Horoscopul zilei de vineri, 1 Decembrie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: vineri, 1 Decembrie 2017


Horoscop 1 Decembrie 2017, Berbec:

Ziua de 1 Decembrie pare să fie una frumoasă pentru Berbeci; vă concentraţi întreaga atenţie asupra relaţiilor personale. Discuţiile pe care le purtaţi cu partenerul/a de cuplu vă conving să luaţi o decizie destul de importantă pentru viitorul vostru. Spre seară, primiţi o vizită de la o persoană dragă.


Horoscop 1 Decembrie 2017, Taur:

Prima parte a zilei de vineri este dedicată vieţii profesionale; încercaţi să vă ocupaţi de câteva sarcini importante ce nu mai pot fi amânate. Imediat după orele prânzului reuşiţi să vă calmaţi şi să vă îndreptaţi atenţia asupra oamenilor din viaţa voastră. Sunteţi mult mai relaxaţi/te şi mai liniştiţi/te.


Horoscop 1 Decembrie 2017, Gemeni:

Prima parte a zilei pare să fie una destul de liniştită pentru Gemeni; nu aveţi planuri pentru astăzi, motiv pentru care profitaţi de aceste momente libere şi încercaţi să vă relaxaţi. Spre seară, o persoană dragă vine la voi pentru a vă cere ajutorul cu privire la o problemă mai delicată.


Horoscop 1 Decembrie 2017, Rac:

Azi trebuie să renunţaţi la o parte din planurile voastre pentru că apare o problemă mai dificilă la muncă ce nu mai poate fi amânată. În cazul în care nu vă descurcaţi, nu ezitaţi să cereţi ajutorul colegilor/elor de echipă; împreună puteţi găsi soluţii eficiente pentru această situaţie.


Horoscop 1 Decembrie 2017, Leu:

Prima parte a zilei este dedicată vieţii personale; încercaţi să petreceţi momente liniştite şi frumoase în compania partenerului/ei de cuplu. După orele prânzului, un/o prieten/ă vine la voi cu o problemă destul de gravă. Încercaţi să îl/o ajutaţi fără a îl/o judeca pentru alegerile făcute.


Horoscop 1 Decembrie 2017, Fecioară:

Nu ştiţi foarte bine care este drumul pe care trebuie şi vă doriţi să mergeţi mai departe, motiv pentru care încercaţi să cereţi ajutorul unei persoane foarte dragi, căreia îi spuneţi tot ce se întâmplă în viaţa voastră. Vă puneţi toate speranţele în sfaturile pe care le primiţi din partea acestui om.


Horoscop 1 Decembrie 2017, Balanţă:

Astăzi relaţia cu partenerul/a de cuplu pare să ia o întorsătură neaşteptată, însă frumoasă pentru voi. Persoana iubită vă dezvăluie un secret din trecut care vă va face să o vedeţi cu alţi ochi şi, în acelaşi timp, să încercaţi să o protejaţi mai mult ca niciodată.


Horoscop 1 Decembrie 2017, Scorpion:

Încercaţi să comunicaţi liber şi deschis cu persoanele din jurul vostru. Este posibil ca după orele prânzului să purtaţi o discuţie serioasă cu partenerul/a de cuplu sau un/o membru/ă al(a) familiei, alături de care vreţi să începeţi un proiect nou pe plan profesional. Este ciudată această colaborare, însă amândoi vă doriţi acelaşi lucru şi vreţi să încercaţi să vedeţi ce iese.


Horoscop 1 Decembrie 2017, Săgetător:

Azi primiţi o vizită neaşteptată din partea unei persoane din trecut; petreceţi momente frumoase împreună şi reuşiţi să vă reamintiţi de lucrurile care v-au legat atât de mult. Este posibil ca spre seară să vă schimbaţi planurile astfel încât să includeţi şi acest om în viaţa voastră.


Horoscop 1 Decembrie 2017, Capricorn:

Atenţia voastră este îndreptată asupra vieţii profesionale, unde încercaţi să vă ocupaţi de câteva sarcini importante. Este posibil ca după aceste momente să vă daţi seama că nu sunteţi mulţumiţi/te de modul în care evoluează lucrurile şi să vă doriţi să mergeţi pe un alt drum.


Horoscop 1 Decembrie 2017, Vărsător:

În această perioadă vă descurcaţi de minune pe plan profesional; veniţi cu idei foarte bune pentru proiectele pe care vreţi să le începeţi şi reuşiţi să vă impresionaţi superiorii şi viitorii/arele parteneri/e de afaceri. Spre seară, întreaga atenţie este îndreptată asupra relaţiei sentimentale.


Horoscop 1 Decembrie 2017, Peşti:

După o perioadă destul de încărcată şi aglomerată pe plan profesional, faceţi tot posibilul ca în aceste momente întreaga atenţie să se îndrepte asupra relaţiei sentimentale. Partenerul/a de cuplu este mai fericit/ă ca niciodată pentru eforturile depuse de către voi.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS