Horoscop Urania zilnic: duminică, 17 septembrie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 17 septembrie 2017


Horoscop 17 septembrie 2017, Berbec:

Ziua de astazi pare sa te gaseasca cu zambetul pe buze; esti foarte relaxata si incerci sa iti planifici cat mai bine saptamana astfel incat sa rezolvi tot ce iti propui. Pe plan profesional ai multe idei bune pe care vrei sa le pui in practica pentru a dezolva proiecte interesante.


Horoscop 17 septembrie 2017, Taur:

Duminica este o zi usor obositoare, insa foarte frumoasa pentru tine deoarece o petreci alaturi de persoane foarte dragi, pe care le vezi destul de rar. Faci tot posibilul sa profiti de acest timp si sa creezi amintiri minunate. Seara pare sa fie relaxanta.


Horoscop 17 septembrie 2017, Gemeni:

Astazi pare sa fie o zi destul de aglomerata pentru tine; ai multe taskuri importante de care trebuie sa te ocupi, iar timpul nu este tocmai de partea ta. Cateva planuri vor fi gandite pe ultima suta de metri si nu se vor dovedi profitabile; ai incredere in tine si nu te grabi.


Horoscop 17 septembrie 2017, Rac:

Astazi trebuie sa te ocupi de cateva taskuri importante pe plan profesional; astrele iti recomanda sa ai incredere in tine si, cel mai important, sa acorzi o atentie deosebita detaliilor deoarece acestea sunt cele care fac diferenta. Poti face schimbari majore cu zambetul pe buze.


Horoscop 17 septembrie 2017, Leu:

Ziua de astazi pare sa vina cu zambete pentru tine; primesti o veste frumoasa de la o persoana la care tii foarte mult. De asemenea, pe plan sentimental este posibil ca partenerul de cuplu sa iti faca o surpriza speciala.


Horoscop 17 septembrie 2017, Fecioară:

Este posibil ca deciziile pe care le iei in aceasta perioada sa fie facute in graba si nu se vor dovedi chiar profitabile. Nu iti face griji, respira, fa un pas in spate si analizeaza cu mare atentie situatia; ai rabdare deoarece in scurt timp vei gasi cea mai simpla solutie.


Horoscop 17 septembrie 2017, Balanţă:

Astazi esti foarte relaxata; nu ai planuri, motiv pentru care incerci sa te bucuri de aceste momente frumoase inainte de o saptamana aglomerata. Dupa orele pranzului este posibil sa primesti o veste din partea unei persoane la care tii foarte mult.


Horoscop 17 septembrie 2017, Scorpion:

Finalul de weekend pare sa iti aduce vesti frumoase de la o persoana la care tii foarte mult; aceste momente te conving ca este timpul sa faci cateva schimbari pe plan personal. Te lasi condusa de intuitie si faci iei deciziile pe care tu le consideri potrivite.


Horoscop 17 septembrie 2017, Săgetător:

Profiti de ziua de astazi pentru a te concentra asupra vietii profesionale; dupa o discutie avuta cu superiorii, ai ocazia sa primesti cateva proiecte importante de care sa te ocupi in urmatoarea perioada. Iesi din zona de confort, iar asta te ajuta sa cresti in ochii colegilor de echipa.


Horoscop 17 septembrie 2017, Capricorn:

Astazi ai ocazia sa rezolvi cateva conflicte personale avute recent cu oamenii dragi din viata ta. Partenerul de cuplu iti este alaturi si este impresionat de rabdarea de care dai dovada. Spre seara, este posibil sa participi la un eveniment frumos.


Horoscop 17 septembrie 2017, Vărsător:

Astazi esti pregatita sa faci cateva schimbari in viata profesionala; iti iei inima in dinti si iesi din zona de confort astfel incat sa ajungi pe drumul pe care iti doresti sa mergi. Partenerul de cuplu este impresionat de curajul tau si te sustine neconditionat.


Horoscop 17 septembrie 2017, Peşti:

In ultima perioada ai fost foarte agitata si aglomerata pe plan profesional. Insa acum, in sfarsit, a venit momentul sa iti indrepti atentia asupra relatiei pe care o ai cu oamenii din jurul tau. Partenerul de cuplu va fi cel mai fericit. Seara va fi una linistita si frumoasa.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS