Horoscop Urania zilnic: joi, 12 octombrie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 12 octombrie 2017


Horoscop 12 octombrie 2017, Berbec:

Ziua de 12 octombrie pare să fie una chiar foarte frumoasă pentru Berbeci; încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi concentraţi/te asupra vieţii profesionale, unde faceţi tot posibilul să vă ocupaţi de sarcini importante astfel încât să finalizaţi proiecte vechi.


Horoscop 12 octombrie 2017, Taur:

Azi hotărâţi să faceţi câteva schimbări importante pe plan profesional; aveţi un proiect frumos de care vă ocupaţi şi pe care vreţi să îl transformaţi într-o afacere profitabilă. Partenerul/a de cuplu şi prietenii/ele dragi vă susţin foarte mult în această perioadă.


Horoscop 12 octombrie 2017, Gemeni:

Sunteţi prinşi/se cu sarcini profesionale şi simţiţi că nu mai aveţi timp de nimic; acesta este un moment bun să vă puneţi în ordine toate proiectele şi să încercaţi să luaţi o scurtă pauză, în care să vă deconectaţi de tot ce înseamnă carieră. Sufletul vostru are nevoie de puţină odihnă.


Horoscop 12 octombrie 2017, Rac:

Astrele vă sfătuiesc să fiţi foarte atenţi/te la sarcinile pe care le faceţi şi să analizaţi cu mare atenţie detaliile; încercaţi să fiţi cât mai critici/e şi să nu renunţaţi până când nu sunteţi mulţumiţi/te de rezultatele obţinute. De asemenea, nu este un moment tocmai bun pentru schimbări.


Horoscop 12 octombrie 2017, Leu:

S-ar putea ca joi să vi se ofere ocazia de a face o schimbare importantă în viaţa personală; astrele vă scot în cale mai multe oportunităţi care vă vor convinge că este timpul să alegeţi un alt drum. Bucuraţi-vă de acest nou început alături de persoanele dragi.


Horoscop 12 octombrie 2017, Fecioară:

În cursul zilei de 12.10.2017 s-ar putea să aveţi câteva probleme de comunicare cu oamenii din jurul vostru; nu aveţi foarte multă răbdare şi este posibil să încercaţi să vă impuneţi punctul de vedere chiar dacă alţii/tele nu sunt de acord cu el. Staţi departe de probleme şi de discuţii aprinse.


Horoscop 12 octombrie 2017, Balanţă:

Pe plan personal este posibil ca în această perioadă să fiţi mai geloşi/ase decât de obicei şi să nu îi mai oferi partenerului/ei de cuplu libertatea cu care era obişnuit/ă. Vor apărea discuţii aprinse pe care le puteţi rezolva doar prin compromisuri de ambele părţi.


Horoscop 12 octombrie 2017, Scorpion:

Azi primiţi o veste nu tocmai plăcută din partea unui/ei membru/e al/a familiei, care v-a trădat încrederea. Puteţi face reproşuri, însă încercaţi să depăşiţi această situaţie deoarece vă gândiţi serios să faceţi câteva schimbări în viaţa personală şi vreţi să aveţi o minte cât mai relaxată pentru asta.


Horoscop 12 octombrie 2017, Săgetător:

Interacţiunea cu oamenii din jurul vostru nu este tocmai uşoară; este posibil să nu fiţi de acord cu părerile celor cu care discutaţi şi să încercaţi să vă impuneţi punctul de vedere într-un mod mai agitat; spre seară, ajungeţi să regretaţi aceste momente.


Horoscop 12 octombrie 2017, Capricorn:

Astăzi vă bucuraţi de câteva momente foarte frumoase alături de partenerul/a de cuplu; este posibil să planificaţi o scurtă vacanţă, departe de toţi şi de toate. În cazul în care sunteţi singuri/e, aveţi şansa să întâlniţi o persoană foarte interesantă, care vă va cuceri imediat.


Horoscop 12 octombrie 2017, Vărsător:

Ziua de joi vă deschide numeroase uşi şi oportunităţi frumoase pentru viaţa profesională; astrele vă sfătuiesc să profitaţi de aceste momente şi să alegeţi bazându-vă pe intuiţie, nu pe sfaturile primite de oamenii din jurul vostru.


Horoscop 12 octombrie 2017, Peşti:

În prima parte a zilei de 12/10/2017 aveţi posibilitatea de a finaliza un proiect mai vechi, la care aţi muncit foarte mult. Rezultatele vor fi pe placul şefilor/elor, care se gândesc să vă răsplătească cu un bonus substanţial. Pe plan sentimental, aveţi parte de o surpriză care vă poate schimba viaţa.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS