Horoscop Urania zilnic: luni, 9 octombrie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 9 octombrie 2017


Horoscop 9 octombrie 2017, Berbec:

Azi sunteţi concentraţi/te asupra vieţii profesionale, unde încercaţi să rezolvi câteva sarcini destul de importante; vă doriţi ca mâine, la şedinţa pe care o aveţi cu partenerii/ele de afaceri şi superiorii, să îi/le uimiţi pe toţi/ate cu evoluţia făcută într-un proiect destul de important.


Horoscop 9 octombrie 2017, Taur:

Încercaţi să vă apropiaţi mai mult de persoanele din jurul vostru în această perioadă; s-ar putea ca astăzi să purtaţi o discuţie serioasă şi matură cu o persoană care v-a rănit în trecut. Alegeţi să comunicaţi în loc să vă închideţi inima deoarece aveţi nevoie să îngropaţi amintirile şi să vă axaţi asupra prezentului.


Horoscop 9 octombrie 2017, Gemeni:

Luni încercaţi să petreceţi mai mult timp de unii/ele singuri/e; vreţi foarte mult să vă distanţaţi de toată lumea deoarece aveţi de luat câteva decizii importante şi nu vreţi să fiţi influenţaţi/te în niciun fel de nimeni. Seara poate fi un sfetnic bun, aveţi răbdare pe drumul pe care vreţi să mergeţi.


Horoscop 9 octombrie 2017, Rac:

În prima zi a săptămânii astrele sunt de partea voastră în ceea ce priveşte comunicarea pe care o aveţi cu persoanele din jurul vostru. Mai mult decât atât, încercaţi să reluaţi o legătură mai veche avută cu o persoană la care aţi ţinut foarte mult, însă care s-a jucat cu sentimentele voastre.


Horoscop 9 octombrie 2017, Leu:

Luni, mai mult ca oricând, vă doriţi să vă relaxaţi. Vrei să aveţi timp pentru voi, să vă puneţi în ordine gândurile şi sentimentele. Încercaţi să vă regăsiţi şi să comunicaţi cu sufletul vostru pentru a înţelege ce îşi doreşte de la viitor. Seara va fi una frumoasă.


Horoscop 9 octombrie 2017, Fecioară:

Datorită conjuncturii astrale de astăzi, vă este foarte uşor să comunicaţi şi să interacţionaţi cu oamenii din jurul vostru, în special cu membrii/ele familiei şi prietenii/ele foarte dragi. De asemenea, aveţi ocazia de a rezolva o mică neînţelegere avută cu partenerul/a de cuplu.


Horoscop 9 octombrie 2017, Balanţă:

Azi astrele vă oferă posibilitatea de a vă exprima emoţiile şi sentimentele; discuţiile pe care le aveţi cu cei/le din jurul vostru se dovedesc a fi foarte benefice pentru relaţia voastră. Reuşiţi să rezolvaţi câteva conflicte dificile, pe care le-aţi tot evitat până acum.


Horoscop 9 octombrie 2017, Scorpion:

Ziua de luni vine cu mult optimism şi bună dispoziţie; sunteţi cu zâmbetul pe buze şi reuşiţi să daţi această stare de bine şi oamenilor cu care intraţi în contact. Spre seară, se poate să purtaţi o discuţie interesantă cu o persoană la care ţineţi foarte mult.


Horoscop 9 octombrie 2017, Săgetător:

Vă așteaptă o zi bună, dar, din păcate, cineva apropiat vouă nu se poate mândri cu același lucru. Gândiţi-vă la un/o amic/ă sau la o rudă cu care nu aţi mai vorbit demult; veţi simți pur și simplu cine este cel/a care are cea mai mare nevoie de voi, așa că nu mai ezitaţi și contactaţi-l/o.


Horoscop 9 octombrie 2017, Capricorn:

Azi încercaţi să vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii profesionale, unde trebuie să vă ocupaţi de câteva sarcini destul de importante. Cu cât obstacolele sunt mai dificil de trecut, cu atât trebuie să acordaţi o atenţie mai sporită detaliilor astfel încât să găsiţi cele mai bune soluţii.


Horoscop 9 octombrie 2017, Vărsător:

În data de 9 octombrie încercaţi să vă convingeţi partenerul/a de cuplu să renunţe la ceva ce dăunează relaţiei voastre; daţi dovadă de multă maturitate şi reuşiţi să îi captaţi atenţia cu argumentele potrivite. Spre seară, primiţi o vizită din partea unei persoane dragi.


Horoscop 9 octombrie 2017, Peşti:

Ziua de azi vă găseşte într-o stare romantică; încercaţi să petreceţi momente frumoase alături de partenerul/a de cuplu. Spre seară, primiţi o veste frumoasă cu privire la starea de sănătate a unei persoane foarte dragi.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS