Horoscop Urania zilnic: marţi, 10 octombrie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 10 octombrie 2017


Horoscop 10 octombrie 2017, Berbec:

Azi este un moment foarte bun pentru a privi în trecut şi a vă îndrepta atenţia asupra unei alegeri grele pe care aţi făcut-o. Astrele vă oferă ocazia de a îndrepta această situaţie; trebuie doar să fiţi atenţi/te la deciziile pe care le luaţi în continuare.


Horoscop 10 octombrie 2017, Taur:

În ultima perioadă aţi fost prinşi/se cu treburi profesionale şi sarcini importante pentru un proiect la care ţineţi foarte mult, motiv pentru care v-aţi cam neglijat partenerul/a de cuplu. Totul se poate rezolva cu o discuţie sinceră şi matură. Spre seară, primiţi o vizită surpriză din partea unei persoane dragi.


Horoscop 10 octombrie 2017, Gemeni:

Azi vă iese în cale o oportunitate frumoasă de colaborare pentru un proiect cu şanse mari de reuşită. Şefii/ele vă oferă câteva sfaturi frumoase pe care le ascultaţi cu zâmbetul pe buze; totuşi, de data aceasta alegeţi să vă bazaţi pe intuiţie deoarece ştiţi că este cel mai bine pentru voi să faceţi această schimbare.


Horoscop 10 octombrie 2017, Rac:

Astăzi vă confruntaţi cu o situaţie specială la serviciu şi încercaţi să îi acordaţi toată atenţia. Spre seară, purtaţi o discuţie foarte frumoasă cu o persoană la care ţineţi foarte mult şi care vă oferă un sfat important de care vreţi să ţineţi cont pe viitor.


Horoscop 10 octombrie 2017, Leu:

Ziua de marţi nu este deloc potrivită pentru a lua decizii importante; în schimb, concentraţi-vă atenţia asupra sarcinilor obişnuite şi încercaţi să le rezolvaţi astfel încât să nu rămâneţi cu ele în urmă spre sfârşit de săptămână. Seara vine cu o surpriză sentimentală.


Horoscop 10 octombrie 2017, Fecioară:

Ziua de 10 octombrie vă găseşte puţin stresaţi/te; aveţi câteva sarcini importante de care trebuie să vă ocupaţi şi unele lucruri nu vă ies aşa cum vă doriţi. Sunteţi uşor irascibili/e şi nu interacţionaţi tocmai facil cu oamenii din jurul vostru, motiv pentru care este recomandat să staţi departe de întâlnirile şi şedinţele de afaceri.


Horoscop 10 octombrie 2017, Balanţă:

Tot ce se întâmplă în jurul vostru pare să vă scoată din sărite şi s-ar putea să luaţi decizii pripite, fără a gândi care sunt consecinţele pe termen lung. Din fericire, o persoană la care ţineţi foarte mult vine în ajutorul vostru şi vă ajută să rezolvaţi situaţia, oferindu-vă cele mai bune soluţii.


Horoscop 10 octombrie 2017, Scorpion:

Marţi este o zi foarte bună pentru a vă plănui cât mai bine întreaga săptămână: sarcini de rezolvat, întâlniri, şedinţe importante, negocieri pentru viitoarele parteneriate. Faceţi tot posibilul să aranjaţi totul astfel încât să nu fiţi foarte aglomeraţi/te spre sfârşit de săptămână. Spre seară, reuşiţi să vă relaxaţi.


Horoscop 10 octombrie 2017, Săgetător:

Astăzi primiţi un proiect foarte important din partea şefilor/elor, ceea ce înseamnă că aceştia/stea au mare încredere în voi. Se poate ca acest eveniment să stârnească invidia colegilor/elor de echipă şi că unii/ele dintre ei/le chiar să încerce să vă pună beţe în roate.


Horoscop 10 octombrie 2017, Capricorn:

Trebuie să vă ocupaţi de câteva sarcini importante, care au ca termen limită finalul serii. Cel mai probabil rămâneţi şi peste program pentru a termina aceste sarcini; din fericire, un/o coleg/ă de echipă vă vine în ajutor.


Horoscop 10 octombrie 2017, Vărsător:

Astăzi şefii/ele vă spun că au câteva întâlniri importante la care ar fi bine să participaţi şi voi deoarece se va discuta despre câteva proiecte pe care, cel mai probabil, le veţi prelua voi. S-ar putea ca din cauza acestor şedinţe să fiţi nevoiţi/te să vă modificaţi puţin planurile.


Horoscop 10 octombrie 2017, Peşti:

Astăzi superiorii vă invită la o discuţie serioasă; au în plan să vă ofere câteva proiecte noi importante, care vă vor ajuta să creşteţi foarte mult nu doar profesional, ci şi în ceea ce priveşte viaţa financiară. Acceptaţi oferta lor fără să mai staţi pe gânduri. Seara primiţi o vizită surpriză.Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS