Horoscop Urania zilnic: miercuri, 6 septembrie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 6 septembrie 2017


Horoscop 6 septembrie 2017, Berbec:

Miercuri nu vă interesează decât pasiunile voastre, așa că vă petreceţi cea mai mare parte a timpului citind lucruri interesante despre ceea ce vă place. Partea cea mai bună este că, deși o faceţi și la muncă, nu observă nici șeful/a vostru/astră, ceea ce este cu siguranță un avantaj.


Horoscop 6 septembrie 2017, Taur:

Aveţi mare grijă cu oamenii pe care îi întâlniţi azi, deoarece se pot dovedi influențe negative în viața voastră. Da, sunt îndrăzneți și curajoși și vă oferă impresia că pot face tot ceea ce vouă nici nu vă trece prin cap, dar asta nu este neapărat un lucru bun. S-ar putea să suferiţi.


Horoscop 6 septembrie 2017, Gemeni:

Azi vă întrebaţi - și pe bună dreptate - dacă să spuneţi adevărul sau mai bine o minciună. Dacă veţi fi sinceri/e este posibil să răniţi profund pe cineva apropiat, dar nici să minţiţi nu este mai bine. Faceţi-o doar dacă sunteţi siguri/e că nu veţi fi prinşi/se niciodată și nu veţi conduce la mai multă suferință.


Horoscop 6 septembrie 2017, Rac:

Voi sunteţi genul de persoane care ar face orice pentru cei/le la care țin, un lucru care este cu adevărat minunat. Problema este că în același timp riscaţi ca ei/le să se joace cu voi sau să profite de pe urma voastră, ceea ce nu este deloc plăcut. Gândiţi-vă foarte bine pentru cine ajungeţi să vă sacrificaţi azi.


Horoscop 6 septembrie 2017, Leu:

Voi aveţi o fire intensă, una care se poate dovedi chiar mult prea pasională astăzi. Nu este rău să simţiţi atât de profund ca voi, dar se poate dovedi problematic în momentul în care acest lucru vă pune relațiile în pericol. Mai bine aţi face ceva despre care ştiţi că vă relaxează și aţi scăpa de aceste influențe.


Horoscop 6 septembrie 2017, Fecioară:

Miercuri sunteţi extrem de energici/e, așa că este cazul să faceţi ceva și pentru mintea voastră, ca să se simtă la fel de stimulată precum corpul. Citiţi o carte care se află pe noptiera voastră de multă vreme sau, de ce nu, compuneţi ceva. Veţi vedea cât de bine vă veţi simți după.


Horoscop 6 septembrie 2017, Balanţă:

Azi aveţi o părere proastă despre voi, de parcă nu aţi avea nicio calitate care să merite să fie remarcată. Amintiţi-vă doar câtă lume vă iubește și cât de repede cuceriţi pe cineva atunci când vă doriţi. Sunteţi atât de fermecători/are și sociabili/e, cum să aveţi o părere atât de proastă despre voi?


Horoscop 6 septembrie 2017, Scorpion:

Nu ar fi rău să vă puneţi astăzi la bătaie super abilitățile voastre de a rezolva probleme. Cineva din anturajul vostru trece printr-o perioadă mai dificilă și habar nu are cum ar putea să iasă la suprafață. Voi sunteţi unii/ele dintre puținele persoane capabile să rezolve această situație, așa că implicaţi-vă!


Horoscop 6 septembrie 2017, Săgetător:

Din fericire, azi intuiția voastră funcționează în mod remarcabil, așa că reuşiţi să vă prindeţi la timp de faptul că cineva încearcă să vă tragă pe sfoară. Da, sunteţi pe punctul de a fi păcăliţi/te deci, dacă instinctele voastre încearcă să vă transmită să aveţi grijă, va fi neapărat necesar să le ascultați.


Horoscop 6 septembrie 2017, Capricorn:

Astăzi este foarte ușor să vă entuziasmaţi, lucru care nu vi se întâmplă însă de obicei. Să nu vă miraţi dacă veţi avea tendința de a vă îndrăgosti la prima vedere sau de a cădea din nou în plasa unor persoane care v-au rănit în trecut. Dar, în general, nu veţi avea de suferit.


Horoscop 6 septembrie 2017, Vărsător:

Sunteţi plini/e azi de o energie incredibilă, ceea ce are însă și o parte negativă, deoarece vă poate împinge să îi/le înnebuniţi pe cei/le din jur. Mai bine ocupaţi-vă constant cu chestii de făcut; este de o mie de ori mai plăcut să fiţi productivi/e sau ocupaţi/te decât să deveniţi obsedaţi/te.


Horoscop 6 septembrie 2017, Peşti:

Azi vă gândiţi numai la distracție, pe care sunteţi convinşi/se că o meritați după ce aţi petrecut atât de mult timp muncind. Aveţi mare grijă, deoarece aveţi tendința de a vă arunca problemele asupra unei alte persoane, din prea mult entuziasm.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS