Horoscop Urania zilnic: duminică, 8 octombrie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 8 octombrie 2017


Horoscop 8 octombrie 2017, Berbec:

Folosiţi energia astrelor pentru a scăpa de această nelinişte care vă apasă sufletul; simţiţi nevoia să găsiţi pacea pentru inima voastră şi să lăsaţi în urmă trecutul şi amintirile dureroase. Spre seară, s-ar putea să faceţi un drum mai lung pentru a revedea o persoană dragă.


Horoscop 8 octombrie 2017, Taur:

Astăzi vă gândiţi serios că este timpul să răspundeţi nevoii de schimbări în viaţa profesională. Aveţi de mult timp în plan acest lucru, însă întotdeauna aţi găsit motive pentru a amâna situaţia. Ei bine, de data aceasta totul pare foarte serios.


Horoscop 8 octombrie 2017, Gemeni:

Duminică va îndreptaţi atenţia asupra vieţii personale; faceţi tot posibilul să petreceţi cât mai multe momente frumoase alături de partenerul/a de cuplu şi de oamenii dragi din viaţa voastră. În cazul în care sunteţi singuri/e, astrele vă fac o surpriză şi vă scot în cale o persoană interesantă.


Horoscop 8 octombrie 2017, Rac:

Astăzi este posibil să primiţi o sumă de bani importantă; poate fi vorba despre un bonus obţinut de pe urma unui proiect mai vechi sau chiar despre un împrumut de care pur şi simplu aţi uitat. Mare atenţie cum gestionaţi aceşti bani.


Horoscop 8 octombrie 2017, Leu:

Consideraţi că această ultimă perioadă din viaţa voastră v-a ajuta să învăţaţi foarte multe lucruri noi şi să vedeţi totul cu alţi ochi. Sunteţi mai maturi/e şi mai pregătiţi/te pentru ce urmează. Astăzi puteţi face o mutare importantă în relaţia cu partenerul/a de cuplu.


Horoscop 8 octombrie 2017, Fecioară:

Vă doriţi să ieşiţi din zona de confort şi astrele vă ascultă dorinţele; este posibil să primiţi o ofertă de colaborare interesantă, care vă va ajuta să evoluaţi foarte mult pe plan profesional într-un timp destul de scurt. Spre seară, partenerul/a de cuplu vă face o surpriză frumoasă.


Horoscop 8 octombrie 2017, Balanţă:

Vă doreaţi ca astăzi să aveţi parte de o zi liniştită, însă prietenii/ele şi persoanele dragi din viaţa voastră au alte planuri pentru voi. S-ar putea să mergeţi într-o excursie neplanificată, în care să vă bucuraţi de momente frumoase şi să creaţi amintiri minunate ce vor rămâne în sufletul vostru ani şi ani.


Horoscop 8 octombrie 2017, Scorpion:

Astăzi vă este destul de greu să interacţionaţi cu cei/le din jurul vostru, motiv pentru care alegeţi să vă petreceţi majoritatea timpului de unii/ele singuri/e. Găsiţi activităţi care vă relaxează, vă motivează şi vă face să uitaţi de toate grijile. Seara poate veni cu o mică surpriză.


Horoscop 8 octombrie 2017, Săgetător:

Azi aveţi posibilitatea de a vă exprima emoţiile şi sentimentele şi de a vă face auziţi/te nu doar în relaţia cu partenerul/a de cuplu, ci şi în cea pe care o aveţi cu oamenii dragi din viaţa voastră. Simţiţi nevoia să spuneţi tot ce aveţi pe suflet astfel încât să puteţi merge mai departe.


Horoscop 8 octombrie 2017, Capricorn:

Cineva apropiat vouă are o problemă cu o altă persoană, fiind agresat/ă sau intimidat/ă de respectiva persoană. Voi va trebui să vă opuneţi acelui om și să îl/o salvaţi pe cel/a atacat/ă, fiindcă se pare că el/a nu are această putere. Ţineţi cont de aceste sfaturi și veţi vedea că veţi fi eroul/ina zilei.


Horoscop 8 octombrie 2017, Vărsător:

A doua zi de weekend vine cu optimism şi bună dispoziţie; sunteţi cu zâmbetul pe buze şi interacţionaţi cum nu se poate mai bine cu oamenii dragi din viaţa voastră. Spre seară, întreaga atenţie este îndreptată asupra relaţiei cu partenerul/a de cuplu; luaţi câteva decizii frumoase împreună.


Horoscop 8 octombrie 2017, Peşti:

Veţi simți astăzi presiunea de a face o alegere, pe care nu o simţiţi însă deloc apropiată inimii voastre. Astrele ar vrea să nu uitați cât de ascuțită este intuiția voastră și să înţelegeţi că azi este momentul să ascultați de ea. Dacă nu vreţi să faceţi ceva, atunci ţineţi cont de aceste impulsuri.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS