Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 30 septembrie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 30 septembrie 2017


Horoscop 30 septembrie 2017, Berbec:

Vă simţiţi foarte legaţi/te de prietenii/ele voştri/astre azi și extrem de sentimentali/e atunci când vă gândiţi la ei/le. Poate că este un semn că ar trebui să îi/le sunaţi și să vă vedeţi cu ei/ele. Ați petrecut destul de mult timp departe unii/ele de alţii/tele sau poate abia v-ați văzut.


Horoscop 30 septembrie 2017, Taur:

Începeţi să vă interesaţi astăzi de sănătate sau de medicină și vă gândiţi extrem de serios să începeţi o profesie în acest sens. Poate că nu este neapărat vorba de a deveni doctori, ci de a studia un domeniu despre care ştiţi sigur că vă va fi de ajutor. Astrele vă încurajează în acest sens.


Horoscop 30 septembrie 2017, Gemeni:

Azi veţi avea capul plin de idei. Nu garantez că vor fi toate bune, dar tot veţi fi capabili/e să extrageţi dintre ele câteva care vă vor ajuta foarte mult. Până la urmă, ceea ce contează cel mai mult este că aveţi o imaginație atât de activă.


Horoscop 30 septembrie 2017, Rac:

Aţi luat acum ceva timp o hotărâre despre care credeaţi că este finală, cea mai importantă din viața voastră. Cu toate acestea, astrele sunt de părere că nu este totul așa decis cum vă imaginaţi: astăzi vă veţi răzgândi atât de brusc, încât nici voi nu înţelegeţi ce se întâmplă cu voi.


Horoscop 30 septembrie 2017, Leu:

Sunteţi extrem de mândri/e azi de o realizare pe care aţi avut-o, pentru care aţi muncit mult și care v-a ajutat enorm. Cu toate acestea, astrele sunt de părere că v-ar prinde bine un pic de umilință; știu cu toții cât de grozavi/e sunteţi, nu trebuie să o afirmaţi sus și tare.


Horoscop 30 septembrie 2017, Fecioară:

Poate că la prima vedere voi păreţi reci, nepăsători/are chiar, dar astrele sunt de părere că este vorba doar despre o mască. De fapt, sentimentele voastre sunt foarte profunde, iar astăzi veţi da dovadă lor, suferind extrem de mult pentru ceva ce se întâmplă unui om apropiat. Problema este că nici măcar nu aveţi ce face.


Horoscop 30 septembrie 2017, Balanţă:

Azi vă concentraţi doar pe propriile persoane, dar, din păcate, într-un sens negativ. Începeţi să vă faceţi procese de conștiință pentru tot ceea ce nu aţi realizat în viață și vă învinuiţi de lucruri pentru care nici măcar nu aţi fost responsabili/e. Reveniţi-vă, ce este cu toată această duritate?


Horoscop 30 septembrie 2017, Scorpion:

Este imposibil să nu apreciaţi intensitatea cu care simțiţi voi, dar uneori această profunzime poate deveni supărătoare. Problema este că vă deranjează un lucru, dar nici nu faceţi nimic ca să îl schimbaţi, ci doar umblaţi supăraţi/te, certându-vă cu toți/ate cei/le din jur. Încercaţi să depăşiţi aceste momente.


Horoscop 30 septembrie 2017, Săgetător:

Veţi avea un mare chef de vorbit, dar în același timp veţi avea și un talent extraordinar de a spune cuvintele potrivite. Livraţi un discurs, spuneţi ceea ce simţiţi sau cereţi iertare cuiva; astăzi nu aveţi cum să greşiţi.


Horoscop 30 septembrie 2017, Capricorn:

Cu greu vă poate învinge cineva la muncă, acolo unde vă desfăşuraţi în voia voastră. Dar azi aveţi impresia că ceva se mișcă prea repede pentru puterile voastre și vă temeţi că vă scapă printre degete. Încercaţi să vă relaxaţi; dacă nu puteți stopa această evoluție, poate că ar fi mai bine să o acceptați.


Horoscop 30 septembrie 2017, Vărsător:

Astăzi vreţi să daţi curs intelectului vostru fascinant. Vă gândiţi să vă întoarceţi la școală, să studiaţi ceva sau poate chiar să scrieţi o carte. Astrele sunt alături de voi în aceste inițiative și vă sfătuiesc să nu cumva să uitați de ele, deoarece vă pot schimba viitorul în mod cu totul excepțional.


Horoscop 30 septembrie 2017, Peşti:

Astăzi sunteţi plini/e de regrete. Este ceva în trecutul vostru ce aţi fi putut face diferit, iar azi vă chinuiţi din cauza deciziei proaste pe care aţi luat-o. Nu vă mai tulburaţi așa; nu ştiţi unde vă va duce viitorul și nici ce vă așteaptă. În plus, cu siguranță vă veţi descurca mai bine decât credeţi.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS