Horoscopul zilei de luni, 20 noiembrie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: luni, 20 noiembrie 2017


Horoscop 20 noiembrie 2017, Berbec:

Sunteţi atât de plini/e de energie azi, că parcă nici voi nu mai ştiţi ce să faceţi cu ea. Dansaţi în jurul bucătăriei sau vă apucaţi de sport acasă. Ceea ce nu înseamnă că va fi neapărat o zi minunată; la un moment dat prea multă energie poate pune probleme.


Horoscop 20 noiembrie 2017, Taur:

Aveţi ocazia să vă duceţi astăzi relația la un alt nivel, cu două condiții: să nu vă pierdeţi cumpătul și să comunicaţi. Este posibil ca azi să fie ziua în care vă stabiliţi nunta, dar va fi foarte important să ţineţi cont de ce v-au spus aştrii mai sus.


Horoscop 20 noiembrie 2017, Gemeni:

Este o zi magică pentru relații, dar nu neapărat pentru cele de iubire. Vă veţi simți la fel de bine și de împliniţi/te și în cele de prietenie sau în legăturile care presupun afecțiune și sinceritate. Bucuraţi-vă de aceste considerente.


Horoscop 20 noiembrie 2017, Rac:

Astăzi aveţi o sensibilitate ieșită din comun, chiar și pentru o ființă atât de emotivă ca voi. Vă deranjează și cele mai minore critici din partea celor din jur și se va putea ajunge foarte ușor la certuri. Este recomandat să încercaţi să vă calmaţi singuri/e, cu yoga sau meditație.


Horoscop 20 noiembrie 2017, Leu:

Sunteţi vorbăreți azi și dispuşi/se să comunicaţi și cu acei oameni pe care de obicei nu îi ascultați. Așa veţi descoperi sau veţi auzi o idee care se poate dovedi foarte importantă și care vă poate ajuta foarte mult în viitorul vostru. Dar nu profitaţi singuri/e de pe urma ei, ci oferiţi ceva și celor care v-au insuflat-o.


Horoscop 20 noiembrie 2017, Fecioară:

Familia este foarte importantă pentru voi astăzi și veţi vedea că vă veţi simți cu totul altfel. Este posibil să luaţi legătura cu rude cu care nu aţi mai vorbit demult sau chiar să găsiţi conexiuni noi, familiare. Vă veţi descoperi noi scopuri în viață.


Horoscop 20 noiembrie 2017, Balanţă:

Vi se pare că toată lumea vrea să vă contrazică azi și are ceva împotriva voastră, deși cea mai mare parte a discuțiilor în contradictoriu vor începe de pe o poziție de onestitate și de sinceritate. Problema este de fapt atitudinea voastră și faptul că vă simţiţi destul de recalcitranţi/te.


Horoscop 20 noiembrie 2017, Scorpion:

Deși este adevărat că astăzi va fi o zi destul de dificilă pentru a vă concentra, nu îi va mai lipsi nimic altceva. Este pur și simplu o zi ideală, una în care veţi fi înconjuraţi/te de cele mai puternice și mai exuberante idei, în care vă veţi simți plini/e de energie. Trebuie să profitați de aceste lucruri.


Horoscop 20 noiembrie 2017, Săgetător:

Aştrii și lucrurile bune se aliniază azi pur și simplu în viața voastră. Veţi simți că viața voastră este întoarsă precum un ceas și adusă în direcția corectă. Aveţi încredere în Univers, deoarece vă va dirija exact pe drumul care trebuie. Azi trebuie să renunţaţi la îndoială.


Horoscop 20 noiembrie 2017, Capricorn:

Chiar dacă este adevărat că nu vedeţi din prima rezultatele eforturilor voastre, nu înseamnă că ele au fost în zadar. Vouă vă place să munciţi și să obţineţi lucrurile prin prisma propriilor eforturi și este exact ceea ce veţi experimenta astăzi. Chiar dacă la un moment dat veţi avea impresia că nu sunteţi pe drumul cel bun, aveţi încredere.


Horoscop 20 noiembrie 2017, Vărsător:

Staţi la locul vostru azi și bucuraţi-vă de plăcerile voastre mărunte și veţi trăi o zi obișnuită, una căreia nu veţi avea nimic să îi reproşaţi. Dar schimbaţi modul în care gândiţi și ajutaţi-i mai mult pe ceilalți/lelalte decât pe voi și veţi vedea cum viața se întoarce cu totul.


Horoscop 20 noiembrie 2017, Peşti:

Azi este cazul să visaţi așa cum nu aţi mai făcut-o până acum. Da, tot ce credeţi că poate fi posibil chiar va fi așa, și singurul deserviciu pe care vi-l puteți face este să vă limitaţi. Orice vă doriţi, să fiţi cu un/o tip/ă sau să scrieţi un roman, se va face.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS