Horoscop Urania zilnic: miercuri, 13 septembrie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 13 septembrie 2017


Horoscop 13 septembrie 2017, Berbec:

Ziua de miercuri este excelentă pentru a vă ocupa de proiectele pe care le aveţi în desfăşurare; de asemenea, aveţi şansa de a purta o discuţie foarte interesantă cu partenerii/ele de afaceri cu privire la câteva colaborări viitoare. Toate conversaţiile de azi vor decurge fără efort.


Horoscop 13 septembrie 2017, Taur:

Comunicaţi foarte bine cu oamenii din jurul vostru şi energia abundă întreaga zi, motiv pentru care astrele vă sfătuiesc să ieşiţi în lume şi să profitaţi din plin de aceste momente. În cazul în care sunteţi singuri/e, aveţi ocazia să întâlniţi o persoană interesantă, de care vă veţi îndrăgosti imediat.


Horoscop 13 septembrie 2017, Gemeni:

Să nu credeţi că dacă oamenii vă spun ceva ce nu vă place, înseamnă că sunteţi voi neapărat de vină. Dimpotrivă, astăzi astrele sunt de părere că cineva vă va ataca dur, dar din gelozie, așa că nu vă lăsaţi doboraţi/te la pământ de afirmațiile sale, pentru că nu aveţi nici cel mai mic motiv.


Horoscop 13 septembrie 2017, Rac:

Astăzi aveţi noroc din plin, dar se pare că sunteţi și foarte pregătiţi/te pentru a vă bucura de succes. Astrele cred că mintea și corpul vostru sunt mai puternice decât de obicei, așa că nu ar fi rău să vă prezentați la un concurs; oricare ar fi natura sa, azi veţi reuși să impresionaţi.


Horoscop 13 septembrie 2017, Leu:

Dacă plănuiţi să faceţi o schimbare fizică, azi este cel mai bun moment pentru ea. Sunteţi plini/e de entuziasm și ştiţi foarte bine ce vi se potrivește, așa că veţi avea parte numai de rezultate pozitive dacă vă tundeţi, vă schimbaţi culoarea la păr sau vă reînnoiţi garderoba.


Horoscop 13 septembrie 2017, Fecioară:

Veţi descoperi că astăzi este o zi foarte bună pentru planificarea viitorului. Va fi minunat dacă vă hotărâţi să investiţi într-o afacere, dacă puneţi la punct un plan de economii sau pur și simplu dacă vă gândiţi la un plan de dezvoltare personală.


Horoscop 13 septembrie 2017, Balanţă:

Vă simţiţi agitaţi/te astăzi, ca și cum aţi simți că este ceva pe cale să se schimbe în viața voastră. Astrele sunt de părere că ceea ce vă neliniștește este o nouă dragoste care se întrevede la orizont; sunt șanse mari ca azi să vă îndrăgostiţi sau că un/o tip/ă care vă place să vă facă avansuri.


Horoscop 13 septembrie 2017, Scorpion:

Vă temeţi de ceva ce este pe punctul de a se întâmpla, ceea ce vă face să amânaţi măsurile pe care le-aţi putea lua. Nu mai amânaţi, nu vă mai ascundeţi, fiindcă lucrul de care vă este teamă se va petrece și cel mai bine este să îl întâmpinaţi cu fruntea sus.


Horoscop 13 septembrie 2017, Săgetător:

Astăzi fiţi mai egoişti/ste decât de obicei și nu vă temeţi să spuneţi „nu” cuiva care cere prea multe de la voi. Este cazul să învăţaţi să vă apăraţi singuri/e principiile și să luptați pentru voi. Nu vă mai temeţi că îi/le supăraţi pe ceilalți/lelalte.


Horoscop 13 septembrie 2017, Capricorn:

Azi nu este deloc momentul să așteptați pasivi/e ca lucrurile să se întâmple, ci este neapărat necesar să acţionaţi. Mintea voastră este ascuțită, iar voința de nedepășit și chiar și încrederea în voi este mai puternică decât de obicei. Este oportunitatea perfectă pentru a lupta pentru un vis.


Horoscop 13 septembrie 2017, Vărsător:

Nu trebuie să aveţi întotdeauna indici clari că ceea ce sunteţi pe cale să faceţi chiar are șanse de succes. Astăzi este cazul să faceţi o săritură în gol, adică să vă bazaţi doar pe credința voastră și pe ceea ce intuiţi. Nu mai consideraţi că nu aveţi șanse să reuşiţi, doar pentru că nimic din afară nu pare să spună asta.


Horoscop 13 septembrie 2017, Peşti:

Astăzi aveţi o sclipire care îi atrage pe oamenii din jur și ar fi păcat să nu vă folosiţi de ea. Este neapărat necesar să încercaţi o schimbare, care se va dovedi pozitivă. Da, vorbim mai ales despre viața voastră sentimentală; veţi fi curtaţi/te intens azi și aveţi șanse foarte mari să vă găsiţi dragostea vieții voastre.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS