Horoscop Urania săptămânal: 18-24 septembrie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania 18-24 septembrie 2017


Horoscop 18-24 septembrie 2017, Berbec:

În zilele de 18 şi 19 septembrie, Luna tranzitează casa sănătății fizice din horoscopul vostru general, ceea ce înseamnă că ar fi de dorit să vă preocupaţi mai mult de bunăstarea voastră la acest nivel. Cu puțin sport, odihnă și un stil de alimentație echilibrate, sigur nu veţi avea niciun motiv clar de îngrijorare. Încercaţi să aduceţi unele modificări de care vă puteți ține ușor un timp mai îndelungat.


Horoscop 18-24 septembrie 2017, Taur:

Luna Nouă din 20 a lunii se formează în casa sănătății fizice din horoscopul vostru general, indiciu că ar fi indicat să daţi dovadă de echilibru pe acest plan în următoarele două săptămâni. Nu vă propuneţi să aduceţi ajustări regimului vostru de viață și alimentație pe care nu le puteți menține o perioadă mai lungă de timp. Faceţi pași mărunţi în direcția unui stil care să vă cultive starea de bine pe acest plan.


Horoscop 18-24 septembrie 2017, Gemeni:

În intervalul 22-24 septembrie, Luna se plimbă prin casa sănătății din horoscopul vostru general, semn cum că dacă aveţi parte de o vreo senzație de disconfort în acest weekend, aceasta poate avea o componentă emoțională destul de puternică. Încercaţi să vă redobândiţi echilibrul interior și veţi vedea cum lucrurile se vor rezolva treptat de la sine.


Horoscop 18-24 septembrie 2017, Rac:

Luna Nouă din data de 20 se perfectează în casa familiei din horoscopul vostru general. Emoțional, vă aflaţi undeva cam jos în preajma acestui eveniment astral, iar dacă persoanele apropiate vouă sunt răspunzătoare pentru acest lucru, soluția pentru ceea ce simţiţi vine tot de la ele. Faceţi în aşa fel încât să cultivaţi o atmosferă calmă între voi și cei/le dragi. Veţi remarca beneficiile acestei atitudini mai repede decât credeţi.


Horoscop 18-24 septembrie 2017, Leu:

Luna Nouă din ziua de 20 se perfectează în casa comunicării din horoscopul vostru general, semn cum că progresul vostru depinde în următoarele două săptămâni de contrareacţia pe care v-o oferă apropiații. Bine ar fi așadar să îi întrebaţi ce părere au de progresul pe care l-aţi înregistrat în ultima vreme și să ţineţi cont de ceea ce vă spun. Vă poate ajuta mai mult decât v-aţi aștepta.


Horoscop 18-24 septembrie 2017, Fecioară:

În zilele de 18 şi 19 septembrie, Luna se mișcă prin zodia nașterii voastre căreia îi corespunde casa vitalității din horoscopul vostru general, semn cum că forțele voastre ar putea crește sau descrește ca intensitate în primele două zile ale săptămânii. Vestea bună este însă aceea că în data de 20, Venus intră în semnul în care v-aţi născut voi, fapt pentru care se poate să vă simţiţi confortabil în pielea voastră o perioadă.


Horoscop 18-24 septembrie 2017, Balanţă:

Luna Nouă din 20 a lunii se perfectează tocmai în zodia nașterii voastre, semn cum că ar fi de dorit o schimbare de imagine. Din câte se pare, acesta este lucrul de care aveţi nevoie pentru a vă simți mai bine cu voi înşivă/sevă, cel puțin în următoarea perioadă. Nu este nevoie să aduceţi ajustări aspectului vostru exterior.


Horoscop 18-24 septembrie 2017, Scorpion:

Luna Nouă din data de 20 se desăvârșește tocmai în casa subconștientului din horoscopul vostru general, fapt pentru care ar fi bine să vă schimbaţi modul de gândire în ceea ce privește experiențele neplăcute de pe planul sentimental. Dacă începeţi să le vedeţi mai puțin ca pe o dezamăgire și mai mult ca pe o lecție, multe lucruri s-ar schimba în ceea ce privește fricile și obsesiile voastre.


Horoscop 18-24 septembrie 2017, Săgetător:

Luna Nouă din ziua de 20 se formează în casa proiectelor și a planurilor de viitor, semn cum că acestea ar putea înregistra progrese uimitoare în următoarele două săptămâni. Trebuie să ţineţi voi pasul cu ele și să aveţi pregătiţi/te din timp următoare etapă. Veţi ajunge foarte departe dacă nu pierdeţi şansele care se anunță că vor veni în cele ce urmează.


Horoscop 18-24 septembrie 2017, Capricorn:

În primele două zile ale săptămânii, Luna se plimbă prin casa filozofiei de viață din horoscopul vostru general, fapt pentru care ar fi de dorit ca atunci să vă reevaluaţi convingerile referitoare la unele lucruri sau viziunea despre anumite aspecte ale lumii înconjurătoare. Încercaţi să faceţi în așa fel încât să incorporaţi ultimele lecții de viață în actualul vostru sistem de principii, valori și credințe.


Horoscop 18-24 septembrie 2017, Vărsător:

Luna Nouă din 20 a lunii vă propune să schimbaţi atitudinea în raport cu familia persoanei iubite sau vizavi de persoanele apropiate stabilite la mare distanță de locul de baștină sau chiar peste graniţe. Dacă nu ați menținut contactul stabil, poate ar fi bine acum să încercaţi să vă interesaţi mai des cum îi tratează viața. Veţi vedea că aceste modificări de comportament vor fi binevenite.


Horoscop 18-24 septembrie 2017, Peşti:

Luna Nouă din data de 20 se perfectează în casa transformărilor din horoscopul vostru general, indiciu cum că în următoarele două săptămâni se anunță multe evenimente cu impact emoțional destul de puternic. Iată o oportunitate mai mult decât bună să demonstraţi că puteți rămâne stăpâni/e pe situație, indiferent de circumstanțe. Sunteţi capabili/e de mai mult decât credeţi.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS