Horoscopul zilei de marţi, 14 noiembrie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: marţi, 14 noiembrie 2017


Horoscop 14 noiembrie 2017, Berbec:

Conjunctura astrală de marţi vă ajută să fiţi sinceri/e cu oamenii din jurul vostru; lucraţi la problemele de comunicare pe care le aveţi şi încercaţi să găsiţi o soluţie astfel încât toată lumea să fie fericită. Pe plan sentimental, relaţionaţi foarte bine cu partenerul/a de cuplu.


Horoscop 14 noiembrie 2017, Taur:

Modul în care comunicaţi cu oamenii pe care îi întâlniţi astăzi spune foarte multe despre voi; sunteţi sinceri/e şi, în acelaşi timp, reuşiţi să faceţi compromisuri astfel încât toată lumea să fie mulţumită. Spre seară, vă îndreptaţi atenţia asupra relaţiei cu partenerul/a de cuplu.


Horoscop 14 noiembrie 2017, Gemeni:

Azi încercaţi să rezolvaţi câteva probleme profesionale; aveţi multă încredere în voi şi faceţi tot posibilul ca şefii/ele să fie de acord cu ideile şi planurile pe care vreţi să le puneţi în aplicare. Spre seară, încercaţi să rezolvaţi o problemă sentimentală.


Horoscop 14 noiembrie 2017, Rac:

Ziua de marţi începe cu dreptul pentru Raci; aveţi multe idei foarte bune pe care vreţi să le puneţi în practică în această perioadă. Proiectele se desfăşoară fără nicio problemă, iar superiorii sunt mulţumiţi de voi. Spre seară, s-ar putea să primiţi o nouă ofertă de colaborare.


Horoscop 14 noiembrie 2017, Leu:

Sunteţi foarte bucuroşi/ase deoarece lucrurile se îndreaptă în direcţia pe care v-o doriţi; avansaţi mult în proiectele profesionale şi în scurt timp veţi reuşi să vedeţi şi rezultatele financiare ale muncii voastre. Spre seară, comunicaţi deschis cu un/o membru/ă al(a) familiei.


Horoscop 14 noiembrie 2017, Fecioară:

Ziua de marţi vă găseşte foarte energici/e; încă de la primele ore ale dimineţii reuşiţi să le faceţi pe toate persoanele din jurul vostru să zâmbească. Relaţia dintre voi şi colegii/ele de muncă se îmbunătăţeşte văzând cu ochii.


Horoscop 14 noiembrie 2017, Balanţă:

Ziua de astăzi nu este una tocmai bună pentru Balanţe; nu reuşiţi să vă concentraţi aşa cum trebuie asupra sarcinilor profesionale şi se poate să faceţi câteva greşeli majore. Petreceţi întreaga seară încercând să găsiţi soluţii şi să faceţi planuri pentru a îndrepta situaţia.


Horoscop 14 noiembrie 2017, Scorpion:

Ziua de marţi începe cu bine pentru Scorpioni; încă de la prima oră a dimineţii primiţi un apel pe care îl aşteptaţi de ceva timp. Poate fi vorba despre un acord pentru o colaborare importantă pe plan profesional sau chiar despre o decizie frumoasă luată de partenerul/a de cuplu pentru amândoi.


Horoscop 14 noiembrie 2017, Săgetător:

Începeţi această zi cu multe idei bune şi planuri pe care vreţi să le puneţi în aplicare; consideraţi că acesta este cel mai bun moment pentru a face schimbările de care până acum vă era teamă. Vă luaţi inima în dinţi şi faceţi alegerile pe care vi le doriţi.


Horoscop 14 noiembrie 2017, Capricorn:

Marţi este o zi frumoasă pentru Capricorni; pe plan profesional sunteţi foarte motivaţi/te să mergeţi mai departe cu proiectele voastre. Ideile pe care le prezentaţi superiorilor sunt foarte bune, iar aceştia par să fie de acord cu schimbările pe care vreţi să le faceţi.


Horoscop 14 noiembrie 2017, Vărsător:

Încercaţi să rezolvaţi o problemă mai delicată în viaţa de cuplu; discuţiile pe care le purtaţi cu partenerul/a de cuplu sunt sincere şi mature. Amândoi expuneţi punctele de vedere şi sunteţi dispuşi să faceţi compromisurile necesare pentru ca tot ce a fost urât să rămână în trecut.


Horoscop 14 noiembrie 2017, Peşti:

Astăzi aştrii vă oferă posibilitatea de a face câteva schimbări profesionale şi de a rezolva problemele existente. Aveţi încredere în voi, sunteţi pe drumul cel bun. Înainte de a lua o decizie finală, încercaţi să vă analizaţi încă o dată planurile şi ideile.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS