Horoscop Urania zilnic: vineri, 29 septembrie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 29 septembrie 2017


Horoscop 29 septembrie 2017, Berbec:

Astăzi este cazul să fiţi recunoscători/are pentru tot ceea ce aţi obținut până acum de la viață. Exprimaţi-vă mulțumirea față de toți/ate, pentru că vă va ajuta atât pe voi, dar și pe ei/le. Este secretul pentru a vă simți mai bine, împacaţi/te în sfârșit cu voi. Veţi vedea cât de bine va fi în cele din urmă.


Horoscop 29 septembrie 2017, Taur:

Atât de bine vă va merge azi, încât vă veţi simți de parcă aţi primi aplauze la scenă deschisă. Totul merge de minune în viața voastră, se desfășoară într-un ritm atât de bun, încât vi se pare că trăiţi o cu totul altă existență. Și în dragoste, și în familie, și în carieră, totul merge strună.


Horoscop 29 septembrie 2017, Gemeni:

Astăzi veţi avea o perioadă în care veţi începe să vă gândiţi la sensul vieții, la ceea ce s-a petrecut cu voi până acum. Poate că aveaţi impresia că puteaţi face mai multe, sau că nu v-aţi lăsat încă amprenta asupra lumii, așa cum v-aţi fi dorit. Dacă acesta este cazul, poate că ar fi mai bine să faceţi ceva în acest sens.


Horoscop 29 septembrie 2017, Rac:

Sper din tot sufletul ca șeful vostru să fie azi cu ochii pe voi, deoarece sunteţi pur și simplu strălucitori/are. Reuşiţi să vă concentraţi de minune la muncă și să faceţi tot ceea ce este necesar cu o viteză fulgerătoare, iar cei/le din jur sunt uimiți/te de rapiditatea voastră.


Horoscop 29 septembrie 2017, Leu:

Vă așteaptă o zi de vineri absolut extraordinară. Parcă demult nu aţi mai cunoscut o asemenea fericire; vă descoperiţi un talent cu totul și cu totul special, care vă va ajuta să fiţi în lumina reflectoarelor. Și așa vouă vă place extrem de mult să fiţi aplaudaţi/te la scară deschisă, așa că vă veţi bucura pe tot parcursul zilei.


Horoscop 29 septembrie 2017, Fecioară:

Va trebui să înţelegeţi azi că în viață poate să vă meargă și prost, nu doar bine. Tocmai de aceea, este recomandat să nu suferiţi prea mult din cauza eșecurilor care pot apărea. Veţi avea impresia că eforturile și talentele voastre nu sunt deloc apreciate și că sunteţi lăsaţi/te mereu pe dinafară.


Horoscop 29 septembrie 2017, Balanţă:

Ştiţi deja că sunteţi unele dintre cele mai apreciate persoane și că oamenii din jur se bazează pe voi, dar chiar credeţi că este cazul să îi/le mulţumiţi pe toți/ate? Știu că este foarte tentant să fiţi cei/le care îi/le ajută pe cei/le din jur la orice oră din zi și din noapte, dar nu o faceţi sacrificându-vă propria liniște.


Horoscop 29 septembrie 2017, Scorpion:

Ce vă enervează cel mai mult azi este că oamenii din jurul vostru au o dispoziție foarte proastă. Voi v-aţi trezit fericiţi/te, veseli/e și bucuroşi/ase, dar nu regăsiţi ecoul stării voastre de bine la nimeni dintre cei/le din jur. Până la urmă, vă veţi molipsi și voi de la ei/le și veţi ajunge să regretați.


Horoscop 29 septembrie 2017, Săgetător:

Oamenii ar face orice pentru ca voi să fiţi în fruntea lor azi. Nici vouă nu vă vine să credeţi cât de populari/e sunteţi; fiţi însă liniştiţi/te, meritați pe deplin tot ceea ce primiţi azi.


Horoscop 29 septembrie 2017, Capricorn:

Dacă este ceva ce v-aţi dorit întotdeauna să faceţi, dar nu aţi avut timpul sau ocazia, acum ar fi cazul să vă ocupaţi de respectivul lucru. Sunteţi într-o consonanță perfectă şi aveţi toate calitățile necesare pentru a reuși.


Horoscop 29 septembrie 2017, Vărsător:

Nu vă mai simţiţi ruşinaţi/te din cauza energiei pe care o deţineţi, a puterii și a ambiției voastre. Cineva din cercul vostru de prieteni/e se comportă oribil azi, punându-vă la pământ pentru independența voastră. Nu îl/o lăsaţi să vă doboare, problema este la el/a și la nesiguranțele pe care sigur le simte.


Horoscop 29 septembrie 2017, Peşti:

Aţi luat recent pe cineva sub aripa voastră protectoare și faceţi tot posibilul pentru a îl/o proteja așa cum trebuie. Consecința va fi că persoana respectivă trece foarte ușor peste o perioadă din viața sa care ar fi trebuit să fie foarte stresantă, iar voi sunteţi cei/le care merită toate mulțumirile. Felicitări!



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS