Horoscopul zilei de marţi, 24 octombrie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic: marţi, 24 octombrie 2017


Horoscop 24 octombrie 2017, Berbec:

Astăzi interacţiunea cu cei/le din jurul vostru, în special cu colegii/ele de echipă, pare să se desfăşoare mai greu decât de obicei. Există persoane care încearcă să îşi impună punctul de vedere cu orice preţ, iar voi pur şi simplu nu puteţi accepta asta, motiv pentru care pot apărea câteva certuri serioase.


Horoscop 24 octombrie 2017, Taur:

Luna Nouă continuă să crească în această perioadă, aşa că lăsaţi-o să vă lumineze drumul către succes. Un proiect foarte drag vouă poate evolua frumos sau poate fi prelungit pe o lungă perioadă de timp, beneficiile de pe urma lui fiind unele importante pentru voi.


Horoscop 24 octombrie 2017, Gemeni:

Aştrii vă sfătuiesc să vă îndepărtaţi de concepţiile greşite avute anterior; nu daţi dovadă de încăpăţânare şi acceptaţi atunci când greşiţi. Astfel, relaţia cu colegii/ele de echipă poate evolua în continuare frumos, fără prea multe bătăi de cap.


Horoscop 24 octombrie 2017, Rac:

În ultima perioadă v-aţi simţit destul de stresaţi/te la locul de muncă. Şi aţi avut un motiv suficient de bun - aţi acceptat prea multe proiecte cu termene limită apropiate şi v-aţi îngropat în muncă. De data aceasta, încercaţi să fiţi productivi/e doar cu câteva sarcini pe care vrei să le rezolvaţi cât mai bine cu putinţă.


Horoscop 24 octombrie 2017, Leu:

În această perioadă aştrii nu favorizează schimbările, ci din contră; dacă rămâneţi la locul vostru şi vă ocupaţi de sarcinile obişnuite pe plan profesional puteţi avea doar de câştigat. Şefii/ele vă oferă un bonus substanţial pentru rezultatele frumoase obţinute până acum.


Horoscop 24 octombrie 2017, Fecioară:

Ziua de marţi pare să fie una destul de liniştită; aştrii vă sfătuiesc să vă feriţi de schimbări bruşte sau mişcări nechibzuite deoarece acestea vă pot aduce doar stres şi agitaţie. În schimb, concentraţi-vă atenţia asupra vieţii sentimentale, unde aveţi parte doar de mici bucurii.


Horoscop 24 octombrie 2017, Balanţă:

Este important ca în această perioadă să vă lăsaţi conduşi/se doar de intuiţie; acceptaţi sfaturile primite de la cei/le din jurul vostru, însă păstraţi-le pentru acele momente potrivite pentru a le pune în aplicare. Spre seară reuşiţi să vă relaxaţi puţin.


Horoscop 24 octombrie 2017, Scorpion:

În problemele cu care vă confruntaţi pe plan profesional, este important să acordaţi o atenţie deosebită detaliilor. De asemenea, aştrii vă sfătuiesc să nu aveţi încredere în toate sfaturile primite de la colegi/e; mulţi/te vi le vor da în repezeală.


Horoscop 24 octombrie 2017, Săgetător:

A doua zi a acestei săptămâni începe cu câteva sarcini obişnuite de care trebuie să vă ocupaţi pe plan profesional. Aveţi răbdare şi reuşiţi să le rezolvaţi pe toate destul de repede. Spre seară, aveţi nevoie de linişte deoarece vreţi să luaţi o decizie importantă în viaţa sentimentală.


Horoscop 24 octombrie 2017, Capricorn:

Prima parte a zilei de marţi este dedicată vieţii profesionale, unde participaţi la câteva şedinţe importante cu partenerii/ele de afaceri. Spre seară, întreaga atenţie vă este îndreptată asupra relaţiei cu partenerul/a de cuplu, unde încercaţi să îi/le spuneţi planurile voastre pentru viitor.


Horoscop 24 octombrie 2017, Vărsător:

După o perioadă frumoasă pe plan sentimental, reveniţi la locul de muncă cu forţe proaspete. Bateriile sunt încărcate la capacitate maximă şi faceţi tot posibilul să vă ocupaţi de sarcinile profesionale mai bine ca oricând. Seara este una liniştită.


Horoscop 24 octombrie 2017, Peşti:

Azi daţi dovadă de multă răbdare; acordaţi o atenţie deosebită detaliilor şi astfel reuşiţi să vă rezolvaţi sarcinile cu multă uşurinţă. Spre seară, încercaţi să comunicaţi sincer şi deschis cu partenerul/a de cuplu; împreună puteţi face câteva schimbări în relaţia voastră.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS