Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 14 octombrie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 14 octombrie 2017


Horoscop 14 octombrie 2017, Berbec:

În prima parte a zilei de sâmbătă sunteţi concentraţi/te asupra vieţii profesionale, unde trebuie să vă ocupaţi de câteva sarcini foarte importante. Imediat după orele prânzului reuşiţi să vă relaxaţi şi să vă bucuraţi de o zi de weekend foarte frumoasă, alături de persoanele dragi din viaţa voastră.


Horoscop 14 octombrie 2017, Taur:

Această perioadă este una frumoasă pentru Tauri pe toate planurile. Prima parte a zilei de sâmbătă este dedicată vieţii profesionale, unde participaţi la întâlniri importante şi negocieri pentru viitoarele proiecte. Spre seară, vă bucuraţi de momente frumoase alături de persoanele dragi vouă.


Horoscop 14 octombrie 2017, Gemeni:

Azi s-ar putea să faceţi o greşeală masivă în activităţile legate direct de viaţa profesională. Este în regulă, eşecurile vor veni cu lecţii extrem de importante pentru voi şi vă vor ajuta să ieşiţi din zona de confort şi să căutaţi răspunsuri corecte.


Horoscop 14 octombrie 2017, Rac:

Este important ca pe drumul pe care mergeţi să aveţi foarte multă răbdare astfel încât să vă puteţi adapta aşa cum trebuie schimbărilor. Astrele vă sfătuiesc să cereţi sfatul colegilor/elor de echipă în momentele în care aveţi nevoie de ajutor. Seara este dedicată vieţii personale.


Horoscop 14 octombrie 2017, Leu:

Aceasta nu este o zi tocmai bună pentru viaţa profesională. În schimb, horoscop-urania.org vă sfătuieşte să vă concentraţi atenţia asupra relaţiei pe care o aveţi cu oamenii dragi din viaţa voastră. Un/o membru/ă al/a familiei poate avea nevoie de ajutorul vostru.


Horoscop 14 octombrie 2017, Fecioară:

Astăzi încercaţi să fiţi cât mai concentraţi/te asupra planului profesional astfel încât să rezolvaţi cu toate sarcinile până la sfârşitul programului şi să nu fiţi nevoiţi/te să munciţi şi mâine. Spre seară, vă bucuraţi de momente frumoase alături de persoanele dragi într-o atmosferă relaxantă.


Horoscop 14 octombrie 2017, Balanţă:

Azi aveţi foarte multe pe cap şi încercaţi să fiţi cât mai productivi/e astfel încât să rezolvaţi cât mai multe sarcini posibile. Spre seară, se poate să mergeţi la o aniversare sau un eveniment organizat pentru o persoană la care ţineţi foarte mult.


Horoscop 14 octombrie 2017, Scorpion:

Azi sunteţi concentraţi asupra planurilor pentru weekend; aveţi câteva idei frumoase şi vreţi să le daţi mai departe oamenilor alături de care mergeţi astfel încât să luaţi o decizie cât mai repede cu putinţă. Spre seară, un/o prieten/ă drag/ă vă cere ajutorul într-o problemă delicată.


Horoscop 14 octombrie 2017, Săgetător:

Pentru a ajunge acolo unde vă doriţi şi a depăşi cât mai repede obstacolele pe care le întâmpinaţi pe drumul către succes, astrele vă recomandă să încercaţi să lăsaţi deoparte planurile făcute până acum şi să ieşiţi pentru puţin timp din zona de confort. Este posibil să fiţi uimiţi/te de ce veţi vedea.


Horoscop 14 octombrie 2017, Capricorn:

După o săptămână foarte aglomerată pe plan profesional, astrele vă sfătuiesc să profitaţi de această zi de weekend şi să vă relaxaţi alături de oamenii dragi din viaţa voastră. În cazul în care sunteţi singuri/e, astrele vă scot în cale o persoană foarte interesantă.


Horoscop 14 octombrie 2017, Vărsător:

Ziua de 14-10-2017 nu este una tocmai potrivită pentru întâlniri profesionale; sunteţi uşor irascibili/e şi nu reuşiţi să vă înţelegeţi bine cu oamenii cu care intraţi în contact. Spre seară, vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii sentimentale, unde aveţi parte de o mică surpriză.


Horoscop 14 octombrie 2017, Peşti:

Ziua de azi vă găseşte cu zâmbetul pe buze; schimbările interesante din ultima perioadă vă conving să ieşiţi mai des din zona de confort şi să încercaţi lucruri noi. Pe plan sentimental, partenerul/a de cuplu are nevoie de sprijinul vostru în aceste momente.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS