Horoscop Urania zilnic: luni, 18 septembrie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 18 septembrie 2017


Horoscop 18 septembrie 2017, Berbec:

Saptamana incepe cum nu se poate mai bine pentru tine; ai multe taskuri de care trebuie sa te ocupi, insa esti cu zambetul pe buze. Esti foarte productiva si interactionezi destul de bine si cu oamenii din jurul tau. Seara pare sa fie una linistita.


Horoscop 18 septembrie 2017, Taur:

Conjunctura astrala de astazi favorizeaza interactiunea si comunicarea cu oamenii din jurul tau. Iti este foarte usor sa iti expui punctul de vedere si, cel mai important, sa te faci inteleasa de cei cu care porti discutii interesante. Spre seara, faci un drum scurt pentru o vizita promisa unei persoane dragi.


Horoscop 18 septembrie 2017, Gemeni:

Inca de la primele ore ale diminetii intreaga ta atentie este indreptata asupra vietii profesionale; ai planuri mari in aceasta saptamana, motiv pentru care astazi faci tot posibilul sa iti planifici cat mai bine timpul astfel incat sa reusesti tot ce iti propui.


Horoscop 18 septembrie 2017, Rac:

Ziua de luni pare sa fie una buna pentru a sustine examene, teste sau pentru a participa la intalniri importante pe plan profesional. Esti foarte atenta la detalii si reusesti sa vezi mai multe unghiuri ale situatiei in care te afli. Spre seara, partenerul de cuplu te surprinde cu o veste frumoasa.


Horoscop 18 septembrie 2017, Leu:

Astrele sunt foarte generoase cu tine in ceea ce priveste comunicarea cu oamenii din jurul tau; discutiile se vor dovedi foarte relaxate si, in acelasi timp, productive. De asemenea, pe plan sentimental, relatia cu partenerul de cuplu pare sa fie una tot mai frumoasa.


Horoscop 18 septembrie 2017, Fecioară:

Ziua de luni pare sa fie una foarte frumoasa pentru tine; inca de la primele ore ale diminetii intreaga atentie este indreptata asupra vietii profesionale, unde incerci sa rezolvi cateva probleme pe care pana acum le-ai tot amanat. Ai multa rabdare si reusesti sa te ocupi de tot ce iti propui.


Horoscop 18 septembrie 2017, Balanţă:

Saptamana incepe cu dreptul pentru tine; pe plan profesional, gasesti inspiratie in tot ce te inconjoara si reusesti sa vii cu idei foarte bune pentru a depasi micile obstacole ce stau in calea succesului tau. Superiorii sunt mandri de tine si te sustin neconditionat.


Horoscop 18 septembrie 2017, Scorpion:

Aceasta saptamana va fi una destul de aglomerata pentru tine, motiv pentru care ziua de astazi este doar despre facut planuri, mers la intalniri si stabilit planuri pentru urmatoarea perioada. Colegii de munca te sustin sa iti pui in practica ideile pe care le ai.


Horoscop 18 septembrie 2017, Săgetător:

Prima parte a zilei este una dificila deoarece trebuie sa iti indrepti intreaga atentie asupra vietii profesionale; apare o problema delicata pe care incerci sa o rezolvi de una singura. Mare atentie la detalii, acestea sunt cele care fac diferenta.


Horoscop 18 septembrie 2017, Capricorn:

Astazi ai foarte multe idei bune pentru viitoarele proiecte profesionale; nu mai pierde timpul, ia-ti inima in dinti si stabileste o intalnire cu superiorii pentru a le prezenta planurile tale. Cel mai probabil iti vor oferi unda verde si te vor sustine.


Horoscop 18 septembrie 2017, Vărsător:

Incepi ziua de luni cu zambetul pe buze; esti foarte inspirata si reusesti sa gasesti cele mai bune solutii pentru micile probleme de pe plan profesional. De asemenea, in relatia cu partenerul de cuplu lucrurile par sa evolueze usor si foarte frumos pentru voi.


Horoscop 18 septembrie 2017, Peşti:

Te bucuri de mult succes pe plan profesional; ai reusit sa captezi atentia superiorilor si faci tot posibilul sa ii tii de partea ta. Pentru un proiect major, trebuie sa iesi putin din zona de confort si sa faci cateva compromisuri in ceea ce priveste timpul liber.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS