Horoscop Urania săptămânal: 25 septembrie - 1 octombrie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania 25 septembrie - 1 octombrie 2017


Horoscop 25 septembrie - 1 octombrie 2017, Berbec:

În zilele de 25 şi 26 septembrie, Luna se mișcă prin casa filozofiei de viață, semn cum că în primele zile ale săptămânii nu este exclus să aveţi parte de evenimente de pe urma cărora puteți trage unele învăţături destul de valoroase despre viață. Iată un moment prielnic să aduceţi unele modificări binevenite sistemului vostru de valori, principii și credințe. Gândiţi-vă care ar fi modificările care s-ar preta în cazul vostru.


Horoscop 25 septembrie - 1 octombrie 2017, Taur:

În zilele de 25 şi 26 septembrie, Luna se plimbă prin semnul Săgetătorului căruia îi corespunde casa transformărilor din horoscopul vostru general, fapt pentru care se poate ca, în zilele de luni şi marţi, să aveţi parte de evenimente cu impact emoțional deosebit de puternic. Gândiţi-vă cum anume aţi putea face astfel încât să nu vă lăsaţi prea mult afectaţi/te de ele. În caz contrar, moralul vostru are de suferit.


Horoscop 25 septembrie - 1 octombrie 2017, Gemeni:

Zilele de luni şi marţi ar trebui petrecute în compania familiei, deci staţi mai mult prin preajma celor dragi și ascultaţi ce anume ar avea de spus. Se poate să se fi gândit la aceleași lucruri ca și voi. În zilele următoare, acordaţi-i mai multă atenție persoanei iubite și aceasta va aprecia gesturile voastre. Dacă petreceţi timp cu familia și cu partenerul/a, totul va merge așa cum trebuie.


Horoscop 25 septembrie - 1 octombrie 2017, Rac:

În zilele de 25 şi 26 septembrie, Luna se plimbă prin casa sănătății fizice din horoscopul vostru general, motiv pentru care ar fi indicat să aveţi mai multă grijă de propriul organism la începutul săptămânii. Bine ar fi să tindeţi spre atingerea unei stări de echilibru, respectând un program precis de somn și masă. Dacă aveţi o alimentație echilibrată și mai faceţi și sport, cu siguranță nu veţi avea parte de surprize.


Horoscop 25 septembrie - 1 octombrie 2017, Leu:

În intervalul 27-30 septembrie, se poate să nu vă simţiţi tocmai bine. Totuși, acest lucru nu înseamnă neapărat că vă veţi alege cu o boală sau alta. Cel mai probabil, vă pricopsiţi cu o stare de disconfort la nivelul spatelui, fie pentru că nu prea faceţi sport, fie din cauza faptului că staţi prea mult în picioare.


Horoscop 25 septembrie - 1 octombrie 2017, Fecioară:

În weekend, Luna parcurge casa sănătății fizice din horoscopul vostru general, fapt pentru care ar fi bine să vă menajaţi mai mult la sfârșitul săptămânii. Nu vă propuneţi activități prea solicitante din punct de vedere fizic și încercaţi să vă înconjuraţi de oameni veseli. Nu vă face bine să staţi în compania persoanelor ursuze, deci căutaţi să vă menţineţi vibrația cât se poate de sus acum.


Horoscop 25 septembrie - 1 octombrie 2017, Balanţă:

Din 30 septembrie încolo, Mercur tranzitează zodia nașterii voastre căreia îi corespunde casa vitalității din horoscopul vostru general. Dată fiind natura ușor ambivalentă a acestei planete, bine ar fi să nu vă bazaţi că deţineţi rezerve infinite de energie. Odihniţi-vă atunci când simţiţi, luaţi o pauză binemeritată și nu vă aduceţi în pragul epuizării. Până la urmă, tot voi veţi avea mult de pierdut în acest fel.


Horoscop 25 septembrie - 1 octombrie 2017, Scorpion:

În ziua de 30 septembrie, Mercur pătrunde în casa subconștientului din horoscopul vostru general, fapt pentru care este posibil ca în următoarele două săptămâni să treceţi prin evenimente care vă pun pe gânduri în ceea ce privește partea relațională. Dacă vă vine să vă întoarceţi la fostul/a partener/ă sau să luaţi o decizie în viața de cuplu, poate ar fi bine să așteptați puțin. Lăsaţi să treacă tăvălugul și va fi în regulă.


Horoscop 25 septembrie - 1 octombrie 2017, Săgetător:

Primele două zile ale săptămânii vă surprind cu bateriile încărcate la un nivel destul de înalt, dar s-ar putea și să absorbiţi energiile din jurul vostru și să le permiteți să vă afecteze prea mult. Ideea ar fi să evitați orice fel de situație care v-ar putea aduce într-o asemenea stare. Cu cât reuşiţi să vă ţineţi mai departe de ele, cu atât vă veţi simți mai puțin periclitaţi/te de vibrațiile negative din preajma voastră.


Horoscop 25 septembrie - 1 octombrie 2017, Capricorn:

În zilele de 25 şi 26 septembrie, Luna tranzitează casa subconștientului din horoscopul vostru general, predispunându-vă la obsesii și regrete bazate pe preconcepții. Poate dacă nu aţi emite judecăți de valoare atât de repede, nu aţi risca să ajungeţi să regretați ceea ce aţi spus sau aţi făcut în ultima vreme.


Horoscop 25 septembrie - 1 octombrie 2017, Vărsător:

În intervalul 26-28 septembrie, Luna se perindă prin casa sănătății mentale din horoscopul vostru general, fapt pentru care ar fi indicat să acordaţi o atenție specială felului în care vă simţiţi. Nu vă petreceţi timpul în medii care vă solicită mai mult decât este cazul și încercaţi, de asemenea, să staţi departe de oamenii toxici.


Horoscop 25 septembrie - 1 octombrie 2017, Peşti:

Zilele de sâmbătă şi duminică v-ar putea surprinde într-o dispoziție nu tocmai bună, fapt pentru care vă recomand să vă bucuraţi de timpul liber într-un mod prin care să nu vă surmenaţi și mai mult. Ideea ar fi așadar să aveţi și mai multă grijă de voi. Dispuneţi de toate metodele necesare pentru a vă repune pe picioare fără a trebui să apelaţi la nimeni.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS