


Horoscop 9 noiembrie 2017, Taur:

Recent aţi făcut o propunere de parteneriat unei persoane foarte importante din viaţa voastră profesională, iar azi primiţi răspunsul care este unul pozitiv. Sunteţi mai mult decât fericiţi/te însă, în loc să vă bucuraţi, vă puneţi pe treabă deoarece vreţi să demonstraţi de ce sunteţi în stare.


Horoscop 9 noiembrie 2017, Gemeni:

Relaţia pe care o aveţi cu oamenii din jurul vostru poate fi îmbunătăţită în această perioadă; în cazul în care nu acordaţi atenţie tuturor aspectelor de care vă loviţi astăzi, puteţi fi luaţi/te prin surprindere şi nu va fi un lucru tocmai plăcut pentru voi.


Horoscop 9 noiembrie 2017, Rac:

Ziua de azi vă găseşte foarte concentraţi/te asupra vieţii profesionale, unde vă doriţi să faceţi câteva schimbări importante. Simţiţi că nu progresaţi în carieră şi aveţi nevoie de puţină adrenalină. Discutaţi cu partenerul/a de cuplu înainte de a lua deciziile importante.


Horoscop 9 noiembrie 2017, Leu:

Astăzi trebuie să vă îndreptaţi întreaga atenţie asupra vieţii profesionale, unde vă ocupaţi de câteva proiecte importante. Încercaţi să fiţi atenţi/te la ce se întâmplă în jurul vostru deoarece pot apărea câteva oportunităţi interesante de colaborare şi ar fi bine să nu le rataţi.


Horoscop 9 noiembrie 2017, Fecioară:

Joi pare să fie cea mai liniştită zi a săptămânii pentru Fecioare. În prima parte a zilei sunteţi concentraţi/te asupra vieţii profesionale, unde încercaţi să rezolvaţi sarcini importante. Imediat după orele prânzului, întreaga atenţie este îndreptată asupra relaţiei sentimentale.


Horoscop 9 noiembrie 2017, Balanţă:

Începeţi ziua de azi cu o surpriză foarte frumoasă pentru voi; s-ar putea să fiţi contactaţi/te de o persoană interesantă şi importantă, care vă va face o propunere de colaborare pe care o acceptaţi fără să mai staţi pe gânduri. Lucrurile se vor schimba în bine pentru Balanţe.


Horoscop 9 noiembrie 2017, Scorpion:

Vă confruntaţi cu câteva probleme mai delicate la locul de muncă; din cauza unor greşeli făcute de colegii/ele de echipă, proiectul de care vă ocupaţi aproape că este compromis. Din fericire, în sprijinul vostru vin şi superiorii, care vă oferă o mână de ajutor şi câteva sfaturi pe care să le ţineţi minte.


Horoscop 9 noiembrie 2017, Săgetător:

Partenerul/a de cuplu sau o persoană la care ţineţi foarte mult vă poate împărtăşi un secret foarte important pentru el/a şi care vă priveşte şi pe voi; vă este foarte greu să acceptaţi această situaţie, motiv pentru care aveţi nevoie de puţin timp pentru a înţelege mai bine ce se întâmplă şi ce aveţi de făcut pe viitor.


Horoscop 9 noiembrie 2017, Capricorn:

Colaborarea cu o persoană importantă pare să fie pe final, însă aceasta vă face o altă propunere interesantă. Înainte de a o accepta, asiguraţi-vă că analizaţi cu mare atenţie oferta făcută şi că sunteţi hotărâţi/te să faceţi compromisurile necesare.


Horoscop 9 noiembrie 2017, Vărsător:

Ziua de 9 noiembrie este plină de oportunităţi frumoase pe plan profesional; aştrii vă sfătuiesc să fiţi foarte atenţi/te şi să nu lăsaţi ca nicio şansă să vă scape. Spre seară, purtaţi o discuţie interesantă cu partenerul/a de cuplu, care are nevoie de susţinerea voastră morală.


Horoscop 9 noiembrie 2017, Peşti:

Vă doriţi foarte mult să evoluaţi pe plan profesional, motiv pentru care astăzi încercaţi să mergeţi la mai multe întâlniri pentru a găsi noi colaborări. Aveţi încredere în voi şi continuaţi să luptaţi pentru ceea ce vă doriţi. Sunteţi pe drumul cel bun, la momentul potrivit veţi întâlni persoana care să creadă şi să investească în visurile voastre.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS