Horoscopul zilei de sâmbătă, 11 noiembrie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: sâmbătă, 11 noiembrie 2017


Horoscop 11 noiembrie 2017, Berbec:

Este ziua perfectă pentru voi astăzi; străluciţi, sunteţi plini/e de pasiune și de dorința de a vă remarca. Vi se pare că nu v-aţi simțit niciodată mai bine ca acum și că azi aveţi șansa de a face orice vă trece prin cap. Profitaţi de acest ajutor oferit de aştrii, este momentul să vă atingeţi visele.


Horoscop 11 noiembrie 2017, Taur:

Astăzi vă veţi concentra cu precădere pe casa voastră. Investiţi într-un aparat performant sau pur și simplu vă apucaţi să decoraţi prin casă ori să faceţi curățenie. Spre deosebire de alte dăți, când aceste activități pur și simplu vă scoteau din minți, acum le faceţi cu atât de multă plăcere, că nici vouă nu vă vine să credeţi.


Horoscop 11 noiembrie 2017, Gemeni:

Mintea voastră pur și simplu strălucește azi și veţi reuși să faceţi conexiuni. Este posibil să ajungeţi la o concluzie spectaculoasă, să inovaţi domeniul în care lucraţi sau să faceţi o descoperire pe care nu a mai făcut-o nimeni până acum.


Horoscop 11 noiembrie 2017, Rac:

Vă simţiţi intimidaţi/te, nesiguri/e pe voi, atât de diferiţi/te de toți oamenii din jur care pur și simplu strălucesc. Nu vă mai gândiţi că sunteţi lipsiţi/te de valoare, lucrurile nu stau așa sub nicio formă.


Horoscop 11 noiembrie 2017, Leu:

Impresionaţi azi pe cineva despre care aştrii consideră că poate fi extrem de important în viitorul vostru. Poate fi vorba despre un viitor interes sentimental sau de cineva cu care veţi lucra pe plan profesional. Este la fel de probabil să vă propună un loc de muncă sau o afacere.


Horoscop 11 noiembrie 2017, Fecioară:

Astăzi sunteţi undeva în spate, lucrând la un proiect important pe când toți ceilalți se distrează sau strălucesc în poziții de prestigiu. Dar pe voi nu vă deranjează, într-un fel vă pare chiar bine de faptul că scăpaţi de oamenii din jur, care vă bat la cap de obicei și puteți să vă faceţi treaba.


Horoscop 11 noiembrie 2017, Balanţă:

Azi sunteţi pur și simplu îmbătaţi/te de speranțe, care vă fac să vă simţiţi în al nouălea cer. Aveţi impresia că viața voastră se îndreaptă într-o direcție cu totul specială, una la care aţi nădăjduit de multă vreme. Deși aştrii nu sunt neapărat de aceeași părere, important este că voi vă simţiţi bine.


Horoscop 11 noiembrie 2017, Scorpion:

Sunteţi așa de vorbăreţi/e astăzi, că nici măcar oamenii apropiați nu vă mai recunosc. Nu aveţi nicio problemă în a discuta cu cei/le din jur despre salariul vostru sau despre tipii/ele pe care îi/le placeţi. Este posibil să ajungeţi să aflaţi lucruri neașteptate și voi de la cei/le din jur, care simt nevoia să vi se destăinuie azi.


Horoscop 11 noiembrie 2017, Săgetător:

Vă confruntați astăzi cu întârzieri care vă scot pur și simplu din pepeni. Este posibil ca zborul să vi se amâne dacă plecaţi în concediu sau ca persoana iubită să vă lase să așteptați mult și bine atunci când ieșiți în oraș. Este genul de zi în care totul pare să meargă prost.


Horoscop 11 noiembrie 2017, Capricorn:

Sunteţi extrem de concentraţi/te pe o relație cu o persoană apropiată acum și nu vă gândiţi decât că aţi face orice ca ea să funcționeze așa cum trebuie. Problema este că deveniţi de-a dreptul obsedaţi/te și deja compromiteți sănătatea ei. Renunţaţi la aceste tendințe, pentru că nu veţi face decât să o distrugeţi.


Horoscop 11 noiembrie 2017, Vărsător:

Azi vi se oferă unul dintre cele mai impresionante complimente: o persoană apropiată vă spune că sunteţi o sursă de inspirație pentru ea și că nu cunoaște pe nimeni care să o influențeze la fel de mult ca voi. Vă simţiţi mândri/e și dornici/e să continuaţi să fiţi la fel de importanţi/te pentru ea.


Horoscop 11 noiembrie 2017, Peşti:

Ziua de azi este atât despre voi, cât și despre cei/le din jur. Reuşiţi să faceţi ceva triumfător, cu totul special, dar nu sunteţi genul de persoane lăudăroşi/ase. Dimpotrivă, preferaţi să folosiţi ceea ce aţi câștigat ca să îi/le ajutați pe cei/le din jur să treacă peste dificultăți, lucru de care ar trebui să fiţi foarte mândri/e.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS