Horoscop Urania zilnic: vineri, 15 septembrie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 15 septembrie 2017


Horoscop 15 septembrie 2017, Berbec:

Ar trebui să vă concentraţi astăzi, chiar dacă mintea vă stă mai mult la iubire. Aţi cam pierdut drumul pe care voiaţi să vă îndreptaţi în viață și acum sunteţi destul de confuzi/e pentru că nu mai ştiţi cum anume să continuaţi. Nu vă mai gândiţi la aceste lucruri, ci luptaţi și vă veţi regăsi calea.


Horoscop 15 septembrie 2017, Taur:

Cineva apropiat vouă vă felicită pentru cât de bine v-aţi descurcat într-o anumită situație, ceea ce vă va duce în al nouălea cer. Aveţi tendința de a considera că sunteţi buni/e numai când alții/tele v-o spun? Voi chiar nu aţi realizat asta?


Horoscop 15 septembrie 2017, Gemeni:

Este adevărat că atunci când bârfiţi voi nu o faceţi neapărat cu rea intenție, dar azi veţi ajunge exact la asta. Aveţi o informație despre cineva apropiat care se poate dovedi extrem de nociv/ă, alterând reputația pe care acesta/asta o are. Nu vă doriţi să se ajungă la asta, așa că fiţi mai discreţi/te.


Horoscop 15 septembrie 2017, Rac:

Pregătiţi-vă să vă îmbogăţiţi cercul de prieteni/e, pentru că astăzi veţi avea norocul de a da peste niște oameni care vă vor plăcea foarte mult. Simţiţi nevoia să ieşiţi și să vă distraţi, așa că veţi întâlni oameni cu care vă înţelegeţi de minune.


Horoscop 15 septembrie 2017, Leu:

Aveţi grijă la gândurile cu potențial distructiv azi, fiindcă vă vor face mult rău. Cu temperamentul vostru impulsiv, aveţi de multe ori tendința de a sări direct la o concluzie încriminatoare, fără să vă mai puneţi mintea la contribuție. Astăzi însă această tendință vă poate costa un om drag.


Horoscop 15 septembrie 2017, Fecioară:

Nu prea vă simţiţi în largul vostru acasă, lucru care vi se pare un pic ciudat. Poate fi vorba de un conflict pe care l-aţi avut cu cineva drag sau de un anumit aspect practic care vă supără, dar realitatea este că vreţi să ieşiţi cât mai curând. Cine și ce vă oprește să o faceţi?


Horoscop 15 septembrie 2017, Balanţă:

Cineva apropiat vă va surprinde astăzi mai mult decât aţi fi crezut posibil. Credeaţi că îl/o cunoști/asteti deja la perfecție și că nu ar mai fi putut face nimic care să vă uimească, dar azi vă impresionează pur și simplu. Comportamentul său va constitui o adevărată revelație, dar una de natură pozitivă.


Horoscop 15 septembrie 2017, Scorpion:

Vă simţiţi răniţi/te de ceea ce spune o persoană apropiată azi. Luaţi spusele sale în mod personal și simţiţi chiar că vă doare inima atunci când vă gândiţi la afirmațiile pe care le-a făcut. Nu credeţi că exageraţi puțin? Cel mai probabil, vorbele sale au fost scoase din context.


Horoscop 15 septembrie 2017, Săgetător:

Astrele întrevăd azi la orizont o conexiune romantică pentru voi. Cineva vă admiră profund și nu se codește să vă spună acest lucru, iar voi sunteţi pur și simplu în culmea fericirii. Poate fi chiar sufletul vostru pereche sau doar o aventură, dar cert este că vă va face să vă simţiţi bine.


Horoscop 15 septembrie 2017, Capricorn:

Astăzi faceţi tot posibilul ca să câştigaţi o discuție în contradictoriu, în principal pentru că este vorba de un subiect care este foarte important pentru voi. Cu toate acestea, pentru că sunteţi atât de implicaţi/te, pur și simplu nu vă vin în minte argumentele care trebuie.


Horoscop 15 septembrie 2017, Vărsător:

Veţi simți astăzi că ceva lipsește din viața voastră, că nu mai sunteţi compleţi/te fără acel aspect. Poate că este vorba de un/o amic/ă cu care v-aţi certat sau de persoana iubită care e plecat undeva departe, cert este că vă doare destul de mult acest lucru.


Horoscop 15 septembrie 2017, Peşti:

Astăzi vă interesaţi de starea voastră de sănătate, înscriindu-vă fie la sală, fie la un curs de nutriție. Partea bună este că aici găsiţi pe cineva care se va dovedi important în viitorul vostru, fie din punct de vedere sentimental, fie cât se poate de platonic. Se pare că alegerea va fi a voastră, în cele din urmă.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS