Horoscop Urania zilnic: duminică, 3 septembrie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 3 septembrie 2017


Horoscop 3 septembrie 2017, Berbec:

Nu înseamnă că dacă azi vă simţiţi generoşi/ase chiar e cazul să faceţi cadouri scumpe tuturor celor din jur. Mai bine v-aţi concentra pe acele persoane care chiar v-au fost aproape și despre care ştiţi că ar face la fel pentru voi. În rest, simţiţi-vă bine, împrăştiaţi complimente și fiţi drăguți/e.


Horoscop 3 septembrie 2017, Taur:

Azi e posibil să vă simţiţi confuzi/e, ca și cum nu aţi mai ști ce să faceţi. Problema e chiar inima voastră, care vă îndeamnă spre persoane care nu sunt neapărat potrivite pentru voi. S-ar putea să aflaţi un adevăr dureros și de aici să vi se rupă filmul, determinându-vă să faceţi lucruri pe care nu vreţi.


Horoscop 3 septembrie 2017, Gemeni:

Sfatul astrelor este ca azi să aduceţi iubirea în viața voastră. Vă simţiţi în siguranță, având certitudinea că sunteţi protejaţi/te din punct de vedere financiar și că staţi destul de bine și cu sănătatea, așa că nu mai aveţi de ce să vă faceţi griji. Nu uitaţi totuși de cel mai frumos sentiment, iubirea.


Horoscop 3 septembrie 2017, Rac:

Sfatul astrelor pentru voi azi este să fiţi mai serioşi/ase și mai determinaţi/te în ceea ce privește talentul vostru. Nu vă mai gândiţi că dacă vă pricepeţi de minune la ceva, dar nu sunteţi plătiţi/te pentru acel lucru, înseamnă că nu trebuie să îi acordaţi importanță. Nu se știe de unde va răsări următoarea vedetă.


Horoscop 3 septembrie 2017, Leu:

Aţi transmis un mesaj sau un semnal unei persoane pe care o placeţi, dar care nu v-a răspuns așa cum vă aşteptaţi. Nu mai consideraţi că dacă nu v-a oferit reacția pe care o aşteptaţi nu simte nimic pentru voi; poate că nu a înțeles ceea ce îi spuneaţi sau e mai timid/ă.


Horoscop 3 septembrie 2017, Fecioară:

Vă simţiţi mizerabili/e azi, deoarece reacția voastră nu a fost cea potrivită, într-o situație în care aveţi impresia că aţi greșit foarte mult. Nu vă mai judecaţi atât de aspru, cel mai probabil lucrurile nu au fost deloc atât de grave precum vi se par vouă. Și chiar dacă aţi fi comis o eroare, cine e perfect?


Horoscop 3 septembrie 2017, Balanţă:

Azi vă bucuraţi peste măsură dintr-o cauză neașteptată. Deși nu aveţi neapărat motive pentru a fi fericiţi/te, pentru că lucrurile nu merg neapărat atât de bine în viața voastră, va conta foarte mult percepția voastră asupra lucrurilor din jur, care vă ajută să fiţi mai binedispuși/se. E o atitudine exemplară.


Horoscop 3 septembrie 2017, Scorpion:

În mod normal, voi sunteţi nişte persoane determinate și ambițioase, dar în ultima perioadă aţi rămas undeva pe tușă, rezumându-vă să visaţi și să faceţi destul de puține lucruri. Asumaţi-vă responsabilitatea pentru ceea ce vă doriţi și luptaţi azi pentru a obține ceea ce vreţi, în orice aspect al vieții.


Horoscop 3 septembrie 2017, Săgetător:

Sunteţi îndrăgostiţi/te până peste cap, dar simţiţi totuși presiunea de a sta și cu prietenii/ele voştri/astre. Problema e că, deși ţineţi la ei/le, nu vă întâlniţi cu ei/le decât din cauză că vă tot bat la cap și vă fac reproșuri; chiar credeţi că e cea mai bună atitudine? Bucuraţi-vă de dragoste, ar trebui să vă înțeleagă.


Horoscop 3 septembrie 2017, Capricorn:

Vă întâlniţi cu un/o tip/ă care pare nebun/ă după voi, dar parcă voi nu sunteţi la fel de entuziasmaţi/te precum el/a. Problema nu e că nu ţineţi la el/a, dar sentimentele voastre nu se aprind la fel de repede. Nu vă simţiţi presaţi/te să renunţaţi la atitudinea voastră doar ca să nu îl/o deranjaţi, fiecare simte dragostea în felul său.


Horoscop 3 septembrie 2017, Vărsător:

Ceea ce va conta la voi azi va fi stabilitatea, în toate aspectele vieții. Veţi renunța la un angajament pentru că vi se pare prea riscant, dar vă veţi asuma o responsabilitate în iubire, pentru că ştiţi că relația dintre voi și perechea voastră e mai sigură că niciodată. În ambele cazuri sunt decizii excelente.


Horoscop 3 septembrie 2017, Peşti:

Nu știu când mai aveţi timp să respiraţi azi, pentru că v-aţi umplut ziua numai de responsabilități. Vreţi să lucraţi, să faceţi ceva pentru cariera voastră, dar v-aţi planificat și câteva angajamente sociale. Renunţaţi la câteva dintre ele, pentru că nu are sens să vă epuizaţi mai mult decât trebuie.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS