Horoscop Urania zilnic: marţi, 5 septembrie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 5 septembrie 2017


Horoscop 5 septembrie 2017, Berbec:

Pregătiţi-vă să vă confruntați marţi cu dezaprobarea, care este cu atât mai dureroasă cu cât vine din partea unei persoane care vă este extrem de apropiată și a cărei părere contează destul de mult pentru voi. Va fi dificil pentru că vorbele ei vă dor cu atât mai mult cu cât conțin un sâmbure de adevăr în ele.


Horoscop 5 septembrie 2017, Taur:

Cu siguranță, nu este nimic rău în a vă opri câteva momente pentru voi, dar credeţi-mă, este nesănătos să staţi izolaţi/te din teamă de a da cu ochii cu cineva sau, mai rău, din dorința de a vă răzbuna. Va fi important ca astăzi să discerneţi care sunt motivele pentru care vă doriţi să vă îndepărtaţi de toți.


Horoscop 5 septembrie 2017, Gemeni:

Azi vă va tulbura destul de puternic gelozia. Nu este neapărat vorba de ceva sentimental, pentru că acest sentiment poate fi prezent atât în viața de familie, dar și în prieteniile pe care le stabiliţi. Aveţi mare grijă, nu vă lăsaţi copleşiţi/te de aceste senzații, pentru că nu merită.


Horoscop 5 septembrie 2017, Rac:

Marţi vă deranjează ceva ce are legătură cu aspectul vostru fizic. Fie că este vorba de vârstă sau pur și simplu de faptul că v-aţi cam îngrășat în ultima perioadă, problema cea mare este că nici măcar nu este vorba de ceva ce vă deranjează pe voi, ci este vorba de o observație făcută de cineva apropiat. Nu o luaţi în seamă, este pur și simplu răutăcioasă.


Horoscop 5 septembrie 2017, Leu:

Sunteţi invidioşi/ase azi pe un/o coleg/ă de muncă sau chiar pe unul/a dintre amicii/ele voştri/astre. Ce este mai greu e că voi nu sunteţi deloc obişnuiţi/te cu aceste senzații, pentru că în mod normal nu le experimentaţi. Nu vă mai judecaţi cu asprime, pur și simplu întrebaţi-vă care este sursa lor, pentru că trebuie să fie ceva în neregulă.


Horoscop 5 septembrie 2017, Fecioară:

Astăzi veţi fi interesaţi/te de artă și de creație și nu este exclus să ajungeţi să schimbaţi aranjamentele în casă sau să vă produceţi voi propriile obiecte de decor. Sporul pe care îl aveţi din acest punct de vedere vă va ajuta să aveţi o părere mai bună despre voi, mai ales că nu vă consideraţi prea talentaţi/te.


Horoscop 5 septembrie 2017, Balanţă:

Oricât de sociabili/e sunteţi, să ştiţi că nu trebuie să vă aflaţi mereu în compania celorlalți/te pentru a vă simți fericiţi/te. Dimpotrivă, azi ar trebui chiar să fiţi departe de oamenii voştri, pentru că sunteţi prost dispuşi/se și ranchiunoşi/ase, așa că riscaţi să ajungeţi să vă certați destul de tare.


Horoscop 5 septembrie 2017, Scorpion:

Să nu fiţi surprinşi/se dacă azi sunteţi emotivi/e și ajungeţi chiar să plângeţi fără motiv. Contextul planetar este cel care vă amplifică sensibilitatea și vă face să lăcrimaţi la filme sau la povestea emoționantă a unui/ei prieten/e. Vă veţi simți mai liniştiţi/te la sfârşitul zilei, așa că puteți ceda acestor impulsuri.


Horoscop 5 septembrie 2017, Săgetător:

Marţi va trebui să faceţi diferența între obsesie și determinare, fiindcă granița dintre ele devine foarte subțire pentru voi. Vă doriţi foarte mult să atingeţi un obiectiv financiar, profesional sau sentimental și sunteţi atât de fixaţi/te pe această idee, încât posibilitatea de a reuși va fi minimă.


Horoscop 5 septembrie 2017, Capricorn:

S-ar putea ca azi să vă lăsaţi pradă confuziei dintre spontaneitate și impulsivitate, așa că aveţi mare grijă din acest punct de vedere. Aveţi această tendință mai ales pe plan sentimental, acolo unde luaţi cea mai mare parte a deciziilor fără să vă gândiţi niciun pic. Nu este cea mai bună atitudine.


Horoscop 5 septembrie 2017, Vărsător:

Sunteţi chinuiţi/te de o problemă de ceva vreme și aţi tot încercat să așteptați, sperând că va fi altcineva care să o rezolve. Cu toate acestea, astăzi este cazul să adoptați o atitudine mai drastică, fiindcă este destul de clar că acest comportament nu v-a ajutat deloc.


Horoscop 5 septembrie 2017, Peşti:

Dacă trăiţi emoții intense, negative, de care nu mai ştiţi cum să scăpaţi, de ce nu apelaţi la creativitatea voastră pentru a scăpa de ele? Refugiaţi-vă în imaginația voastră bogată, în cartea preferată sau în poeziile pe care le scriţi ca să scăpaţi de tumultul din viața voastră. Este metoda cea mai potrivită pentru voi.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS