Horoscopul zilei de duminică, 12 noiembrie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: duminică, 12 noiembrie 2017


Horoscop 12 noiembrie 2017, Berbec:

Ziua de duminică este ziua voastră preferată din săptămână; nu aveţi foarte multe planuri pentru astăzi, vreţi doar să vă relaxaţi în compania oamenilor dragi din viaţa voastră. Spre seară, s-ar putea să primiţi o vizită neaşteptată din partea unei persoane pe care nu aţi mai văzut-o de ceva timp.


Horoscop 12 noiembrie 2017, Taur:

Ziua de azi începe cu veşti foarte frumoase pentru voi; primiţi acordul pentru un parteneriat pe care vreţi să îl puneţi în aplicare de luni bune. Urmează o perioadă mai aglomerată, însă extrem de frumoasă; aveţi încredere în voi şi reuşiţi să depăşiţi toate obstacolele care vă apar în cale.


Horoscop 12 noiembrie 2017, Gemeni:

Astăzi aveţi câteva treburi domestice pe care trebuie să le puneţi la punct, ceea ce vă enervează foarte mult. Nu credeţi însă că, în loc să staţi să vă plângeţi de ele, mai bine aţi pune osul la treabă și așa le-aţi termina chiar mai repede decât credeţi? Veţi vedea cât de bine vă veţi simți după.


Horoscop 12 noiembrie 2017, Rac:

Deşi este duminică, azi întreaga atenţie vă este îndreptată asupra vieţii profesionale, unde trebuie să vă ocupaţi de câteva sarcini importante. Avansaţi destul de frumos în proiectele aflate în desfăşurare şi vă place la nebunie drumul pe care aţi pornit.


Horoscop 12 noiembrie 2017, Leu:

Ziua de astăzi vă găseşte concentraţi/te asupra vieţii personale; încercaţi să petreceţi clipe frumoase şi relaxante în compania partenerului/ei de cuplu şi a membrilor/elor familiei. În cazul în care aveţi de rezolvat conflicte majore, acesta este cel mai bun moment pentru a vă ocupa de ele.


Horoscop 12 noiembrie 2017, Fecioară:

Chiar dacă sunt oameni care vă reproșează că sunteţi plictisitori/are deoarece vă place să planificaţi și să puneţi totul la punct, azi voi vă veţi simți perfect astfel. Care este problema dacă vreţi să fiţi pregătiţi/te pentru orice? Este exact genul de atitudine pe care îl aveţi azi și care vă va aduce fericirea.


Horoscop 12 noiembrie 2017, Balanţă:

Ziua de 12 noiembrie este una foarte bună pentru a vă îndrepta atenţia asupra vieţii personale şi a rezolva micile conflicte pe care le aveţi cu oamenii din jurul vostru. Spre seară, este posibil să participaţi la un eveniment frumos sau să primiţi o vizită de la o persoană dragă.


Horoscop 12 noiembrie 2017, Scorpion:

Vă cheltuiţi aproape tot bugetul de pe această lună undeva cu prietenii/ele. În loc să vă gândiţi la cheltuielile care vor veni, astăzi faceţi tot posibilul ca să vă distraţi la maximum și să uitați de aceste griji pe care le consideraţi complet lipsite de importanță. În curând este însă posibil să regretați.


Horoscop 12 noiembrie 2017, Săgetător:

Aştrii vă sfătuiesc să vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii sentimentale deoarece este posibil să aveţi parte de o surpriză frumoasă. Partenerul/a de cuplu vă surprinde cu un cadou special; în cazul în care sunteţi singuri/e, Cupidon este pregătit să folosească săgeata dragostei.


Horoscop 12 noiembrie 2017, Capricorn:

Azi vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii personale, unde vă doriţi să faceţi câteva schimbări astfel încât să vă regăsiţi liniştea. Este momentul să petreceţi mai mult timp cu voi, să vă ascultaţi inima şi să luaţi deciziile pe care le consideraţi necesare.


Horoscop 12 noiembrie 2017, Vărsător:

Pe plan sentimental, relaţia cu cel/a drag/ă este pe drumul cel bun; s-ar putea ca astăzi, după o discuţie lungă şi serioasă, să luaţi o decizie importantă pentru viitorul vostru. Seara este una liniştită, cel mai probabil petrecută alături de familie.


Horoscop 12 noiembrie 2017, Peşti:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi atenţi/te la viaţa profesională, unde încercaţi să faceţi câteva schimbări majore. Aveţi totul pus în ordine astfel încât să nu fiţi luaţi/te prin surprindere şi, indiferent de obstacolele pe care le întâmpinaţi, reuşiţi să obţineţi ceea ce vă propuneţi.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS