Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 2 septembrie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 2 septembrie 2017


Horoscop 2 septembrie 2017, Berbec:

A doua zi a lunii septembrie pare să fie una foarte frumoasă pentru Berbeci. Este o perioadă liniştită, perfectă pentru a petrece mai mult timp singuri/e şi a vă pune în ordine gândurile şi sentimentele. Persoanele din jurul vostru vă oferă spaţiul de care aveţi nevoie.


Horoscop 2 septembrie 2017, Taur:

Aveţi un proiect la care ţineţi foarte mult şi pe care vreţi să îl dezvoltaţi cum puteţi mai bine în următoarea perioadă, motiv pentru care azi vă înzestraţi cu multă răbdare şi motivaţie şi începeţi să gândiţi planuri şi să găsiţi idei astfel încât să ajungeţi acolo unde vă doriţi.


Horoscop 2 septembrie 2017, Gemeni:

Astrele vă sfătuiesc ca în această perioadă să vă îndreptaţi atenţia asupra partenerului/ei de cuplu şi a membrilor/elor familiei. Ascultaţi problemele cu care aceştia/stea se confruntă şi oferiţi-le o mână de ajutor. De asemenea, spre seară este posibil să planificaţi o mică excursie pentru ziua de mâine.


Horoscop 2 septembrie 2017, Rac:

A doua zi de toamnă pare să vină cu câteva treburi de care trebuie să vă ocupaţi; este vorba despre sarcinile casnice obişnuite care nu mai pot fi amânate. Spre seară, vă bucuraţi de momente speciale în compania prietenilor/elor sau a membrilor/elor familiei.


Horoscop 2 septembrie 2017, Leu:

Această perioadă este una importantă pentru Lei deoarece vine cu un val de schimbări interesante cam pe toate planurile. Astrele vă sfătuiesc să aveţi răbdare deoarece lucrurile se vor aranja în curând la locul lor, iar voi vă veţi bucura de rezultate frumoase.


Horoscop 2 septembrie 2017, Fecioară:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi destul de agitaţi/te. Astăzi trebuie să vă ocupaţi de câteva sarcini importante la locul de muncă. De asemenea, spre seară aţi promis că participaţi la un eveniment şi, chiar dacă sunteţi foarte ocupaţi/te, încercaţi să vă ţineţi de promisiune.


Horoscop 2 septembrie 2017, Balanţă:

Această perioadă a fost una destul de obositoare şi dificilă pentru voi, motiv pentru care încercaţi să profitaţi de primele zile de toamnă şi să vă relaxaţi. Este posibil să vă ocupaţi de un eveniment în familie sau chiar să vă faceţi planuri pentru o scurtă vacanţă alături de persoanele dragi.


Horoscop 2 septembrie 2017, Scorpion:

Astăzi vă îndreptaţi întreaga atenţie asupra vieţii profesionale, unde trebuie să vă ocupaţi de câteva sarcini importante. Dacă reuşiţi, veţi primi un bonus substanţial şi aprecieri din partea şefilor/elor. Spre seară, astrele vă recomandă să evitaţi discuţiile contradictorii.


Horoscop 2 septembrie 2017, Săgetător:

Încercaţi să vă amânaţi toate planurile şi întâlnirile pe care le aveaţi programate pentru astăzi deoarece vreţi să vă bucuraţi de a doua zi de toamnă aşa cum trebuie: plimbări şi activităţi în natură alături de persoanele dragi. Această relaxare vă ajută să vă încărcaţi bateriile pentru zilele următoare.


Horoscop 2 septembrie 2017, Capricorn:

În prima parte a zilei de sâmbătă întreaga atenţie este concentrată asupra vieţii profesionale, unde trebuie să vă ocupaţi de o sarcină destul de importantă. Dacă aveţi răbdare, găsiţi o soluţie eficientă care să vă ajute să avansaţi foarte mult în proiectul vostru. Spre seară, primiţi o invitaţie în oraş din partea prietenilor/elor.


Horoscop 2 septembrie 2017, Vărsător:

Începutul toamnei este o perioadă foarte bună pentru a vă face planuri de viitor, a analiza oportunităţile apărute şi a lua decizii importante. De asemenea, încercaţi ca de acum înainte să vă faceţi mai mult timp liber pentru a vă bucura de compania oamenilor dragi din viaţa voastră.


Horoscop 2 septembrie 2017, Peşti:

Ziua de sâmbătă începe cum nu se poate mai bine pentru voi; primiţi o veste foarte frumoasă de departe, care vă poate aduce o schimbare foarte importantă pentru voi. Decizia pe care vreţi să o luaţi va veni cu o serie de beneficii financiare de care să vă bucuraţi.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS