Horoscopul zilei de joi, 30 noiembrie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: joi, 30 noiembrie 2017


Horoscop 30 noiembrie 2017, Berbec:

Astăzi vă concentraţi întreaga atenţie asupra vieţii profesionale, unde încercaţi să obţineţi o colaborare importantă şi de lungă durată. După ce vă expuneţi punctele de vedere cu argumente solide, este posibil ca oamenii cu care discutaţi să vă accepte oferta şi să semnaţi acest contract.


Horoscop 30 noiembrie 2017, Taur:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi concentraţi/te asupra vieţii profesionale, unde trebuie să vă ocupaţi de câteva sarcini destul de importante. După orele prânzului, aveţi parte de o întâlnire care poate aduce o schimbare neaşteptată în viitorul vostru.


Horoscop 30 noiembrie 2017, Gemeni:

Ziua de azi pare să fie una destul de obositoare pentru voi; aveţi prea multe sarcini de care trebuie să vă ocupaţi şi faceţi tot posibilul să vă planificaţi cât mai bine timpul pentru a rezolva totul astfel încât această scurtă vacanţă să fie doar pentru relaxare.


Horoscop 30 noiembrie 2017, Rac:

Astăzi sunteţi prinşi/se cu sarcini numeroase pe plan profesional; este posibil ca primele ore ale dimineţii să vă găsească concentraţi/te asupra unui test destul de important. Aveţi încredere în intuiţia voastră şi veţi reuşi să luaţi un punctaj bun pentru voi.


Horoscop 30 noiembrie 2017, Leu:

Azi trebuie să fiţi foarte atenţi/te la discuţiile pe care le aveţi cu oamenii din jurul vostru. De asemenea, pe plan profesional este important să vă asiguraţi că aveţi un plan solid de acţiune pentru toate proiectele pe care vreţi să le începeţi în următoarea perioadă.


Horoscop 30 noiembrie 2017, Fecioară:

Ziua de joi aduce doar veşti bune pentru voi; în sfârşit reuşiţi să vă rezolvaţi toate sarcinile care v-au rămas restante şi faceţi tot posibilul să vă ocupaţi şi de sarcinile pentru următoarea perioadă astfel încât scurta vacanţă să fie doar pentru relaxare.


Horoscop 30 noiembrie 2017, Balanţă:

În această perioadă sunteţi destul de exigenţi/te nu doar cu voi, ci şi cu persoanele din jurul vostru. Trebuie să învăţaţi să lăsaţi de la voi deoarece puteţi ajunge să răniţi oameni la care ţineţi; în cazul în care nu puteţi face asta, măcar păstraţi aceste dezamăgiri doar pentru voi.


Horoscop 30 noiembrie 2017, Scorpion:

În prima parte a zilei sunteţi uşor irascibili/e şi nu reuşiţi să comunicaţi aşa cum vă doriţi cu oamenii din jurul vostru, motiv pentru care este posibil să faceţi un pas în spate şi să vă închideţi în voi. Însă acceptaţi faptul că relaţiile nu sunt doar despre bucurii, uneori mai sunt necesare şi compromisuri.


Horoscop 30 noiembrie 2017, Săgetător:

Azi persoanele dragi au nevoie de ajutorul vostru; acestea au încredere în voi cu privire la o decizie importantă pe care trebuie să o luaţi în grup. Aveţi multă răbdare şi faceţi tot posibilul să analizaţi în detaliu situaţia astfel încât să nu vă scape nimic.


Horoscop 30 noiembrie 2017, Capricorn:

Faceţi tot posibilul ca astăzi să vă faceţi timp şi pentru voi; vă gândiţi serios să faceţi câteva schimbări pe plan personal, motiv pentru care încercaţi să puneţi totul în balanţă şi să alegeţi drumul pe care vreţi să mergeţi în viaţă. Ascultaţi sfaturile celor din jurul vostru, însă bazaţi-vă pe intuiţie.


Horoscop 30 noiembrie 2017, Vărsător:

Astăzi trebuie să faceţi câteva schimbări pe plan profesional; vă este teamă şi este posibil să evitaţi, însă o persoană foarte dragă vine în ajutorul vostru cu câteva sfaturi care reuşesc să vă îmbărbăteze şi să luptaţi pentru visurile pe care le aveţi.


Horoscop 30 noiembrie 2017, Peşti:

Aştrii vă scot în cale o persoană nouă, care vă face o propunere de colaborare foarte interesantă. Nu staţi prea mult pe gânduri deoarece dacă continuaţi să evitaţi această situaţie, puteţi pierde oportunităţi frumoase, cu care nu vă veţi mai întâlni prea curând.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS