Horoscopul zilei de luni, 13 noiembrie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: luni, 13 noiembrie 2017


Horoscop 13 noiembrie 2017, Berbec:

Ziua de luni pare să fie una frumoasă şi liniştită pentru Berbeci; aştrii par să vă influenţeze în mod pozitiv starea de spirit şi vă ajută să interacţionaţi foarte bine cu orice persoană vă vine în cale. Spre seară s-ar putea să mergeţi la o mică petrecere.


Horoscop 13 noiembrie 2017, Taur:

Se anunță o zi extrem de plăcută pentru voi, una în care veţi avea parte de dragoste și de romantism. Sunt momente speciale alături de cel/a drag/ă, dar aceste previziuni optimiste sunt valabile și dacă sunteţi singuri/e sau nu v-aţi întâlnit încă dragostea vieții voastre. Veţi vedea cât de bine vă veţi distra.


Horoscop 13 noiembrie 2017, Gemeni:

Azi sunteţi destul de sensibili/e, însă această stare vă convinge că este timpul să spuneţi ce aveţi pe suflet; discuţiile pe care le purtaţi cu persoanele dragi din viaţa voastră vă ajută să luaţi câteva decizii importante astfel încât să vă regăsiţi liniştea. Seara va fi foarte frumoasă.


Horoscop 13 noiembrie 2017, Rac:

Se pare că astăzi veţi reuși să rezolvaţi o dispută între vecinii/ele voştri/astre, însă nu grație argumentelor voastre imbatabile, ci intuiției și faptului că vă pricepeţi la oameni și sentimentele lor. Va fi necesar să se accentueze cât de importantă este legătura dintre ei și să le vorbiţi din suflet și veţi vedea că îi veţi aduce de partea voastră.


Horoscop 13 noiembrie 2017, Leu:

Schimbările se ţin lanţ în viaţa voastră, însă nu sunteţi foarte agitaţi/te cu privire la acest lucru, ci din contră. Sunteţi foarte liniştiţi/te şi reuşiţi să vă lăsaţi purtaţi/te de val astfel încât să învăţaţi cât mai repede. Spre seară, o discuţie cu partenerul/a de cuplu vă linişteşte şi mai mult.


Horoscop 13 noiembrie 2017, Fecioară:

Discuţiile pe care le aveţi cu oamenii din jurul vostru sunt sincere în această perioadă; este momentul să vă exprimaţi sentimentele şi să spuneţi tot ce aveţi pe suflet. Acest lucru vă va ajuta să creaţi o legătură şi mai frumoasă între voi şi aceşti oameni dragi.


Horoscop 13 noiembrie 2017, Balanţă:

Astăzi sunteţi foarte atenţi/te la viaţa profesională; aveţi multe pe cap şi faceţi tot posibilul să vă ordonaţi haosul astfel încât să oferiţi atenţie în egală măsură sarcinilor importante. Spre seară, vă îndreptaţi atenţia asupra relaţiei cu partenerul/a de cuplu.


Horoscop 13 noiembrie 2017, Scorpion:

Ziua de azi vă găseşte cu zâmbetul pe buze. Interacţionaţi foarte bine cu oamenii din jurul vostru şi chiar reuşiţi să legaţi noi prietenii. Spre seară, partenerul/a de cuplu primeşte o veste nu tocmai frumoasă şi are nevoie de susţinerea voastră.


Horoscop 13 noiembrie 2017, Săgetător:

Pentru a vă ocupa aşa cum trebuie de sarcinile profesionale, este important să vă păstraţi calmul şi să vă calculaţi cu mare atenţie fiecare mişcare pe care vreţi să o faceţi. Discuţiile cu partenerii/ele de afaceri se desfăşoară fără nicio problemă.


Horoscop 13 noiembrie 2017, Capricorn:

Încercaţi să vă ocupaţi de proiectele profesionale astfel încât să începeţi următoarea săptămână cu dreptul. Aveţi multe idei bune pe care vreţi să le puneţi în practică, însă trebuie ca mai întâi să faceţi un plan detaliat astfel încât să ştiţi care sunt lucrurile de care trebuie să vă apucaţi prima dată.


Horoscop 13 noiembrie 2017, Vărsător:

Din păcate, azi relațiile voastre se vor afla într-o perioadă de declin. Este genul de zi în care veţi sacrifica timpul petrecut alături de iubiții/tele voştri/astre prieteni/e sau de partener/ă pentru a lucra sau pentru a vă ocupa de activități adiacente muncii voastre. Deși veţi primi câteva reproșuri, tot nu veţi renunța la ideile voastre.


Horoscop 13 noiembrie 2017, Peşti:

Discuţiile pe care le aveţi cu persoana iubită în această perioadă nu vă mulţumesc. Este musai ca amândoi să spuneţi tot ce aveţi pe suflet, să fiţi sinceri şi, cel mai important, să fiţi dispuşi să faceţi compromisuri. Aveţi răbdare, lucrurile se vor aranja foarte bine.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS