Horoscop Urania zilnic: joi, 28 septembrie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 28 septembrie 2017


Horoscop 28 septembrie 2017, Berbec:

Ziua de joi va fi una strălucită pentru cariera voastră, așa că pregătiţi-vă să atrageţi toate privirile asupra voastră. Este momentul să fiţi cei/le mai buni/e, mai ales că Luna se mută în casa carierei voastre. Șeful vă va remarca, colegii/ele vă vor admira, iar voi veţi simți că aţi evoluat într-un sens pozitiv.


Horoscop 28 septembrie 2017, Taur:

Astăzi este momentul cel mai bun să vă lărgiţi orizonturile. Nu vă mai gândiţi la frică, nu mai ţineţi cont de ceea ce vă reține, ci mai bine luaţi în calcul faptul că doar prin riscurile pe care vi le asumaţi puteți să evoluaţi. Este vorba în special de o mișcare în carieră, una care va fi favorizată azi.


Horoscop 28 septembrie 2017, Gemeni:

Adaptabilitate este una dintre cele mai importante trăsături ale voastre, iar azi va fi pusă la încercare. Vă veţi muta pe o poziție nouă la serviciu sau veţi începe o nouă relație, una care se dovedește a fi destul de dificilă și care vă provoacă din mai multe puncte de vedere.


Horoscop 28 septembrie 2017, Rac:

Știu că voi vă număraţi printre semnele care pun întotdeauna iubirea pe primul plan, iar astăzi va fi foarte important să vă menţineţi această atitudine. Partenerul/a de cuplu are nevoie de grija și de dragostea voastră, mai ales că trece printr-o perioadă destul de dificilă. Oferiţi-i ceea ce are nevoie și vă va fi alături pentru totdeauna.


Horoscop 28 septembrie 2017, Leu:

Aveţi mare grijă cu starea voastră de sănătate, deoarece se pare că astăzi sunteţi predispuşi/se la alegeri care nu sunt deloc bune pentru voi. Puteți să cădeţi foarte ușor în capcana mâncatului din stres sau a refugiului în dulciuri și în alimente nepermise. Va fi cu atât mai dificil cu cât vă număraţi printre persoanele care suferă mult din cauza aspectului fizic.


Horoscop 28 septembrie 2017, Fecioară:

Vă număraţi printre zodiile care strălucesc, pur și simplu. Vă veţi remarca mai ales fiindcă reuşiţi să faceţi viața mai bună pentru toți/ate cei/le din jurul vostru, ceea ce vă va face să vă simţiţi mai bine decât niciodată. Sunteţi pur și simplu înfloritori/are.


Horoscop 28 septembrie 2017, Balanţă:

Astăzi sunteţi atraşi/se către casă, către viața de familie sau către persoanele la care ţineţi cel mai mult. V-aţi tot gândit în ultima perioadă la faptul că aţi devenit persoanele care sunteţi datorită celor care sunt lângă voi, iar acest aspect vă determină azi să reveniţi lângă cei/le dragi.


Horoscop 28 septembrie 2017, Scorpion:

Nu știu cum reuşiţi, dar astăzi spuneţi toate lucrurile potrivite. Pur și simplu vi se formează pe buze cuvintele care sunt capabile să îi/le aducă lângă voi și să îi/le convingă să vă urmeze pe toți/ate cei/le din jur. Sunteţi magnetici/e și fascinanţi/te, concentraţi-vă doar să fiţi și suficient de sinceri/e și de oneşti/ste, deoarece și asta are importanță.


Horoscop 28 septembrie 2017, Săgetător:

Aveţi un chef nebun de cumpărături, dar vă gândiţi și la faptul că ar fi cazul să economisiţi. Ţineţi azi cont și de distracția pe care o presupune o repriză de shopping. Din când în când, cel mai important este să vă simţiţi bine.


Horoscop 28 septembrie 2017, Capricorn:

Astăzi vă bateți cu toate puterile pentru ceva ce este extrem de important pentru voi. Nici nu vă trece prin minte să renunţaţi la lucrul pe care vi-l doriţi și bine faceţi; după eforturi mărețe, veţi reuși în tot ceea ce v-aţi propus. Veţi vedea cât de relaxaţi/te vă veţi simți după ce vă veţi întoarce victorioşi/ase.


Horoscop 28 septembrie 2017, Vărsător:

Astăzi va fi necesar să livraţi un speech important, unul care are legătură cu profesia sau poate cu viața voastră personală. Vă număraţi printre cele mai inteligente zodii, dar va trebui să fiţi foarte atenţi/te la ceea ce spuneţi. Aveţi tendința de a fi prea aspri/e sau, dimpotrivă, prea indulgenţi/te.


Horoscop 28 septembrie 2017, Peşti:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi concentraţi/te asupra vieţii profesionale, unde încercaţi să vă ocupaţi de câteva proiecte importante. Lucrurile nu merg aşa cum vă doriţi, motiv pentru care cereţi ajutorul colegilor/elor de echipă; spre seară, puteţi face o mică schimbare pe plan personal.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS