Horoscopul zilei de joi, 2 noiembrie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: joi, 2 noiembrie 2017


Horoscop 2 noiembrie 2017, Berbec:

Azi sunteţi încurajaţi/te să acţionaţi impulsiv, chiar mai impulsiv decât o faceţi de obicei. Nu vă mai reprimaţi instinctele, singura greșeală pe care o puteți face este să nu vă asumaţi riscuri. Spre seară, comunicaţi mai bine cu partenerul/a de cuplu.


Horoscop 2 noiembrie 2017, Taur:

Astăzi vă concentraţi întreaga atenţie asupra vieţii profesionale, unde vă doriţi să începeţi câteva proiecte noi; comunicaţi foarte bine cu posibilii/ele parteneri/e şi reuşiţi să îi/le atrageţi de partea voastră. Spre seară, o discuţie cu persoana iubită vă convinge că este timpul pentru următorul pas în relaţia voastră.


Horoscop 2 noiembrie 2017, Gemeni:

Ziua de 2 noiembrie vă găseşte cu o grămadă de sarcini profesionale de care trebuie să vă ocupaţi cât mai repede cu putinţă. Încercaţi să cereţi ajutorul colegilor/elor de echipă, însă ştiţi că cel mai bine este să încercaţi să rezolvaţi totul de unii/ele singuri/e.


Horoscop 2 noiembrie 2017, Rac:

Azi nu reuşiţi să vă odihniţi absolut deloc; şefii/ele nu vă permit să lăsaţi garda jos, ţinându-vă în priză mai tot timpul cu sarcini de care să vă ocupaţi într-un timp destul de scurt. Seara este singura perioadă în care reuşiţi să vă relaxaţi.


Horoscop 2 noiembrie 2017, Leu:

Chiar dacă sunteţi la începutul săptămânii, trebuie să vă amânaţi planurile avute pe plan profesional deoarece trebuie să vă ocupaţi de câteva probleme personale apărute din senin. Spre seară, primiţi o vizită neaşteptată din partea unei persoane dragi.


Horoscop 2 noiembrie 2017, Fecioară:

Faceţi tot posibilul să vă ocupaţi de toate sarcinile rămase restante; aveţi multe idei bune şi reuşiţi să rezolvaţi tot ce vă propuneţi. Spre sfârşitul zilei, sunteţi tot mai liniştiţi/te şi vă este uşor să găsiţi soluţiile de care aveţi nevoie pentru viaţa profesională.


Horoscop 2 noiembrie 2017, Balanţă:

Ziua de astăzi este una foarte liniştită pentru Balanţe; discuţiile pe care le aveţi cu partenerul/a de cuplu vă pot ajuta să găsiţi soluţii pentru a rezolva micile conflicte pe care le aveţi. Spre seară participaţi la un eveniment organizat de o persoană dragă.


Horoscop 2 noiembrie 2017, Scorpion:

Aveţi câteva proiecte şi sarcini mai dificile pe care trebuie să le terminaţi până la finalul săptămânii; încă nu aveţi nicio idee sau plan, motiv pentru care s-ar putea să fiţi puţin agitaţi/te. horoscop-urania.org vă recomandă să ieşiţi puţin din zona de confort şi să încercaţi să vedeţi situaţia din toate unghiurile.


Horoscop 2 noiembrie 2017, Săgetător:

Reuşiţi să vă planificaţi foarte bine timpul astfel încât să terminaţi toate sarcinile profesionale înainte de terminarea programului. Spre seară, ieşiţi în oraş cu partenerul/a de cuplu sau cu prietenii/ele foarte apropiaţi/te. Aveţi nevoie de puţină relaxare.


Horoscop 2 noiembrie 2017, Capricorn:

Aveţi foarte multă energie pe care o îndreptaţi asupra vieţii profesionale, unde vă doriţi să începeţi noi proiecte interesante. Ideile pe care le prezentaţi partenerilor/elor de afaceri sunt acceptate de aceştia/stea, aşa că următorul pas este să vă apucaţi de treabă.


Horoscop 2 noiembrie 2017, Vărsător:

S-ar putea ca în această perioadă să vă simţiţi destul de obosiţi/te; aţi avut numeroase sarcini şi proiecte de care aţi fost nevoiţi/te să vă ocupaţi. După orele prânzului, programul va fi mult mai lejer, aşa că profitaţi de aceste momente şi încercaţi să vă relaxaţi.


Horoscop 2 noiembrie 2017, Peşti:

Această perioadă este una pentru schimbări interesante pentru Peşti; vă doriţi să avansaţi nu doar în carieră, ci şi în ceea ce priveşte viaţa financiară, motiv pentru care încercaţi să colaboraţi cu mai multe persoane şi chiar să începeţi diverse proiecte.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS