Horoscopul zilei de joi, 16 noiembrie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: joi, 16 noiembrie 2017


Horoscop 16 noiembrie 2017, Berbec:

Vă este dificil să vă concentraţi asupra sarcinilor pe care le aveţi de rezolvat; oamenii din jurul vostru, însă, sunt colacul de salvare în această perioadă. Aceştia vă dau cele mai bune sfaturi şi găsesc soluţii eficiente pentru a depăşi momentele cu care vă confruntaţi.


Horoscop 16 noiembrie 2017, Taur:

Ziua de joi începe cu o surpriză foarte frumoasă pentru voi; este posibil să primiţi o ofertă de colaborare pentru un proiect important. Aştrii sunt de partea voastră şi vă conving să fiţi mai îndrăzneţi/e. Seara este una foarte relaxantă.


Horoscop 16 noiembrie 2017, Gemeni:

Încercaţi ca astăzi să acordaţi o atenţie deosebită relaţiilor pe care le aveţi cu oamenii dragi din viaţa voastră. Partenerul/a de cuplu se poate simţi neglijat/ă în această perioadă, motiv pentru care acum faceţi tot posibilul să petreceţi mai mult timp alături de el/a.


Horoscop 16 noiembrie 2017, Rac:

Astăzi încercaţi să vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii sociale, unde vă doriţi să socializaţi mai mult cu oamenii din jurul vostru. Spre seară, este posibil să primiţi o vizită din partea unei persoane pe care nu aţi mai văzut-o de foarte mult timp.


Horoscop 16 noiembrie 2017, Leu:

În prima parte a zilei de joi vă ocupaţi de câteva sarcini profesionale; reuşiţi să le rezolvaţi destul de repede, iar restul zilei vă rămâne liber, când vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii sentimentale şi petreceţi momente frumoase în compania partenerului/ei de cuplu.


Horoscop 16 noiembrie 2017, Fecioară:

Astăzi încercaţi să vă concentraţi întreaga atenţie asupra problemelor nerezolvate sau a conflictelor în relaţiile personale. Sunteţi foarte sinceri/e şi, în acelaşi timp, faceţi tot posibilul să ascultaţi ce are de spus persoana de lângă voi. Compromisurile sunt necesare.


Horoscop 16 noiembrie 2017, Balanţă:

Ziua de joi este un moment foarte bun pentru a vă ocupa de sarcinile profesionale; aveţi multe idei bune care vă vor ajuta să ieşiţi din încurcăturile în care aţi intrat. De asemenea, relaţia cu partenerii/ele de afaceri se îmbunătăţeşte considerabil.


Horoscop 16 noiembrie 2017, Scorpion:

Azi încercaţi să petreceţi mai mult timp de unii/ele singuri/e; este un moment foarte bun pentru a vă pune în ordine gândurile şi sentimentele şi chiar de a lua decizii frumoase pentru viitorul vostru. Spre seară, discutaţi lucruri interesante cu o persoană în care aveţi mare încredere.


Horoscop 16 noiembrie 2017, Săgetător:

Ziua de astăzi pare să fie una foarte frumoasă pentru Săgetători. Reuşiţi să vă rezolvaţi problemele profesionale şi, mai mult decât atât, este posibil să primiţi o ofertă de colaborare din partea unor persoane destul de importante. Discutaţi cu partenerul/a de cuplu înainte de a accepta propunerea.


Horoscop 16 noiembrie 2017, Capricorn:

Aştrii vă pregătesc o zi destul de relaxantă. În prima parte a zilei de joi aveţi câteva sarcini profesionale de rezolvat, însă nimic dificil sau care să vă ia foarte mult timp. Imediat după orele prânzului, vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii personale.


Horoscop 16 noiembrie 2017, Vărsător:

Astăzi, un/o membru/ă al(a) familiei sau o persoană la care ţineţi foarte mult va veni la voi pentru a vă cere sfatul într-o problemă destul de delicată. Este important să încercaţi să îl/o ajutaţi fără a îl/o mustra pentru alegerile şi greşelile făcute.


Horoscop 16 noiembrie 2017, Peşti:

Şefii/ele au mare încredere în voi, motiv pentru care decid ca azi să vă ofere o sarcină destul de importantă, care vă va ocupa mult timp şi va necesita un efort suplimentar. Nu vă faceţi griji, munca vă va fi răsplătită cu vârf şi îndesat.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS