Horoscop Urania zilnic: joi, 14 septembrie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 14 septembrie 2017


Horoscop 14 septembrie 2017, Berbec:

Astăzi trebuie să vă înzestraţi cu multă răbdare şi să purtaţi o discuţie serioasă cu partenerul/a de cuplu cu privire la drumul pe care amândoi vreţi să mergeţi. Aveţi răbdare şi concentraţi-vă mai mult pe compromisurile pe care trebuie să le faceţi decât pe greşelile din trecut.


Horoscop 14 septembrie 2017, Taur:

Astrele consideră că astăzi este un moment perfect pentru a spune ceea ce gândiţi cu adevărat. Voi sunteţi renumiţi/te pentru candoarea voastră și pentru faptul că vorbiţi întotdeauna din inimă, dar azi va trebui să fiţi tăioşi/ase, fiindcă cineva apropiat chiar are nevoie de această atitudine din partea voastră.


Horoscop 14 septembrie 2017, Gemeni:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi cu zâmbetul pe buze. O persoană la care ţineţi foarte mult vine cu o veste frumoasă pe care o aşteptaţi de câteva luni bune. De asemenea, este posibil ca pe plan profesional să puneţi mâna pe un parteneriat foarte important.


Horoscop 14 septembrie 2017, Rac:

În această perioadă vă simţiţi foarte conectaţi/te de casă şi de oamenii dragi din viaţa voastră. Este posibil ca o persoană la care ţineţi foarte mult să vă ceară ajutorul într-o problemă mai dificilă, cu care se confruntă de ceva timp. Renunţaţi la planurile voastre şi încercaţi să o ajutaţi.


Horoscop 14 septembrie 2017, Leu:

Voi aveţi obiceiul de a spune întotdeauna, cu glas răspicat, tot ceea ce gândiţi, dar azi ar trebui să fiţi puțin mai diplomaţi/te, mai ales dacă nu vreţi ca relațiile voastre să aibă de suferit. Este vorba în principal de legătura cu bărbatul/femeia pe care îl/o iubiţi, care este mai sensibil/ă decât de obicei și se va simți rănit/ă.


Horoscop 14 septembrie 2017, Fecioară:

Astăzi vă simţiţi foarte apropiaţi/te de prietenii/ele voştri/astre, pe care pur și simplu îi/le adoraţi. V-au oferit toată susținerea și v-au fost mereu alături, indiferent de tot ceea ce aţi avut de suferit. Azi este momentul să le mulţumiţi și să le arătați cât de mult contează ei/le pentru voi.


Horoscop 14 septembrie 2017, Balanţă:

Viața este extrem de ușoară azi, încât parcă nici vouă nu vă vine să credeţi cât de bine se desfășoară lucrurile. Aveţi chef să faceţi orice, așa că vă descurcaţi de minune la orice încercaţi. Veţi excela la muncă, dar sunteţi atât de fermecători/are, încât nici măcar prietenii/ele nu se pot distanța de voi.


Horoscop 14 septembrie 2017, Scorpion:

Ziua de joi vă găseşte optimişti/ste şi plini/e de energie; pe plan profesional, aveţi câteva sarcini pe care le-aţi tot amânat şi de care vreţi să vă ocupaţi în această perioadă. În cazul în care nu vă descurcaţi, îndrăzniţi să cereţi ajutorul colegilor/elor de echipă.


Horoscop 14 septembrie 2017, Săgetător:

Cu mintea pe care o aveţi, vouă nu vă este deloc greu să excelaţi la locul de muncă, dar de multe ori aveţi impresia că sunteţi trecuţi/te cu vederea. Azi lucrurile se vor schimba însă, într-un mod care este important mai ales pentru voi; veţi fi apreciaţi/te și complimentaţi/te de colegii/ele de muncă.


Horoscop 14 septembrie 2017, Capricorn:

Lumea vă recunoaște pe voi pentru caracterul vostru practic, dar astăzi va trebui să puneţi mai degrabă accent pe exprimarea emoțiilor voastre. Este momentul să le spuneţi celor pe care îi/le iubiţi ce simţiţi pentru ei/le, chiar dacă vă este greu.


Horoscop 14 septembrie 2017, Vărsător:

Dacă simţiţi nevoia de a da înapoi din ce aţi primit, este minunat și azi va trebui să o puneţi în practică. Nu vă temeţi să căutaţi o cauză în care să vă implicaţi, o activitate de voluntariat. Este esențial să faceţi ceva și pentru lumea din jur, să oferiţi și voi ceva societății.


Horoscop 14 septembrie 2017, Peşti:

Bucuraţi-vă, pentru că astăzi puteți să fiţi voi înşivă/sevă, exact așa cum vă simţiţi în adâncul sufletului vostru. Veţi avea ocazia de a crea, de a face ceva nou, ori pentru voi, ori pentru o persoană apropiată. Firea voastră artistică se va remarca azi din plin, umplându-vă de satisfacție.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS