Horoscop Urania zilnic: vineri, 13 octombrie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 13 octombrie 2017


Horoscop 13 octombrie 2017, Berbec:

Este important ca vineri să vă îndepărtaţi de obiceiurile vechi, care vă ţin în loc şi să faceţi schimbările pe care le consideraţi necesare pentru a ajunge acolo unde vă doriţi. Spre seară, aveţi parte de o mică surpriză din partea partenerului/ei de cuplu.


Horoscop 13 octombrie 2017, Taur:

Ziua de 13-10-2017 este una mai aglomerată pentru voi deoarece trebuie să vă ocupaţi de multe sarcini pe plan profesional. Chiar dacă aveţi multă treabă, sunteţi cu zâmbetul pe buze şi reuşiţi să comunicaţi foarte bine cu oamenii din jurul vostru. Seara este cu adevărat frumoasă.


Horoscop 13 octombrie 2017, Gemeni:

Vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii profesionale şi încercaţi să rezolvaţi câteva sarcini rămase restante. Astrele vă sfătuiesc să acceptaţi sfaturile primite de la oamenii din jurul vostru, însă să încercaţi ca de data aceasta să vă bazaţi pe intuiţie; voi ştiţi cel mai bine ce aveţi de făcut.


Horoscop 13 octombrie 2017, Rac:

Pe plan profesional sunteţi foarte liniştiţi/te şi încercaţi să vă ocupaţi de sarcinile voastre; s-ar putea ca în prima parte a zilei de vineri să participaţi la câteva întâlniri foarte importante. Primiţi oferte interesante de colaborare, însă nu este o perioadă tocmai bună pentru a ieşi de pe drumul vostru.


Horoscop 13 octombrie 2017, Leu:

Ziua de astăzi pare să fie una foarte frumoasă pentru Lei nu doar pe plan profesional, ci şi în ceea ce priveşte viaţa personală. Dacă în prima parte a zilei reuşiţi să puneţi bazele unui proiect foarte frumos, spre seară întreaga atenţie este îndreptată asupra relaţiei cu partenerul/a de cuplu.


Horoscop 13 octombrie 2017, Fecioară:

Astrele sunt foarte darnice cu voi în această perioadă; se poate să primiţi o ofertă de colaborare interesantă, pe care vreţi să o acceptaţi. Înainte de a da un răspuns final, asiguraţi-vă că discutaţi şi cu partenerul/a de cuplu despre această decizie.


Horoscop 13 octombrie 2017, Balanţă:

În această perioadă sunteţi foarte concentraţi/te asupra carierei; vă doriţi foarte mult să vedeţi o evoluţie nu doar în proiectele de care vă ocupaţi, ci şi pe plan financiar. Deşi aveţi multe pe cap, reuşiţi să fiţi la zi cu toate sarcinile voastre.


Horoscop 13 octombrie 2017, Scorpion:

Azi apar câteva oportunităţi frumoase de colaborare; analizaţi situaţia şi hotărâţi că sunteţi pregătiţi/te să faceţi anumite schimbări astfel încât să începeţi noi proiecte cât mai repede cu putinţă. Partenerul/a de cuplu vă este alături şi vă sprijină necondiţionat.


Horoscop 13 octombrie 2017, Săgetător:

Ziua de 13.10.2017 pare să fie una frumoasă pentru Săgetători; fie vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii personale, unde începeţi un proiect personal în care vă puneţi toate bazele, fie sunteţi concentraţi/te asupra planului profesional, unde acceptaţi o ofertă de colaborare cu parteneri/e noi.


Horoscop 13 octombrie 2017, Capricorn:

Ştiţi că beneficiile vin muncind, motiv pentru care încercaţi să dedicaţi această perioadă vieţii profesionale. Partenerul/a de cuplu înţelege foarte bine situaţia şi vă oferă toată libertatea de care aveţi nevoie în aceste momente. Seara este una relaxantă.


Horoscop 13 octombrie 2017, Vărsător:

Astăzi este posibil să rezolvaţi câteva sarcini profesionale destul de importante; după orele prânzului, încercaţi să găsiţi o ofertă tentantă pentru weekend. Plănuiţi să mergeţi într-o scurtă vacanţă cu partenerul/a de cuplu sau cu prietenii/ele apropiaţi/te.


Horoscop 13 octombrie 2017, Peşti:

Vă pregătiţi să luaţi câteva decizii destul de importante în ceea ce priveşte viaţa profesională. Vă asumaţi riscuri majore, însă rezultatele vor fi pe măsura muncii depuse. Spre seară, reuşiţi să vă relaxaţi în compania partenerului/ei de cuplu.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS