Horoscop Urania zilnic: miercuri, 11 octombrie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 11 octombrie 2017


Horoscop 11 octombrie 2017, Berbec:

Miercuri se anunţă o zi frumoasă şi interesantă pe plan personal; astrele vă ajută să rezolvaţi micile neînţelegeri pe care le aveţi cu persoanele dragi din viaţa voastră. De asemenea, în cazul în care sunteţi singuri/e nu este exclus să întâlniţi o persoană de care vă veţi îndrăgosti imediat.


Horoscop 11 octombrie 2017, Taur:

Construiţi-vă stima de sine şi, apoi, prin aceasta construiţi-vă şi fericirea. Nu vă mai faceţi griji de ce spun oamenii din jurul vostru despre voi şi concentraţi-vă asupra propriei fericiri. Meritaţi să fiţi fericiţi/te şi voi sunteţi singurii/ele care pot aduce această stare în viaţa voastră.


Horoscop 11 octombrie 2017, Gemeni:

Vă confruntaţi cu câteva probleme profesionale destul de grele; pentru a rezolva situaţia în care vă aflaţi, astrele vă sfătuiesc să îndrăzniţi să ieşiţi din zona de confort şi să încercaţi soluţii şi variante noi, nonconformiste. Şefii/ele vor fi foarte mândri/e de voi.


Horoscop 11 octombrie 2017, Rac:

Sunteţi conştienţi/te de faptul că voi sunteţi singurii/ele care îşi pot determina starea de spirit, motiv pentru care încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi cu zâmbetul pe buze. S-ar putea ca această stare de bine să fie molipsitoare pentru persoanele din jurul vostru.


Horoscop 11 octombrie 2017, Leu:

Este important să vă ascultaţi sentimentele, să identificaţi care sunt motivele pentru care nu sunteţi în apele voastre. Concentraţi-vă asupra stării de spirit şi căutaţi în adâncul sufletului vostru ce vă lipseşte sau ce trebuie schimbat pentru a readuce echilibrul în viaţa voastră.


Horoscop 11 octombrie 2017, Fecioară:

Azi sunteţi foarte creativi/e; aveţi multe idei bune, iar asta vă va ajuta destul de mult în şedinţele şi întâlnirile profesionale. Spre seară, vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii sentimentale, unde încercaţi să petreceţi clipe frumoase şi relaxante în compania partenerului/ei de cuplu.


Horoscop 11 octombrie 2017, Balanţă:

În a treia zi a săptămânii vă confruntaţi cu o problemă destul de dificilă pe plan profesional; superiorii se gândesc să oprească proiectul, însă voi faceţi tot posibilul să rezolvaţi situaţia astfel încât să nu existe compromisuri şi nici pierderi financiare. Un/o coleg/ă de echipă vă vine în ajutor.


Horoscop 11 octombrie 2017, Scorpion:

Ziua de miercuri pare să fie un moment perfect pentru a vă îndrepta atenţia asupra vieţii profesionale; aveţi oportunitatea de a vă transforma talentul într-un proiect ce vă va aduce numeroase beneficii nu doar în carieră, ci şi în ceea ce priveşte planul financiar.


Horoscop 11 octombrie 2017, Săgetător:

În ziua de 11 octombrie vă îndreptaţi întreaga atenţie asupra relaţiei cu partenerul/a de cuplu; faceţi tot posibilul să rezolvaţi o situaţie interpretată greşit. Vrei să lăsaţi totul în trecut, să vă concentraţi asupra prezentului şi, de ce nu, să faceţi planuri frumoase şi pentru viitor.


Horoscop 11 octombrie 2017, Capricorn:

Astrele vă pot scoate în cale numeroase oportunităţi în ceea ce priveşte viaţa profesională; este recomandat să profitaţi de acestea deoarece le puteţi transforma fără prea multă muncă în proiecte cu beneficii financiare destul de frumoase.


Horoscop 11 octombrie 2017, Vărsător:

Se apropie o perioadă interesantă, plină de schimbări frumoase pe plan personal. Sunteţi uşor speriaţi/te deoarece nu ştiţi cum să reacţionaţi însă, în acelaşi timp, abia aşteptaţi să trăiţi aceste noi sentimente interesante. Seara vine cu o vizită surpriză.


Horoscop 11 octombrie 2017, Peşti:

În ciuda programului încărcat de la locul de muncă, sunteţi cu zâmbetul pe buze pe întreg parcursul zilei. După orele prânzului sunteţi anunţaţi/te că întâlnirile la care trebuia să mergeţi se amână, motiv pentru care îndrăzniţi să vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii sentimentale.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS