Horoscopul săptămânii 13-19 noiembrie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop săptămânal adevărat: 13-19 noiembrie 2017


Horoscop 13-19 noiembrie 2017, Berbec:

Luna Nouă din 18 a lunii se perfectează în casa transformărilor din horoscopul vostru general, ceea ce înseamnă că se anunță o săptămână în care pot avea loc evenimente cu impact emoțional destul de puternic. Depinde doar de voi să rămâneţi stăpâni/e pe voi înşivă/sevă și să faceţi față cu succes acestor provocări pe care vi le scot în cale aştrii. Puteți învăța multe despre limitele voastre în această perioadă.


Horoscop 13-19 noiembrie 2017, Taur:

În zilele de 14 şi 15 noiembrie, Luna tranzitează casa sănătății fizice din horoscopul vostru general, indiciu cum că spre mijlocul acestei săptămâni, ar fi indicat să fiţi ceva mai precauţi/te din acest punct de vedere. Recomandat ar fi să daţi dovadă de echilibru în toate și să nu exageraţi deloc. Altfel, se poate să vă treziţi cu tot felul de neplăceri de ordin medical.


Horoscop 13-19 noiembrie 2017, Gemeni:

Luna Nouă din ziua de 18 se formează tocmai în casa sănătății fizice din horoscopul vostru general, semn cum că ar trebui să acordaţi mai multă atenție acestui sector de viață. A venit vremea să faceţi schimbări de substanță în stilul vostru de viață și alimentație, dar de care să vă puteți ține un timp îndelungat. Beneficiile vor apărea cât de curând atât timp cât vă țineți de ajustări.


Horoscop 13-19 noiembrie 2017, Rac:

În weekend, Luna se mișcă prin casa sănătății fizice din horoscopul vostru general, fapt pentru care ar fi bine să nu faceţi excese de nicio natură cu ocazia acestui final de săptămână. Încercaţi să mâncaţi corect și să daţi dovadă de frugalitate, făcând sport cât de mult se poate. Fiţi, de asemenea, mai atenţi/te pentru a evita micile accidente care pleacă de la lipsa de îndemânare.


Horoscop 13-19 noiembrie 2017, Leu:

În cursul sau în jurul zilei de 13, s-ar putea să nu vă puteți împărți echitabil între carieră și familie, semn cum că se poate să vă atrageţi avertismente din partea şefilor/elor dacă nu vă focalizaţi pe ceea ce aveţi de făcut la serviciu. Încercaţi să nu neglijaţi domeniul profesional, chiar dacă se întâmplă multe în celelalte sectoare ale vieții voastre.


Horoscop 13-19 noiembrie 2017, Fecioară:

Luna Nouă din 18 a lunii se perfectează în casa comunicării din horoscopul vostru general, semn cum că reacţiile apropiaților vă vor ajuta să vă daţi seama ce anume ar trebui să schimbaţi la voi pentru a vă apropia mai mult de adevăratul vostru potențial. Atâta vreme cât ştiţi cum să primiţi criticile fără să vă supăraţi, veţi avea multe de câștigat pe viitor.


Horoscop 13-19 noiembrie 2017, Balanţă:

Dacă în prima zi a acestei săptămâni nu vă simţiţi tocmai în largul vostru, este pentru că Luna se mai află încă atunci în casa subconștientului din horoscopul vostru general. Ea urmează să revină însă în zodia nașterii voastre, ceea ce înseamnă că veţi avea cu totul altă energie, cel puțin până la mijlocul săptămânii. Încercaţi să cultivaţi această stare de bine ca să vă țină mai mult decât atât.


Horoscop 13-19 noiembrie 2017, Scorpion:

Luna Nouă din ziua de 18 v-ar putea face mai atrăgători/oare în ochii celorlalți, deci nu vă miraţi dacă numărul admiratorilor/arelor voştri/astre ar putea crește destul de mult în aceste zile. Acest lucru ar putea constitui o problemă dacă vă aflaţi într-o relație cu o persoană care lasă gelozia și posesivitatea să pună stăpânire pe ea. În rest, faptul că sunteţi doriţi/te, v-ar putea ajuta să vă recuceriţi partenerul/a de cuplu.


Horoscop 13-19 noiembrie 2017, Săgetător:

În cursul sau în jurul zilei de 13, s-ar putea să nu treceţi printr-o perioadă prea bună la serviciu. Ar trebui să investiţi mai mult timp și mai multă energie pe plan profesional. În rest, s-ar părea că aştrii nu vă încearcă prea mult pe plan profesional. Cu toate acestea, de dorit ar fi să nu vă lăsaţi pe tânjală. Altfel, se poate să se observe acest lucru.


Horoscop 13-19 noiembrie 2017, Capricorn:

În ultimele două zile ale acestei săptămâni, Luna se mișcă prin casa subconștientului din horoscopul vostru general, semn cum că dacă nu sunteţi în cea mai bună formă din punct de vedere emoțional este din cauza faptului că lăsaţi prejudecățile și preconcepțiile să vă dicteze deciziile. Încercaţi să faceţi în așa fel încât să vă deschideţi la nou și să priviţi lucrurile dintr-o altă perspectivă.


Horoscop 13-19 noiembrie 2017, Vărsător:

În zilele de 14 şi 15 noiembrie, Luna se mișcă prin casa transformărilor din horoscopul vostru general, fapt pentru care este posibil să aveţi parte de evenimente cu impact emoțional destul de puternic. Cu cât înțelegeți mai repede că acestea au rolul de fapt să vă călească și să vă arate că sunteţi mai puternici/e decât credeţi, cu atât vă vor afecta mai puțin dacă sunt neplăcute.


Horoscop 13-19 noiembrie 2017, Peşti:

Luna Nouă din data de 18 se formează în casa filozofiei voastre de viață, indiciu că ar fi bine să aduceţi unele modificări de proporție sistemului vostru de valori, principii și credințe. De ceva vreme încoace, vi s-au întâmplat destul de multe lucruri care v-au oferit lecții de viață importante și ar fi momentul să acordaţi timpul necesar tragerii de concluzii. Altfel, se prea poate să repetați anumite greșeli.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS