Horoscopul zilei de joi, 26 octombrie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic: joi, 26 octombrie 2017


Horoscop 26 octombrie 2017, Berbec:

Astăzi trebuie să vă îmbrăţişaţi temerile şi să fiţi pregătiţi/te să faceţi schimbări importante dacă vreţi să ajungeţi acolo unde vă doriţi. De asemenea, în relaţia cu partenerul/a de cuplu puteţi avea câteva surprize foarte frumoase în următoarea perioadă.


Horoscop 26 octombrie 2017, Taur:

Azi veţi ajunge, în cele din urmă, la finalul unei călătorii foarte lungi pe plan profesional şi începeţi să culegeţi rezultatele muncii voastre. Totuşi, nu vă odihniţi prea mult deoarece există mai multe proiecte frumoase pe care trebuie să le începeţi cât mai repede cu putinţă.


Horoscop 26 octombrie 2017, Gemeni:

Lucrurile nu ies aşa cum vă doriţi, însă aştrii vă sfătuiesc să nu renunţaţi în special acum când aţi prins curaj de a ieşi din zona de confort. Luaţi aceste lecţii primite şi încercaţi să depuneţi eforturi pentru a transforma dezamăgirile în ceva constructiv.


Horoscop 26 octombrie 2017, Rac:

Poziţia planetelor nu este tocmai ideală pentru a face achiziţii importante în această perioadă; în schimb, concentraţi-vă atenţia asupra vieţii profesionale, unde aveţi ocazia să experimentaţi câteva schimbări care să vă ajute să ajungeţi acolo unde vă doriţi.


Horoscop 26 octombrie 2017, Leu:

Astăzi aveţi şansa de a vă face afirmaţi/te pe plan profesional; încercaţi să colaboraţi cu persoane noi, care vă vor ajuta să începeţi proiecte interesante ce vă vor aduce beneficii frumoase. Seara este pentru conturat idei şi făcut planuri.


Horoscop 26 octombrie 2017, Fecioară:

Azi încercaţi să vă îndreptaţi întreaga atenţie asupra vieţii profesionale, unde vă străduiţi să acţionaţi independent. Ascultaţi părerile celor din jurul vostru, însă de data aceasta faceţi tot posibilul să vă lăsaţi conduşi/se de intuiţie. Seara este una liniştită pentru Fecioare.


Horoscop 26 octombrie 2017, Balanţă:

Prima parte a zilei de joi este dedicată vieţii profesionale, unde încercaţi să vă ocupaţi de un proiect foarte important. Pentru a ajunge la un consens cu colegii/ele de echipă este foarte important ca toţi/ate să fiţi dispuşi/se să faceţi compromisurile necesare.


Horoscop 26 octombrie 2017, Scorpion:

Astăzi sunteţi destul de iritaţi/te şi nu reuşiţi să vă ocupaţi aşa cum trebuie de sarcinile profesionale; cel mai probabil v-a dat pe spate o discuţie mai aprinsă cu partenerul/a de viaţă sau chiar o ceartă cu o persoană la care ţineţi foarte mult. Până nu rezolvaţi această situaţie, nu puteţi face mare lucru.


Horoscop 26 octombrie 2017, Săgetător:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi foarte activi/e şi încercaţi să rămâneţi constanţi/te în alegerile pe care le faceţi pe plan profesional. Aţi început un drum frumos şi vă doriţi să mergeţi în continuare pe el indiferent de tot ce se întâmplă în jurul vostru şi de ce oportunităţi mai apar.


Horoscop 26 octombrie 2017, Capricorn:

Mergeţi la partenerii/ele de afaceri cu câteva idei de proiecte bine detaliate, cu statistici şi un plan de bătaie pus la punct. Cu doar câteva cuvinte reuşiţi să îi/le convingeţi să vi se alăture în acest drum pe care vreţi să îl începeţi. Ştiţi că veţi reuşi.


Horoscop 26 octombrie 2017, Vărsător:

Azi încercaţi să vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii profesionale, unde vreţi să faceţi câteva schimbări importante. Discuţiile cu oamenii din jurul vostru vă ajută să aveţi mai multă încredere în voi şi să luaţi decizii potrivite pentru voi. Seara este una liniştită.


Horoscop 26 octombrie 2017, Peşti:

La locul de muncă s-ar putea să primiţi câteva sarcini în plus, motiv pentru care sunteţi uşor agitaţi/te deoarece trebuie să vă planificaţi cât mai bine timpul astfel încât să nu fiţi nevoiţi/te să rămâneţi şi peste program. Spre seară sunteţi foarte obosiţi/te şi vreţi doar să rămâneţi în casă şi să vă relaxaţi.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS