Horoscopul săptămânii 20-26 noiembrie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop săptămânal adevărat: 20-26 noiembrie 2017


Horoscop 20-26 noiembrie 2017, Berbec:

Luna Plină din ultima zi a acestei săptămâni se perfectează în casa familiei din horoscopul vostru general, semn cum că evoluția voastră depinde, într-o mai mică sau mai mare măsură, de capacitatea voastră de a trece peste unele evenimente mai puțin plăcute din copilărie sau experimentate în raport cu părinții. Oricare ar fi acestea, cert este că nu merită să vă lăsaţi să vă afecteze atât de mult. Încercaţi să treceţi peste ele.


Horoscop 20-26 noiembrie 2017, Taur:

Luna Plină din 26 noiembrie se suprapune peste axa cunoașterii din horoscopul vostru general, cu mențiunea că în ceea ce vă privește marile revelații pot veni de la persoanele de lângă voi. Poate dacă aţi asculta mai des ceea ce au de spus aţi vedea că lucrurile nu stau întotdeauna așa cum vă gândiţi voi. Părerile lor în ceea ce vă privește vă poate fi de mare ajutor dacă vreţi să evoluaţi.


Horoscop 20-26 noiembrie 2017, Gemeni:

Luna Plină din 26 a lunii se perfectează tocmai în zodia nașterii voastre, motiv pentru care nivelul vostru de energie ar putea fluctua considerabil săptămâna aceasta. Bine ar fi să vă direcţionaţi forțele către scopuri clare și lucrative. Altfel, s-ar putea să le disipaţi și să nu realizaţi nimic notabil. Dacă stresul atârnă greu pe umerii voştri zilele acestea, căutaţi metode să vă liniştiţi puțin.


Horoscop 20-26 noiembrie 2017, Rac:

Luna Plină din ziua de 26 noiembrie se manifestă plenar în casa subconștientului din horoscopul vostru general, semn cum că săptămâna aceasta inventaţi mai multe scenarii îndepărtate de realitate decât de obicei. În loc să persistaţi în unele tipare de gândire care vă fac mai mult rău decât bine, poate ar fi mai bine dacă aţi încerca să vedeţi partea plină a paharului. Nu vă extenuaţi exagerând situațiile prea mult.


Horoscop 20-26 noiembrie 2017, Leu:

În prima zi din această săptămână, Luna se mai află încă în casa transformărilor din horoscopul vostru general, semn cum că se anunță un început de săptămână în care emoțiile, trăirile și sentimentele voastre se află încă la cote destul de ridicate. Important este să nu le lăsaţi să pună stăpânire pe buna voastră dispoziție și pe capacitatea voastră de a vă menține calmi/e. Depinde numai de voi să rămâneţi echilibraţi/te orice ar fi.


Horoscop 20-26 noiembrie 2017, Fecioară:

În zilele de 21 şi 22 noiembrie, Luna se mișcă prin casa transformărilor din horoscopul vostru general, fapt pentru care se prea poate ca nivelul vostru de sensibilitate să fie mai scăzut decât până acum. Ideea ar fi să faceţi în așa fel încât să nu îi permiteți universului vostru interior să pună stăpânire pe cel exterior. Altfel, există riscul să nu vă puteți stăpâni și să reacţionaţi deplasat în unele situații serioase.


Horoscop 20-26 noiembrie 2017, Balanţă:

Luna Plină din data de 26 noiembrie se manifestă plenar în casa filozofiei voastre de viață, fapt pentru care ar trebui să aduceţi unele modificări sistemului vostru de valori, principii și credințe. S-ar putea să aibă loc evenimente care vă vor determina să faceţi aceste schimbări chiar dacă nu vă simţiţi voi pregătiţi/te pentru ele. În orice caz, cert este că trebuie să vă maturizaţi și să vedeţi lucrurile din altă perspectivă.


Horoscop 20-26 noiembrie 2017, Scorpion:

Luna Plină de duminică se manifestă plenar în casa transformărilor din horoscopul vostru general, fapt pentru care se întrevede o săptămână în care nu lipsesc evenimentele cu impact emoțional destul de puternic. Atât timp cât sunteţi stăpâni/e pe voi înşivă/sevă, veţi face față cu bine avalanșei de trăiri care se întrevede perioada aceasta. Încercaţi doar să nu vă pierdeţi cu firea și totul va fi bine.


Horoscop 20-26 noiembrie 2017, Săgetător:

Efectele Lunii Pline din 26 noiembrie se fac simțite și în zodia nașterii voastre, fapt pentru care săptămâna aceasta se pot înregistra oscilații mari ale nivelului vostru de energie. Dacă aţi găsi un punct de echilibru, nu aţi mai experimenta stări de hiperactivitate urmate de altele de letargie. Doar în felul acesta vă menţineţi forțele pentru a rezista programului pe care îl aveţi în zilele următoare.


Horoscop 20-26 noiembrie 2017, Capricorn:

Luna Plină din 26 a lunii se manifestă plenar tocmai în casa sănătății fizice din horoscopul vostru general, fapt pentru care ar trebui să aveţi mai multă grijă de organismul vostru săptămâna aceasta. Ideal ar fi să nu vă suprasolicitați cu activități istovitoare, iar dacă nu le puteți evita, măcar asiguraţi-vă că duceţi un stil de viață suficient de sănătos pentru a le face față cum trebuie.


Horoscop 20-26 noiembrie 2017, Vărsător:

Alăturarea lui Mercur la Saturn în casa viitorului din horoscopul vostru general v-ar putea produce unele temeri legate de viitorul vostru. Gândiţi-vă dacă chiar aveţi motive să vă faceţi griji din acest punct de vedere sau nu se arată nimic la orizont care să amenințe liniștea și confortul de care vă bucuraţi acum. Încercaţi să faceţi în așa fel încât să nu proiectaţi imagini sumbre și să nu le cultivaţi.


Horoscop 20-26 noiembrie 2017, Peşti:

În 20 noiembrie, Luna se mai află încă în casa vitalității din horoscopul vostru general, fapt pentru care, la începutul acestei săptămâni, se poate ca nivelul vostru de energie să mai fluctueze într-o bună măsură. Indicat ar fi să faceţi în așa fel încât să o conservaţi întrucât s-ar putea ca din 22 încolo să aveţi un program mai aglomerat decât cel care v-a fost rezervat în jurul zilei de luni.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS