Horoscopul zilei de vineri, 10 noiembrie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: vineri, 10 noiembrie 2017


Horoscop 10 noiembrie 2017, Berbec:

Ziua de vineri pare să fie una foarte interesantă pentru Berbeci; reuşiţi să obţineţi tot ce vă doriţi, important este să nu vă daţi bătuţi/te şi să mergeţi mai departe indiferent de obstacolele care vă pică în cale. Seara este una frumoasă deoarece este petrecută alături de oamenii dragi din viaţa voastră.


Horoscop 10 noiembrie 2017, Taur:

Întreaga atenţie vă este îndreptată asupra vieţii profesionale; ideea pe care o aveţi începe să prindă contur, trebuie doar să aveţi răbdare şi să găsiţi persoanele potrivite care să vă ajute să ajungeţi acolo unde vă doriţi. Comunicarea cu oamenii din jurul vostru se desfăşoară fără probleme.


Horoscop 10 noiembrie 2017, Gemeni:

Prima parte a zilei de astăzi este una uşor aglomerată pentru voi deoarece trebuie să vă ocupaţi de mai multe sarcini importante într-un timp destul de scurt. Vă planificaţi cât mai bine orele petrecute la birou astfel încât să nu fiţi nevoiţi/te să rămâneţi peste program.


Horoscop 10 noiembrie 2017, Rac:

Conjunctura astrală de azi favorizează viaţa profesională; aveţi multe idei foarte bune pe care vreţi să le puneţi în aplicare, motiv pentru care îndrăzniţi să mergeţi în şedinţa cu superiorii şi să le prezentaţi planurile voastre. Seara va fi una frumoasă şi liniştită.


Horoscop 10 noiembrie 2017, Leu:

Prima parte a zilei pare să fie una aglomerată şi destul de dificilă. Chiar şi aşa, nu vă grăbiţi în ce aveţi de rezolvat şi încercaţi să acordaţi o atenţie deosebită detaliilor. Spre seară, participaţi la un eveniment organizat de o persoană dragă.


Horoscop 10 noiembrie 2017, Fecioară:

Astăzi sunteţi prinşi/se cu sarcini profesionale; sunteţi energici/e şi activi/e şi reuşiţi să rezolvaţi tot ce vă propuneţi până la finalul programului. Spre seară sunteţi destul de obosiţi/te şi nu mai aveţi chef de nimic. Simţiţi nevoia unei pauze mai lungi pentru a vă încărca bateriile.


Horoscop 10 noiembrie 2017, Balanţă:

Începeţi un nou proiect interesant în care vă puneţi toate bazele; aveţi încredere în voi şi ştiţi că veţi reuşi să îl dezvoltaţi foarte frumos dacă vă ţineţi de treabă. Primiţi susţinere din partea oamenilor dragi, iar asta vă motivează şi mai mult.


Horoscop 10 noiembrie 2017, Scorpion:

În prima parte a zilei sunteţi concentraţi/te asupra vieţii profesionale, unde trebuie să vă ocupaţi de câteva sarcini pe care nu le puteţi amâna după weekend. Imediat după orele prânzului, vă îndreptaţi atenţia asupra relaţiei cu partenerul/a de cuplu, unde trebuie să rezolvaţi un mic conflict.


Horoscop 10 noiembrie 2017, Săgetător:

Sunteţi cu gândul la weekend, motiv pentru care nu reuşiţi să vă mai concentraţi aşa cum trebuie asupra vieţii profesionale. Aştrii vă sfătuiesc să vă ocupaţi doar de sarcinile obişnuite astfel încât să nu faceţi greşeli majore. Seara va fi una specială.


Horoscop 10 noiembrie 2017, Capricorn:

Sunteţi prinşi/se cu numeroase sarcini profesionale şi nu reuşiţi deloc să vă relaxaţi; aştrii vă sfătuiesc să vă faceţi timp să vă bucuraţi şi de lucrurile simple, care să vă pună zâmbetul pe buze. De asemenea, încercaţi să acordaţi atenţie şi partenerului/ei de cuplu deoarece se poate simţi ignorat/ă.


Horoscop 10 noiembrie 2017, Vărsător:

Din pură întâmplare aştrii vă scot în cale astăzi o persoană din trecut, pe care nu aţi mai văzut-o de foarte mult timp şi care a jucat un rol important în viaţa voastră. Mare atenţie la lucrurile pe care le spuneţi, unele cuvinte pot fi întoarse împotriva voastră.


Horoscop 10 noiembrie 2017, Peşti:

Chiar dacă prima parte a zilei este dedicată vieţii profesionale, după orele prânzului reuşiţi să vă dedicaţi puţin timp şi vouă înşivă/sevă. O şedinţă de meditaţie, yoga sau chiar un masaj de relaxare vă ajută să vă reconectaţi cu voi.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS