Horoscop Urania zilnic: luni, 4 septembrie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 4 septembrie 2017


Horoscop 4 septembrie 2017, Berbec:

Gândurile voastre sunt împrăștiate azi și parcă habar nu aveţi unde ar trebui să fiţi. Mai grav este că vi se pare că nici măcar nu vă mai comportați ca voi și sunteţi complet confuzi/e în ceea ce privește deciziile pe care trebuie să le luaţi. Căutaţi un/o prieten/ă care vă cunoaște mai bine decât oricine.


Horoscop 4 septembrie 2017, Taur:

E posibil să simţiţi că azi aveţi un noroc extraordinar, dar că nu prea ştiţi ce să faceţi cu el. Vă simţiţi debusolaţi/te și nu prea ştiţi încotro să o apucaţi, ceea ce se poate dovedi destul de dificil. Nu aşteptaţi ca altcineva să vină cu o rezolvare magică, voi sunteţi cei/le care trebuie să își ia propriile decizii.


Horoscop 4 septembrie 2017, Gemeni:

Aveţi impresia că azi nu veţi reuși nimic pentru că este cineva care se pune în calea voastră, reprezentând un obstacol peste care nu puteți să treceţi. V-aţi gândit că probabil voi sunteţi cei/le care își pun singuri/e piedici, fiindcă vă este teamă de ceea ce s-ar putea întâmpla dacă reuşiţi?


Horoscop 4 septembrie 2017, Rac:

Lucrurile merg strună pentru voi azi. Da, poate că nu veţi avea cea mai spectaculoasă zi a vieții voastre, deși nici nu ar trebui să vă așteptați la așa ceva de la o zi de luni, dar veţi vedea că reuşiţi să vă simţiţi bine și să puneţi la punct și câteva sarcini. În plus, este posibil să câştigaţi și ceva bani.


Horoscop 4 septembrie 2017, Leu:

Simţiţi azi că sunteţi supuşi/se la un soi de test, că sunt puse sub lupă acțiunile voastre sau că cineva încearcă să descopere dacă v-aţi comportat sau nu așa cum trebuie. Nu mai priviţi atât de pesimist lucrurile, dacă e cineva interesat de voi nu înseamnă neapărat că vă vrea răul.


Horoscop 4 septembrie 2017, Fecioară:

Nu mai suportați faptul că sunteţi atât de lipsiţi/te de vitalitate azi. Nu vă mai gândiţi la faptul că nu sunteţi capabili/e să faceţi lucrurile pe care vi le-aţi propus și acceptaţi faptul că, așa cum apare, energia poate să și dispară. Până la urmă, e ciclul natural al vieții și sunt zile în care ar trebui să vă și odihniţi.


Horoscop 4 septembrie 2017, Balanţă:

Aproape că nu vă vine să credeţi astăzi că nu sunteţi capabili/e să faceţi ceva ce vă forţaţi să îndepliniţi. Nu sunteţi obligaţi/te să simţiţi o conexiune specială cu cineva doar pentru că aveţi impresia că v-ați potrivi și nici nu trebuie să fiţi cei/le mai buni/e la tot ceea ce faceţi. Țineţi cont de aceste lucruri cu precădere azi.


Horoscop 4 septembrie 2017, Scorpion:

Astăzi vă liniştiţi și descoperiţi că lucrurile pot să se desfășoare foarte ușor dacă nu depuneţi prea multe eforturi. Sunteţi calmi/e și relaxaţi/te și vedeţi cât de simplu e să obţineţi ceea ce vreţi dacă nu aveţi constant impresia că se așteaptă de la voi numai realizări mărețe. Așa sunteţi pe calea cea bună.


Horoscop 4 septembrie 2017, Săgetător:

Azi trăiţi cu impresia că e responsabilitatea voastră să aveţi grijă de ceilalți și că, dacă aceștia nu se simt bine, voi sunteţi cei/le care trebuie să se dea peste cap pentru a face ceva și a schimba situația. Înţelegeţi că nu sunteţi voi cei/le care pot controla sentimentele celorlalți și că sunt pur și simplu momente în care trebuie să staţi deoparte.


Horoscop 4 septembrie 2017, Capricorn:

E un drum dificil cel pe care tocmai aţi pornit, dar la capătul său vă va aștepta lumina. Vă doriţi ceva foarte mult, dar astrele sunt de părere că nu îl veţi obține decât dacă veţi depune eforturi intense, așa că nu vă sfiiţi de la a munci intens; e perfect fiindcă această atitudine este în firea voastră.


Horoscop 4 septembrie 2017, Vărsător:

Astăzi vi se va părea foarte dificil să vorbiţi cu cei/le din jur. Poate că vorbele sună perfect în capul vostru, dar vi se pare foarte greu să le rostiţi. Problema este că nu aveţi încredere în cei/le alături de care vă aflaţi, fiindcă aveţi impresia că intențiile lor nu sunt cele mai bune, cel puțin nu în ceea ce vă privește pe voi.


Horoscop 4 septembrie 2017, Peşti:

Azi va fi pus la bătaie chiar orgoliul vostru. Chiar dacă sunteţi cei/le mai drăguți/e ființe din lume, aveţi și voi momentele voastre proaste, în care vă încăpăţânaţi să nu faceţi ceea ce trebuie, iar azi egoul vostru va sta în mijlocul acestor preocupări. Din când în când, vă este permis să faceţi însă și totul numai pentru voi.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS