Horoscop Urania zilnic: luni, 25 septembrie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 25 septembrie 2017


Horoscop 25 septembrie 2017, Berbec:

Amintiţi-vă cât de multă energie vă aduc călătoriile, fiindcă azi chiar este cazul să întreprindeţi una. Puneţi la cale un plan, găsiţi o destinație în care vă doreaţi de multă vreme să ajungeţi, iar astrele sunt de părere că veţi descoperi și foarte multe oferte extra de cazare.


Horoscop 25 septembrie 2017, Taur:

În ultima perioadă v-aţi gândit foarte mult la o persoană care nu v-a mai fost demult alături și pe care nu o mai simţiţi aproape, deși ați petrecut destul de mult timp împreună. Sunteţi tot mai siguri/e că nu vă este deloc un/o prieten/ă adevărat/ă și că nu faceţi decât să pierdeţi timp crezând în continuare în voi.


Horoscop 25 septembrie 2017, Gemeni:

Vă simţiţi extrem de emotivi/e astăzi, o senzație ciudată pentru cineva care obișnuiește să gândească cu mintea și nu cu sufletul. Partea și mai proastă este că sunt mai degrabă sentimente negative care vă încearcă și care vă chinuie, conferindu-vă impresia că viața voastră este un dezastru, mai ales pe plan sentimental.


Horoscop 25 septembrie 2017, Rac:

Voi aveţi de multe ori o idee destul de fixă despre cum trebuie să arate lucrurile și sunteţi destul de temători/are atunci când descoperiţi că ele nu stau deloc așa cum credeţi voi. Azi trebuie să renunţaţi însă cu totul la acest stil de a vedea lucrurile, pentru că va distruge un lucru care putea fi frumos în viața voastră.


Horoscop 25 septembrie 2017, Leu:

Astăzi creativitatea este punctul vostru forte. Veţi avea o idee absolut extraordinară, una care va merita să fie apreciată. Împărtăşiţi-o și cu ceilalți/lelalte și acceptaţi toate laudele care derivă din ea, mai ales că vor fi destule. Sub nicio formă să nu ţineţi doar pentru voi ceea ce aţi realizat, fiindcă chiar este o idee cum numai o dată în viață primiţi.


Horoscop 25 septembrie 2017, Fecioară:

Cineva apropiat va veni și își va deschide azi sufletul față de voi. Va trebui să îi fiţi aproape, pentru că are nevoie ca de aer de energia și de susținerea voastră. Dacă daţi cel mai mic semn de indisponibilitate, veţi vedea că relația dintre voi se va răci, iar respectiva persoană nu vă va mai fi niciodată aproape.


Horoscop 25 septembrie 2017, Balanţă:

Nu știu ce fel de zi veţi avea, dar știu cu siguranță cum v-o veţi petrece: ascultând problemele celorlalți/te. Din păcate pentru voi, toată lumea trage la voi, dar nu pentru a vă povesti ce s-a mai întâmplat bun în viața lor, ci doar despre situațiile negative prin care au trecut.


Horoscop 25 septembrie 2017, Scorpion:

Din păcate, astăzi veţi avea impresia că vă trădează nimeni alta decât persoana iubită. Este mai distantă și aproape indiferentă în relația cu voi, ceea ce vă determină să vă gândiţi că nu mai simte nimic pentru voi. Poate că are o problemă personală, sau poate chiar aveți dreptate; doar timpul o va spune.


Horoscop 25 septembrie 2017, Săgetător:

V-aţi simțit în ultima perioadă plini/e de viață, dar azi se pare că această senzație se va dezumfla precum un balon de săpun. Din păcate, oricât de mult aţi încerca, nu veţi reuși să regăsiţi energia și optimismul care v-au activat până acum.


Horoscop 25 septembrie 2017, Capricorn:

Astăzi vă simţiţi nesiguri/e pe voi, incapabili/e să vă veniţi în fire. Ca să scăpaţi nevătămaţi/te, gândiţi-vă că suntem cu toții afectați de acest tip de lucruri și numai concentrându-vă la aspectele practice din viață vă veţi reveni.


Horoscop 25 septembrie 2017, Vărsător:

Veţi fi mai fericiţi/te dacă vă veţi întâlni azi cu prietenii/ele voştri/astre. Ieșiți în oraș, la o cafea sau la distracție, este cel mai bun medicament împotriva supărărilor sau a oricărei stări proaste. Veţi vedea cu ochii cum vă sunt reînnoite rezervele de energie.


Horoscop 25 septembrie 2017, Peşti:

Aţi tot economisit în ultima vreme, dar azi este timpul să vă răsfăţaţi un pic și să scăpaţi de această corvoadă. Aveţi o stare proastă și anticipaţi că vă va ajuta mult să vă luaţi ceva frumos; poate că este și cazul să o faceţi. Viața este despre echilibru, așa că veţi ajunge să apreciaţi aceste lucruri.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS