Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 9 septembrie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 9 septembrie 2017


Horoscop 9 septembrie 2017, Berbec:

Se pare că sunteţi nemulţumit din cauză că trebuie să amânaţi o călătorie în interes profesional. Aceasta amânare este de fapt în avantajul dumneavoastră, pentru că astăzi nu sunt recomandate călătoriile lungi. În a doua parte a zilei aveţi ocazia să puneţi la cale o colaborare pe termen lung, din care sunt şanse să obţineţi beneficii materiale importante.


Horoscop 9 septembrie 2017, Taur:

Schimbările pe care intenţionaţi să le faceţi în cămin sunt bine primite de membrii familiei, dar ar fi bine să ţineţi cont şi de dorinţele partenerului de viaţă. Vă sfătuiesc să nu vă ocupaţi de mai multe activităţi în acelaşi timp, pentru că riscaţi să nu duceţi la bun sfârşit niciuna dintre ele. Spre seară, este posibil să aveţi parte de o surpriză plăcută din partea unei persoane apropiate.


Horoscop 9 septembrie 2017, Gemeni:

În prima parte a zilei aveţi posibilitatea să finalizaţi o lucrare începută mai demult în casă. O femeie mai în vârstă din familie ar putea fi dispusă să vă ajute financiar, dar probabil că va încerca să-şi impună ideile în legătură cu schimbările pe care doriţi să le faceţi. O ceartă ar putea să tensioneze atmosfera din familie, aşa că ar fi bine să fiţi foarte diplomat. După-amiază este posibil să primiţi o veste bună de la o rudă apropiată.


Horoscop 9 septembrie 2017, Rac:

Se pare că azi aveţi multe probleme de rezolvat. Vă sfătuiesc să vă menajaţi sănătatea şi să acordaţi mai mult timp odihnei. Aveţi posibilitatea să faceţi anumite schimbări în cămin, care ar putea contribui la îmbunătăţirea relaţiilor cu partenerul de viaţă. În partea a doua a zilei s-ar putea să fiţi tentat să cheltuiţi o sumă mare. Vă recomandăm să fiţi prudent, pentru că nu este o zi favorabilă investiţiilor.


Horoscop 9 septembrie 2017, Leu:

Este o zi bună pentru a vă ocupa de rezolvarea unei probleme financiare mai vechi. Dacă vi se propune o colaborare, ar fi bine să nu o refuzaţi, pentru că ar putea determina o schimbare în bine în viaţa dumneavoastră. N-ar strica să vă consultaţi cu partenerul de viaţă.


Horoscop 9 septembrie 2017, Fecioară:

Se anunţă o zi destul de încărcată, aşa că ar fi bine să vă organizaţi cât mai riguros. S-ar putea să fiţi nevoit să faceţi cheltuieli neprevăzute. Nu este exclus să vă schimbaţi programul în ultimul moment, pentru a vă ocupa de o problemă urgentă a unui partener de afaceri.


Horoscop 9 septembrie 2017, Balanţă:

Este momentul să vă concentraţi atenţia asupra problemelor din cămin. Vă puteţi baza pe intuiţie, dar eu vă sfătuiesc să ţineţi cont şi de dorinţele partenerului de viaţă. După-amiază, o rudă v-ar putea cere ajutorul într-o chestiune financiară.


Horoscop 9 septembrie 2017, Scorpion:

Astăzi s-ar putea ivi ocazia să rezolvaţi o problemă financiară care vă preocupă de mai mult timp. În prima parte a zilei este posibil să vi se propună o afacere care se anunţă profitabilă pe termen lung. Vă recomand să evitaţi speculaţiile de orice fel.


Horoscop 9 septembrie 2017, Săgetător:

Aveţi ocazia să puneţi în practică planurile pe care vi le-aţi făcut în legătură cu o afacere. Relaţiile cu prietenii ar trebui să fie foarte bune. Dorinţa dumneavoastră de libertate ar putea genera tensiuni în familie. Vă sfătuiesc să fiţi diplomat şi să nu refuzaţi comunicarea cu membrii familiei.


Horoscop 9 septembrie 2017, Capricorn:

Aveţi tendinţa să lucraţi la mai multe proiecte în paralel. Înainte de a vă apuca de ceva nou, ar fi bine să finalizaţi măcar o parte dintre lucrările deja începute. Pentru a realiza ceea ce v-aţi propus, este necesar să fiţi inventiv şi perseverent. Se pare că traversaţi o perioadă de instabilitate financiară. Vă sfătuiesc să aveţi răbdare şi să nu vă lăsaţi tentat de câştiguri uşoare şi speculaţii.


Horoscop 9 septembrie 2017, Vărsător:

Se pare că sunteţi în formă şi este un moment bun pentru a demara noi activităţi. Azi sunt favorizate şi planurile de viitor pentru cămin. Partenerul de viaţă şi familia vă încurajează şi sunt dispuşi să vă ajute. Dificultăţile cu care vă confruntaţi în această perioadă sunt trecătoare. Puteţi fi mai optimist.


Horoscop 9 septembrie 2017, Peşti:

Astăzi creativitatea ar trebui să fie la cote înalte şi vă poate ajuta să rezolvaţi probleme dificile într-un mod ingenios. Vă recomand să ascultaţi sfaturile unei rude mai în vârstă. Relaţiile sentimentale par să fie foarte bune. Atenţie la tendinţa de a-i face reproşuri nemeritate persoanei iubite!Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS