Horoscopul zilei de vineri, 20 octombrie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic: vineri, 20 octombrie 2017


Horoscop 20 octombrie 2017, Berbec:

Problemele de azi vor scoate la iveală câteva lacune sau chiar greşeli majore în viaţa profesională. Trebuie să faceţi un efort în plus pentru a le corecta astfel încât să puteţi merge mai departe cu sarcinile şi proiectele voastre.


Horoscop 20 octombrie 2017, Taur:

Astăzi vă concentraţi întreaga atenţie asupra relaţiei cu partenerul/a de cuplu; după o perioadă foarte aglomerată pe plan profesional, faceţi tot posibilul ca ziua de vineri să fie dedicată în întregime celei mai importante persoane din viaţa voastră.


Horoscop 20 octombrie 2017, Gemeni:

Pentru a beneficia de un bonus substanţial, azi acceptaţi un nou proiect. Sunteţi destul de aglomeraţi/te şi la început nu veţi reuşi să faceţi tot ce vă propuneţi, însă imediat ce vă obişnuiţi cu sarcinile, programul va deveni mult mai lejer.


Horoscop 20 octombrie 2017, Rac:

Ziua de 20.10.2017 este una presărată cu surprize; în prima parte a zilei s-ar putea ca superiorii să vă ofere un bonus substanţial pentru un proiect încheiat recent. Spre seară, persoana iubită vă surprinde cu un cadou special, pe care vi-l doriţi de foarte mult timp.


Horoscop 20 octombrie 2017, Leu:

Sarcinile de care vă ocupaţi în această perioadă vă ajută să ieşiţi din zona de confort şi, în acelaşi timp, vă deschid numeroase uşi pe plan profesional. Aveţi şansa să întâlniţi persoane interesante, care vă vor ajuta mult în viitorul apropiat.


Horoscop 20 octombrie 2017, Fecioară:

Azi reuşiţi să vă surprindeţi şefii/ele cu o idee de proiect foarte interesantă, pe care ajungeţi să o puneţi imediat în practică. Mare atenţie, însă, la relaţia cu colegii/ele de echipă. Unii/ele dintre ei/le vor fi invidioşi/ase şi vor încerca să vă pună beţe în roate.


Horoscop 20 octombrie 2017, Balanţă:

Astăzi, multe dintre acţiunile, conversaţiile sau întâlnirile voastre vor fi direct legate de starea şi emoţiile pe care le aveţi în aceste momente. Probabil vă veţi pierde cu firea într-o şedinţă şi o să aveţi nevoie de puţin ajutor din partea colegilor/elor de echipă pentru a remedia situaţia.


Horoscop 20 octombrie 2017, Scorpion:

Azi faceţi tot posibilul să vă concentraţi întreaga atenţie asupra relaţiei pe care o aveţi cu partenerul/a de cuplu. Aveţi câteva probleme de care trebuie să vă ocupaţi şi câteva decizii importante pe care vreţi să le luaţi. În cazul în care nu v-aţi cunoscut marea dragoste, aştrii vă pot face o surpriză frumoasă.


Horoscop 20 octombrie 2017, Săgetător:

Sunteţi foarte concentraţi/te asupra vieţii profesionale, unde aveţi ocazia de a începe un nou proiect interesant şi de lungă durată. Veţi fi nevoiţi/te să faceţi câteva compromisuri în ceea ce priveşte timpul liber, însă partenerul/a de cuplu va înţelege situaţia şi chiar vă va susţine.


Horoscop 20 octombrie 2017, Capricorn:

Nu vă mai temeţi de noi începuturi, este sfatul pe care vi-l oferă azi aştrii. Voi sunteţi genul de persoane care, atunci când sunt puse față în față cu necesitatea de a începe un nou capitol din viața voastră, aveţi tendința de a vă lăsa pradă temerilor și de a vă gândi la ce este mai rău.


Horoscop 20 octombrie 2017, Vărsător:

Astăzi trebuie să vă ocupaţi de rezolvarea unei probleme mai delicate; găsiţi un centru de greutate care vă permite să vă simţiţi bine cu deciziile pe care le luaţi. De asemenea, spre seară reuşiţi să luaţi şi câteva decizii importante pe plan sentimental.


Horoscop 20 octombrie 2017, Peşti:

Azi sunteţi foarte energici/e şi reuşiţi să molipsiţi cu această stare şi oamenii cu care intraţi în contact. Opiniile altor persoane contează mai puţin pentru voi pe măsură ce exploraţi posibilităţile care vin cu începuturi proaspete şi foarte interesante în viaţa personală.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS