Horoscop Urania zilnic: marți, 26 septembrie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marți, 26 septembrie 2017


Horoscop 26 septembrie 2017, Berbec:

Doar cerul trebuie să fie limita voastră azi. Reuşiţi în mod extraordinar să aduceţi la îndeplinire un proiect la care aţi petrecut foarte mult timp încercând să îl puneţi la punct. Sunteţi fericiţi/te și entuziasmaţi/te, mai ales că lucrurile s-au așezat pe făgașul perfect. Aveţi toate motivele să sărbătoriţi.


Horoscop 26 septembrie 2017, Taur:

Meritați mai mult decât ceea ce primiţi; este mesajul pe care ar trebui să vi-l livraţi azi. Nu vă mai temeţi să căutaţi ceea ce vă doriţi, mai ales că se află mai aproape decât credeţi. Locul de muncă perfect, bărbatul/femeia care să vă facă fericiţi/te, sunt la mai puțin de o aruncătură de băț.


Horoscop 26 septembrie 2017, Gemeni:

Ajungeţi azi la ceea ce vi se pare a fi o răspântie de drumuri, un loc în care trebuie să decideţi pe unde să o apucaţi. Sunteţi însă nehotărâţi/te și parcă nu vă daţi seama pe unde ar trebui să o luaţi, ceea ce vă face să suferiţi. Indecizia nu trebuie să vă sperie; pur și simplu aşterneţi pe hârtie punctele pro și contra și aflaţi ce trebuie făcut.


Horoscop 26 septembrie 2017, Rac:

Venus este încă în zodia Fecioară, o zodie cunoscută pentru stabilitate şi romantism. Legăturile de dragoste ar trebui să fie puternice şi de lungă durată. În cazul în care aveţi de rezolvat conflicte cu persoanele dragi din jurul vostru, acesta este cel mai bun moment.


Horoscop 26 septembrie 2017, Leu:

Ceva nu a mers conform așteptărilor voastre în ultima perioadă, ceea ce v-a făcut să vă enervaţi foarte tare. Știu că este dificil să constatați că planurile voastre sunt spulberate, dar gândiţi-vă la faptul că nu puteți controla chiar totul și viața nici nu ar fi interesantă dacă ar fi posibil așa ceva.


Horoscop 26 septembrie 2017, Fecioară:

Azi sunteţi foarte vorbăreți/e, un aspect al personalității voastre pe care nu l-aţi dezvoltat până acum. Acest lucru se datorează faptului că Mercur se află în Casa Comunicării pentru voi; bucuraţi-vă de faptul că puteți să vă conectaţi cu oamenii din jur la un nivel mai profund și încercaţi și o repriză mică de flirt.


Horoscop 26 septembrie 2017, Balanţă:

Un bărbat/femeie intră în viața voastră și se pare chiar că o va schimba cu totul. Este foarte probabil să devină un interes sentimental pentru voi, așa că pregătiţi-vă de dragoste cu scântei. Va fi și mai incitant pentru că este o personalitate cu totul diferită de a voastră, una care vă va captiva de prima dată.


Horoscop 26 septembrie 2017, Scorpion:

Simţiţi o senzație intensă de dor, poate față de o persoană, de un loc sau chiar de o situație din trecut. Vă doriţi atât de mult ca lucrurile să fie din nou așa cum erau, încât este posibil chiar să deveniţi nefericiţi/te din această cauză. Gândiţi-vă la lucrurile bune de acum, ca să scăpaţi de tristețe.


Horoscop 26 septembrie 2017, Săgetător:

Ziua de marţi este ziua oportunităţilor; este posibil să vă concentraţi pe noi începuturi. Îndrăzniţi să ieşiţi din zona de confort şi să faceţi câteva schimbări nu doar în viaţa profesională, ci şi în ceea ce priveşte relaţia pe care o aveţi cu persoanele apropiate.


Horoscop 26 septembrie 2017, Capricorn:

Astăzi este momentul perfect pentru a vă reinventa. Cu toții avem o personalitate complexă, dar de cele mai multe ori preferăm să credem că suntem doar într-un anumit fel. Azi veţi avea însă ocazia excepțională de a descoperi și alte fațete ale personalității, pe care le veţi dezvolta chiar spre propria voastră surpriză.


Horoscop 26 septembrie 2017, Vărsător:

Universul vrea să vă facă pe plac, așa că profitaţi de acest atu și puneţi-vă o dorință. Faceți să fie vorba de ceva special, care să conteze mult pentru viața voastră, pentru că este destul de probabil să se împlinească. Este foarte probabil să ţineţi minte această zi pentru tot restul vieții.


Horoscop 26 septembrie 2017, Peşti:

Astăzi este posibil să vă certați cu partenerul vostru de viață. Important va fi faptul că acest conflict va fi unul revelator, care vă va ajuta să înţelegeţi ceva despre relația sau despre iubitul/a vostru/astră. Deși suferiţi acum, în cele din urmă veţi vedea că tot răul este spre bine.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS