Horoscopul zilei de duminică, 19 noiembrie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: duminică, 19 noiembrie 2017


Horoscop 19 noiembrie 2017, Berbec:

Profitaţi de conjunctura astrală de astăzi şi concentraţi-vă întreaga atenţie asupra vieţii personale deoarece aveţi posibilitatea de a face câteva schimbări decisive care să vă aducă rezultatele pe care le aşteptaţi de mult timp. Spre seară, purtaţi o discuţie serioasă cu partenerul/a de cuplu.


Horoscop 19 noiembrie 2017, Taur:

Această duminică este una relaxantă pentru voi; profitaţi de clipele libere pentru a le petrece în compania partenerului/ei de cuplu, a/l membrilor/elor familiei sau a prietenilor/elor foarte dragi. Spre seară, aveţi parte de o surpriză din partea unei persoane la care ţineţi foarte mult.


Horoscop 19 noiembrie 2017, Gemeni:

Ziua de azi poate fi una lipsită de evenimente; nu aveţi planuri pentru această perioadă, motiv pentru care sunteţi foarte relaxaţi/te şi vă ocupaţi de treburile personale. După orele prânzului este posibil ca o persoană dragă să se confrunte cu o problemă mai dificilă şi să vă ceară sfatul.


Horoscop 19 noiembrie 2017, Rac:

Discuţiile pe care le aveţi cu partenerii/ele de afaceri se pot transforma în scurt timp în adevărate planuri pentru proiecte viitoare; aveţi mare încredere în voi şi reuşiţi să comunicaţi deschis şi foarte sincer cu superiorii, ceea ce vă ajută să vă apropiaţi de ei.


Horoscop 19 noiembrie 2017, Leu:

Conjunctura astrală de astăzi favorizează viaţa profesională; aveţi câteva sarcini importante de care trebuie să vă ocupaţi, motiv pentru care încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi croiţi/te să faceţi planuri şi să găsiţi soluţii pentru a depăşi obstacolele care stau în calea succesului.


Horoscop 19 noiembrie 2017, Fecioară:

Sunteţi foarte relaxaţi/te şi liniştiţi/te în această perioadă; este un moment foarte bun pentru a vă gândi la deciziile pe care vreţi să le luaţi pe plan profesional pentru un viitor frumos. Partenerul/a de cuplu vă susţine şi vă oferă tot sprijinul de care aveţi nevoie.


Horoscop 19 noiembrie 2017, Balanţă:

Azi sunteţi inspiraţi/te să faceţi câteva schimbări importante pe plan profesional; aveţi câteva planuri foarte bune pe care vreţi să le prezentaţi superiorilor şi să le puneţi în aplicare astfel încât să obţineţi rezultatele pe care vi le doriţi. Seara va fi destul de relaxată.


Horoscop 19 noiembrie 2017, Scorpion:

Ziua de duminică este una destul de relaxantă şi frumoasă pentru voi deoarece sunteţi liniştiţi/te şi vă bucuraţi de compania persoanelor dragi din viaţa voastră. Spre seară este posibil să primiţi o veste foarte bună din partea partenerului/ei de cuplu.


Horoscop 19 noiembrie 2017, Săgetător:

Vă gândiţi tot mai des să faceţi câteva schimbări în ceea ce priveşte viaţa profesională; acesta este un moment bun pentru a vă lua inima în dinţi şi a vă transforma visurile în realitate. În cazul în care aveţi idei sau alte planuri frumoase, nu ezitaţi să le schiţaţi pe o hârtie pentru a nu le uita.


Horoscop 19 noiembrie 2017, Capricorn:

Astăzi vă concentraţi întreaga atenţie asupra vieţii personale, unde încercaţi să faceţi câteva schimbări la care visaţi de ceva timp. Este important ca înainte de toate acestea să purtaţi o discuţie importantă şi sinceră cu partenerul/a de cuplu pentru a fi siguri/e că acesta este drumul pe care vreţi să mergeţi.


Horoscop 19 noiembrie 2017, Vărsător:

Ziua de duminică este foarte bună pentru relaxare. Aştrii vă recomandă să încercaţi să vă odihniţi şi să petreceţi mai mult timp în compania persoanelor dragi din viaţa voastră. Spre seară, puteţi primi o veste frumoasă sau chiar o vizită surpriză din partea unui om pe care nu l-aţi mai văzut de mult timp.


Horoscop 19 noiembrie 2017, Peşti:

Vă aşteaptă o săptămână destul de aglomerată pe plan profesional, motiv pentru care aştrii vă sfătuiesc să fiţi mai liniştiţi/te azi şi să încercaţi să profitaţi de aceste momente libere pentru a vă relaxa. Plimbările lungi în natură vă pot ajuta să vă încărcaţi bateriile.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS