Horoscopul zilei de miercuri, 15 noiembrie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: miercuri, 15 noiembrie 2017


Horoscop 15 noiembrie 2017, Berbec:

Astăzi sunteţi pregătiţi/te să faceţi câteva schimbări pe plan profesional; aveţi multe idei bune pe care vreţi să le prezentaţi partenerilor/elor de afaceri şi superiorilor. Spre seară, s-ar putea să vă implicaţi în pregătirea unei călătorii viitoare pe care o veţi face cu un grup mai mare de oameni.


Horoscop 15 noiembrie 2017, Taur:

Proiectele merg în această perioadă foarte bine; reuşiţi să vă bucuraţi de rezultatele pe care le obţineţi de pe urma muncii voastre. Şefii/ele vă răsplătesc cu un bonus substanţial pe care decideţi să îl investiţi într-o idee pe care vreţi să o transformaţi într-o afacere profitabilă.


Horoscop 15 noiembrie 2017, Gemeni:

Se poate ca azi să fiţi mult mai atenţi/te cu viaţa personală. Încercaţi să petreceţi momente frumoase în compania partenerului/ei de cuplu. Spre seară, este posibil să cumpăraţi un bilet, să faceţi o rezervare sau să plătiţi un avans pentru o vacanţă pe care vreţi să o faceţi în perioada rece.


Horoscop 15 noiembrie 2017, Rac:

Prima parte a zilei de miercuri este dedicată vieţii profesionale, unde încercaţi să vă ocupaţi de sarcinile primite din partea superiorilor. Imediat după orele prânzului, încercaţi să petreceţi momente frumoase în compania persoanei iubite. Dacă sunteţi singuri/e, aştrii vă pot scoate în cale o persoană interesantă.


Horoscop 15 noiembrie 2017, Leu:

Lucrurile se întâmplă cu viteza luminii pentru voi şi simţiţi că nu vă mai puteţi relaxa deloc. Încercaţi să aveţi răbdare; nu trebuie să le rezolvaţi pe toate. În cazul în care nu vă mai descurcaţi, îndrăzniţi să cereţi ajutorul oamenilor din jurul vostru. Seara va fi una specială.


Horoscop 15 noiembrie 2017, Fecioară:

Astăzi încercaţi să comunicaţi deschis şi cât mai sincer cu oamenii din jurul vostru; v-aţi ales o zi în care sunteţi uşor sensibili/e şi puteţi interpreta diferit ceea ce vi se spune. Totuşi, încercaţi să vă păstraţi calmul şi să rezolvaţi problemele pe care le aveţi nerezolvate.


Horoscop 15 noiembrie 2017, Balanţă:

Discuţiile pe care le aveţi cu partenerul/a de cuplu pot fi rezolvate uşor dacă amândoi vă păstraţi calmul. Emoţiile trebuie să fie sub controlul vostru; încercaţi să spuneţi tot ce aveţi pe suflet şi să depăşiţi cât mai mult aceste momente. Seara va fi una destul de liniştită.


Horoscop 15 noiembrie 2017, Scorpion:

S-ar putea ca azi să fiţi mai agitaţi/te decât de obicei; aveţi foarte multe pe cap şi prea puţin timp la dispoziţie pentru a le rezolva aşa cum vă doriţi. Este o perioadă mai dificilă, însă dacă aveţi răbdare veţi reuşi să o depăşiţi cu succes.


Horoscop 15 noiembrie 2017, Săgetător:

Nu sunteţi deloc mulţumiţi/te de modul în care evoluează viaţa profesională; proiectele nu vă ies aşa cum vă doriţi, însă trebuie să aveţi răbdare. În scurt timp, lucrurile vor reveni pe făgaşul normal, iar voi veţi începe să vedeţi şi rezultatele muncii voastre.


Horoscop 15 noiembrie 2017, Capricorn:

Sunteţi într-o continuă schimbare pe plan profesional şi aveţi nevoie de o scurtă pauză. Simţiţi că v-aţi epuizat toate planurile şi încă nu aţi ajuns acolo unde vă doriţi. Analizaţi situaţia cu atenţie, încărcându-vă bateriile şi vedeţi ce este de făcut pe mai departe.


Horoscop 15 noiembrie 2017, Vărsător:

Aveţi grijă, deoarece astăzi riscaţi să cădeţi în capcana unui mod de gândire care v-a adus multă suferință în trecut sau a unei greșeli care v-a costat destul de mult. Vorbiţi cu o persoană apropiată, care știe cât aţi suferit și care vă poate ajuta să nu mai repetați acele erori. Aveţi mare nevoie de o astfel de susținere.


Horoscop 15 noiembrie 2017, Peşti:

Ziua de azi este în întregime despre relații, așa că va fi una pe placul vostru. Vorbiţi cu partenerul/a vostru/astră, bucurați-vă de relația pe care o aveți și faceți tot posibilul ca să fiți și mai apropiați. Lăsaţi toate sarcinile pentru zilele următoare, când veţi avea mai mult chef și timp de ele.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS