Horoscopul zilei de vineri, 17 noiembrie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: vineri, 17 noiembrie 2017


Horoscop 17 noiembrie 2017, Berbec:

Apucaţi-vă de treabă; sunt o mulţime de lucruri de făcut şi dacă nu le finalizaţi veţi avea probleme cu superiorii. Puteţi obţine promovarea dacă sunteţi mai atenţi/te la detalii. Deciziile înţelepte luate astăzi pot pune bazele unor reuşite importante pe termen mediu şi lung, atât în plan profesional cât şi în viaţa personală.


Horoscop 17 noiembrie 2017, Taur:

Vă străduiţi din răsputeri să realizaţi ce înseamnă un/o tip/ă pentru voi. Cel mai probabil, v-a intrat deja la suflet copleşindu-vă cu dovezi de romantism, dar nu sunteţi siguri/e ce simţiţi pentru el/a dincolo de toate aceste daruri. Aştrii consideră că vă cunoaște la perfecție, dar nu vă văd împreună.


Horoscop 17 noiembrie 2017, Gemeni:

Va avea loc o schimbare de forțe într-una dintre relațiile voastre. Voi, care eraţi până acum partea dominantă, vă simţiţi dintr-odată îndatoraţi/te, inferiori/are și acest lucru nu vă place deloc. Treceţi peste aceste aspecte, până la urmă ce contează cine conduce? Importantă este iubirea și apropierea.


Horoscop 17 noiembrie 2017, Rac:

Pur și simplu sentimentele iau foc; vă îndrăgostiţi la nebunie de un/o tip/ă de care vă simţiţi atât de legaţi/te, de parcă v-ar fi predestinat/ă. Este posibil să fie și un strop de influență a Scorpionului, dar aştrii consideră că lucrurile sunt reale între voi.


Horoscop 17 noiembrie 2017, Leu:

Astăzi interesul vostru va fi în principal centrat pe familie și pe iubirea față de persoanele dragi. Vă simţiţi minunat în rândul celor apropiați, iar azi este momentul perfect pentru a face un pas important din acest punct de vedere.


Horoscop 17 noiembrie 2017, Fecioară:

Azi aveţi niște idei aproape ieșite din comun, pe care însă vă este foarte greu să le exprimaţi. Nu ştiţi ce să faceţi, deoarece lucrurile pe care le simţiţi sunt mai radicale și mai dramatice decât de obicei, iar voi nu manifestaţi în mod normal astfel de opinii. Poate ar fi mai bine să spuneţi ce credeţi și să renunţaţi la iluziile perfecțiunii.


Horoscop 17 noiembrie 2017, Balanţă:

Ideile voastre sunt respinse de toate persoanele din jur, care se grăbesc să vă judece și chiar să vă pună la colț. Vă veţi simți complet depăşiţi/te de situație și veţi ajunge chiar să vă gândiţi să vă daţi demisia. Este doar o zi care va trece.


Horoscop 17 noiembrie 2017, Scorpion:

Veţi avea parte de multe momente tensionate și nu este exclus inclusiv să simţiţi nevoia de a vă certa cu câțiva/teva dintre colegii/ele voştri/astre, pe care nu îi/le mai suportați. Nu îi/le atrageţi și pe ceilalți/lelalte în dramatismul situației voastre pentru că, spre deosebire de voi, ei/le nu sunt obișnuiți/te.


Horoscop 17 noiembrie 2017, Săgetător:

Astăzi vă simţiţi blocaţi/te într-o relație sau într-o situație, din care aveţi impresia că nu mai aveţi cale de scăpare. Ceea ce este și mai trist este faptul că, oricât de mult aţi încerca, nu reuşiţi să vă detaşaţi de sentimentul că aţi ajuns aici din cauza voastră și să vă faceţi reproșuri. Deși în cea mai mare parte este vorba de exagerare, e și un strop de adevăr acolo.


Horoscop 17 noiembrie 2017, Capricorn:

Azi nesiguranța în voi vă va fi din păcate întărită de ceilalți/lelalte. Iubitul/a vă face unele reproșuri și până și șeful/a vă atrage atenția că nu v-aţi descurcat așa cum trebuie într-o anumită situație. Veţi fi extrem de supăraţi/te.


Horoscop 17 noiembrie 2017, Vărsător:

Ceea ce faceţi astăzi nu este neapărat greșit, eronată este intensitatea cu care realizaţi acele lucruri. Veţi începe să vă întrebaţi care este vocația voastră, dacă profesia pe care v-aţi ales-o chiar vă reprezintă. Dacă gândurile voastre vă determină să vă căutaţi ceva ce vă place, este foarte bine, dar dacă veţi ajunge să vă daţi orbește demisia, veţi regreta.


Horoscop 17 noiembrie 2017, Peşti:

Azi nu este recomandat să vă ocupaţi de chestiuni profesionale sau de afaceri, pentru că riscaţi să luaţi decizii nerealiste. Este o zi bună pentru relaxare şi pentru activităţi care au legătură cu artele, cu frumosul în general.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS