Horoscopul zilei de marţi, 31 octombrie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop veridic zilnic: marţi, 31 octombrie 2017


Horoscop 31 octombrie 2017, Berbec:

Astăzi sunteţi cu mintea în foarte multe locuri, motiv pentru care luaţi singuri/e decizia să vă amânaţi toate întâlnirile şi şedinţele profesionale. În schimb, reuşiţi să vă ocupaţi de sarcinile obişnuite, care nu necesită foarte multă atenţie. Spre seară, partenerul/a de cuplu are nevoie de o mână de ajutor într-o problemă personală.


Horoscop 31 octombrie 2017, Taur:

Chiar dacă aştrii nu sunt poziţionaţi în favoarea voastră, faceţi tot posibilul ca azi să rezolvaţi câteva sarcini destul de importante pe plan profesional. Încercaţi să vă planificaţi cât mai bine timpul astfel încât să reuşiţi să vă ocupaţi de tot ce vă propuneţi.


Horoscop 31 octombrie 2017, Gemeni:

Astăzi trebuie să vă limitaţi comunicarea la nivelul minim; nu aveţi răbdare cu oamenii din jurul vostru, motiv pentru care încercaţi să fiţi pe cont propriu. Spre seară, o discuţie cu o persoană mai în vârstă vă poate convinge să luaţi o decizie importantă care vă aduce o schimbare majoră în viaţa voastră.


Horoscop 31 octombrie 2017, Rac:

Astăzi nu vă stă deloc capul la sarcinile profesionale; chiar şi aşa, pentru a nu începe ziua de marţi cu stângul şi a nu vă aglomera pe viitor, faceţi tot posibilul ca azi să vă ocupaţi de tot ce înseamnă sarcini obişnuite.


Horoscop 31 octombrie 2017, Leu:

Ziua de azi începe cu dreptul pentru Lei; trebuie să vă amânaţi planurile şi să mergeţi într-o scurtă călătorie de afaceri pentru a finaliza un proiect la care aţi muncit în toată această perioadă. Nu aveţi foarte multe de făcut, ci doar de pus la punct ultimele detalii şi de semnat documentele.


Horoscop 31 octombrie 2017, Fecioară:

Ziua de 31.10.2017 pare să fie cea mai grea pentru Fecioare. Aveţi multe lucruri de rezolvat, iar aştrii nu sunt tocmai de partea voastră. Încercaţi să comunicaţi deschis cu oamenii din jurul vostru şi să încercaţi să îi convingeţi să fie de partea voastră în proiectele pe care le aveţi în desfăşurare.


Horoscop 31 octombrie 2017, Balanţă:

În această perioadă aştrii nu sunt de partea voastră, aşa că sunteţi pe cont propriu şi vă descurcaţi de minune. Discuţiile pe care le aveţi cu oamenii din jurul vostru vă pot convinge să luaţi o decizie la care visaţi de foarte mult timp, însă pe care aţi amânat-o din diverse motive.


Horoscop 31 octombrie 2017, Scorpion:

Deşi este a doua zi a săptămânii, sunteţi cu zâmbetul pe buze şi încercaţi să vă ocupaţi de tot ce înseamnă viaţa profesională. Vă planificaţi foarte bine timpul astfel încât să rezolvaţi toate sarcinile pe care le-aţi primit din partea şefilor/elor. Seara este una specială, primiţi un cadou din partea unei persoane dragi.


Horoscop 31 octombrie 2017, Săgetător:

Azi încercaţi să luaţi o scurtă pauză de la tot ce înseamnă proiecte profesionale şi să vă dedicaţi majoritatea timpului vieţii sentimentale. Faceţi tot posibilul să comunicaţi deschis şi sincer cu partenerul/a de cuplu; compromisurile sunt mai mult decât necesare pentru o relaţie serioasă.


Horoscop 31 octombrie 2017, Capricorn:

Încercaţi să rezolvaţi câteva probleme personale pe care din diverse motive le-aţi tot amânat în ultima perioadă; astăzi vă luaţi inima în dinţi şi vă îndreptaţi atenţia asupra acestui aspect important din viaţa voastră. O persoană în care aveţi mare încredere vă vine în ajutor cu câteva sfaturi bune.


Horoscop 31 octombrie 2017, Vărsător:

Prima parte a zilei de marţi pare să fie una aglomerată pentru voi deoarece trebuie să vă ocupaţi de câteva sarcini importante şi noi. Colegii/ele nu vă ajută deloc, aşa că sunteţi pe cont propriu. Spre seară veţi fi mult mai relaxaţi/te şi mai liniştiţi/te.


Horoscop 31 octombrie 2017, Peşti:

Deşi multe zodii stau departe de viaţa profesională, voi încercaţi să vă îndreptaţi atenţia asupra sarcinilor pe care le aveţi de rezolvat la locul de muncă. Dacă vă păstraţi calmul, veţi putea chiar să rezolvaţi până şi cele mai dificile probleme.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS