Horoscopul zilei de luni, 6 noiembrie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: luni, 6 noiembrie 2017


Horoscop 6 noiembrie 2017, Berbec:

Ziua de luni vă găseşte cu zâmbetul pe buze; sunteţi plini/e de energie şi hotărâţi să acordaţi o atenţie deosebită vieţii profesionale, unde aveţi posibilitatea să semnaţi pentru un proiect de lungă durată, ce vă va ajuta să deveniţi cunoscuţi/te în carieră şi să ajungeţi acolo unde vă doriţi.


Horoscop 6 noiembrie 2017, Taur:

O întâmplare nu tocmai frumoasă din ultimele zile v-a convins că este timpul să luaţi Taurul de coarne şi să faceţi câteva schimbări îndrăzneţe în viaţa voastră. Aveţi posibilitatea să vă depăşiţi aşteptările profesionale; multă lume îşi doreşte să colaboreze cu voi în această perioadă.


Horoscop 6 noiembrie 2017, Gemeni:

Ziua de azi este una uşor agitată pentru Gemeni; indiferent de lucrurile prin care treceţi, reuşiţi să rămâneţi optimişti/ste şi cu zâmbetul pe buze. În primele ore ale dimineţii încercaţi să vă concentraţi pe problemele urgente, care nu mai pot fi amânate.


Horoscop 6 noiembrie 2017, Rac:

Luni este o zi în care vreţi să faceţi prea multe într-un timp mult prea scurt; încercaţi să mulţumiţi pe toată lumea, motiv pentru care imediat după orele prânzului, după ce încheiaţi sarcinile profesionale, vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii sentimentale, unde vreţi să petreceţi momente speciale în compania partenerului/ei de cuplu.


Horoscop 6 noiembrie 2017, Leu:

Întreaga atenţie este îndreptată asupra vieţii profesionale, unde încercaţi să rezolvaţi câteva sarcini care nu mai pot fi amânate. În cazul în care simţiţi nevoia să cereţi ajutorul colegilor/elor de echipă sau oamenilor în care aveţi încredere, nu ezitaţi să o faceţi.


Horoscop 6 noiembrie 2017, Fecioară:

Luni este o zi dedicată relaţiei cu oamenii din jurul vostru; încercaţi să vă îndreptaţi întreaga atenţie asupra vieţii sentimentale, unde încercaţi să ajungeţi de comun acord cu partenerul/a de cuplu cu privire la o decizie destul de importantă pentru viitorul vostru. Compromisurile sunt necesare.


Horoscop 6 noiembrie 2017, Balanţă:

Luni este o zi favorabilă pentru schimbări şi sarcini profesionale. Daţi dovadă de multă încredere în voi şi vă concentraţi asupra deciziilor pe care trebuie să le luaţi pentru următoarea perioadă. Seara este dedicată relaţiei sentimentale.


Horoscop 6 noiembrie 2017, Scorpion:

Dimineaţa vă concentraţi pe lucrurile care contează cu adevărat pentru voi; îndrăzniţi să priviţi în trecut şi să rezolvaţi o problemă pe care până acum aţi tot amânat-o. Primiţi ajutor din partea unei persoane de la care nici nu vă aşteptaţi.


Horoscop 6 noiembrie 2017, Săgetător:

Pentru a ajunge acolo unde vă doriţi, este nevoie de multă muncă şi dăruire. Aveţi încredere în voi şi puneţi în aplicare planurile pe care le-aţi tot gândit în această perioadă. De asemenea, s-ar putea ca la un moment dat să fiţi nevoiţi/te să faceţi câteva compromisuri.


Horoscop 6 noiembrie 2017, Capricorn:

Astăzi încercaţi să rezolvaţi o problemă delicată şi destul de dureroasă cu o persoană care v-a rănit destul de mult. Vreţi să renunţaţi la trecut şi să vă concentraţi doar asupra prezentului, motiv pentru care decideţi să faceţi pace cu acest om chiar dacă mulţi vă spun să nu îl/o iertaţi.


Horoscop 6 noiembrie 2017, Vărsător:

Pentru ca lucrurile pe care vi le doriţi să devină realitate, este important să fiţi mai dedicaţi/te; faceţi planuri, gândiţi strategii, căutaţi susţinere în oamenii din jurul vostru. Concentraţi-vă mai mult asupra visurilor voastre, iar rezultatele nu vor întârzia să apară.


Horoscop 6 noiembrie 2017, Peşti:

După o perioadă plină de schimbări pe toate planurile, lucrurile par să se aranjeze în favoarea voastră. Pe plan profesional începeţi să vedeţi rezultatul schimbărilor făcute, în timp ce în viaţa sentimentală reuşiţi să rezolvaţi micile conflicte avute cu o persoană foarte dragă.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS