Horoscopul zilei de marţi, 7 noiembrie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: marţi, 7 noiembrie 2017


Horoscop 7 noiembrie 2017, Berbec:

Ziua de marţi vă găseşte făcând planuri şi gândind strategii pentru următoarea perioadă; sunteţi hotărâţi/te să ieşiţi din zona de confort, să vă asumaţi riscuri, să exploraţi şi chiar să încercaţi o nouă abordare pentru a ajunge acolo unde vă doriţi pe plan profesional.


Horoscop 7 noiembrie 2017, Taur:

Ziua de 07.11.2017 pare să fie ziua voastră norocoasă deoarece aştrii sunt de partea voastră şi vă ajută în tot ce vă propuneţi; aveţi încredere în voi şi îndrăzniţi să visaţi cât mai mult. De asemenea, nu uitaţi să puneţi în practică planurile voastre. Veţi vedea rezultate frumoase într-un timp foarte scurt.


Horoscop 7 noiembrie 2017, Gemeni:

Astăzi aştrii vă oferă posibilitatea să vă distraţi, să uitaţi de toate grijile şi să vă bucuraţi de viaţă. Vă simţiţi relaxaţi/te şi mult mai optimişti/ste decât de obicei. Un astfel de exerciţiu este foarte bun din când în când deoarece vă ajută să învăţaţi să preţuiţi lucrurile mărunte.


Horoscop 7 noiembrie 2017, Rac:

Vă doriţi foarte mult să evoluaţi pe plan profesional şi simţiţi că aveţi nevoie de ajutorul oamenilor din jurul vostru pentru acest lucru. Încercaţi să petreceţi mai mult timp alături de partenerii/ele de afaceri şi superiori, de la care vreţi să învăţaţi câteva trucuri pe care să le puneţi şi voi în aplicare.


Horoscop 7 noiembrie 2017, Leu:

Este momentul mult aşteptat de către Lei; este timpul să puneţi în aplicare toate planurile şi ideile pe care le-aţi frământat în ultima perioadă. Acum totul depinde doar de voi; aveţi încredere şi, cel mai important, aveţi răbdare deoarece drumul poate fi destul de anevoios.


Horoscop 7 noiembrie 2017, Fecioară:

Datorită conjuncturii astrale este posibil ca ziua de marţi să fie o zi a surprizelor; după o perioadă foarte aglomerată şi obositoare pe plan profesional, şefii/ele vă răsplătesc cu un bonus substanţial pe care hotărâţi imediat să îl cheltuiţi pe o vacanţă.


Horoscop 7 noiembrie 2017, Balanţă:

Azi purtaţi o discuţie cam aprinsă cu o persoană din domeniul profesional; s-ar putea să nu fiţi pe aceeaşi lungime de undă, motiv pentru care ar trebui să recurgeţi la compromisuri. Spre seară, o bârfă auzită vă poate influenţa să luaţi o decizie pe care nu prea v-o doriţi.


Horoscop 7 noiembrie 2017, Scorpion:

Astăzi vă treziţi cu o propunere de colaborare atât de interesantă şi de benefică pentru viitorul vostru profesional încât nu o puteţi refuza. Nu staţi să pierdeţi timpul analizând detaliile şi cerând părerea altor persoane. Alegeţi pe loc şi acest lucru vă ajută să creşteţi şi mai mult în ochii persoanelor cu care urmează să lucraţi.


Horoscop 7 noiembrie 2017, Săgetător:

Multe persoane din jurul vostru pot fi invidioase pe succesul pe care îl aveţi în ultima perioadă, motiv pentru care s-ar putea ca unele chiar să îndrăznească să treacă peste prietenia voastră şi să vă pună beţe în roate. Nu luaţi decizii importante în această perioadă.


Horoscop 7 noiembrie 2017, Capricorn:

Ziua de azi începe cu discuţii şi întâlniri importante pe plan profesional. Este foarte important să jucaţi corect în continuare şi să vă expuneţi fiecare plan pe care îl aveţi pentru proiectele aflate în desfăşurare. Şefii/ele au încredere în voi şi vă oferă undă verde în deciziile pe care vrei să le luaţi.


Horoscop 7 noiembrie 2017, Vărsător:

În această perioadă interacţionaţi foarte bine cu oamenii din jurul vostru. Pe plan profesional, relaţia cu colegii/ele de echipă pare să devină tot mai închegată după o întâmplare nu tocmai plăcută prin care treceţi împreună şi în care trebuie să daţi dovadă de maturitate şi profesionalism.


Horoscop 7 noiembrie 2017, Peşti:

Astăzi pare să fie o zi a surprizelor pentru Peşti. Unul/a dintre colaboratori/are poate complota ceva împotriva voastră, motiv pentru care este foarte important să fiţi mai atenţi/te în timpul întâlnirilor şi şedinţelor la care participaţi alături de întreaga echipă.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS