Horoscop Urania zilnic: duminică, 1 octombrie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 1 octombrie 2017


Horoscop 1 octombrie 2017, Berbec:

Conjunctura astrală de duminică favorizează viaţa sentimentală; este posibil să fiţi destul de sensibili/e în discuţiile pe care le purtaţi cu oamenii din jurul vostru. Pe plan profesional se pot schimba câteva lucruri destul de importante în această perioadă.


Horoscop 1 octombrie 2017, Taur:

Astăzi trebuie să vă ocupaţi de câteva sarcini destul de importante pe plan profesional; întâlniţi persoane noi, care vă vor convinge că este momentul să faceţi câteva schimbări şi să începeţi noi proiecte. Pentru a ajunge acolo unde vă doriţi sunt necesare şi câteva compromisuri.


Horoscop 1 octombrie 2017, Gemeni:

Lucrurile sunt într-o continuă schimbare pentru voi şi nu vă place deloc drumul pe care mergeţi. De aceea hotărâţi să nu mai aşteptaţi, să vă luaţi inima în dinţi şi să puneţi în aplicare planurile şi ideile pe care le-aţi tot gândit în ultima perioadă.


Horoscop 1 octombrie 2017, Rac:

Astăzi la întâlnirea pe care o aveţi cu superiorii reuşiţi să surprindeţi pe toată lumea cu câteva idei foarte bune pe care vreţi să le puneţi în aplicare pentru proiectele aflate în desfăşurare. Acestea pot aduce rezultate frumoase într-un timp destul de scurt.


Horoscop 1 octombrie 2017, Leu:

Este posibil ca în această perioadă să vă simţiţi copleşiţi/te de sfaturi şi păreri; aveţi nevoie de o pauză de la toată lumea care se năpusteşte asupra voastră. Astrele vă sfătuiesc să fiţi mai selectivi/e în ceea ce priveşte relaţia pe care o aveţi cu cei/le din jurul vostru.


Horoscop 1 octombrie 2017, Fecioară:

Sunteţi destul de obosiţi/te şi nu ştiţi dacă mai puteţi face faţă pentru mult timp presiunilor primite din partea superiorilor. Încercaţi să vă luaţi câteva zile libere şi să încercaţi să vă relaxaţi; aveţi nevoie de clipe liniştite în care să vă puteţi încărca bateriile pentru ce urmează.


Horoscop 1 octombrie 2017, Balanţă:

Ziua de duminică este una destul de lejeră pe plan profesional; aveţi câteva sarcini simple pe care le rezolvaţi foarte repede. După orele prânzului, întreaga atenţie este îndreptată asupra relaţiei pe care o aveţi cu partenerul/a de cuplu.


Horoscop 1 octombrie 2017, Scorpion:

Ziua de duminică este un moment foarte bun pentru a vă îndrepta atenţia asupra voastră. Încercaţi să vă puneţi în ordine gândurile şi sentimentele astfel încât să faceţi acele modificări importante la care visaţi de foarte mult timp.


Horoscop 1 octombrie 2017, Săgetător:

Pe plan profesional vă confruntaţi cu câteva situaţii neplăcute. Aveţi multă răbdare şi faceţi tot posibilul să daţi dovadă de maturitate în discuţiile pe care le purtaţi cu oamenii din jurul vostru. Astrele vă sfătuiesc să aveţi încredere în intuiţia voastră.


Horoscop 1 octombrie 2017, Capricorn:

Deciziile pe care le luaţi în această perioadă sunt definitorii pentru viitorul vostru profesional. Este posibil să vă doriţi să faceţi câteva schimbări importante, însă încă nu sunteţi siguri/e că planurile pe care le aveţi sunt cele mai bune pentru voi.


Horoscop 1 octombrie 2017, Vărsător:

Toate planurile făcute în ultima perioadă par să vă aducă rezultate foarte frumoase de care vă bucuraţi maxim. Succesul vostru ajunge şi la urechile superiorilor, care se gândesc să vă surprindă cu un bonus substanţial.


Horoscop 1 octombrie 2017, Peşti:

A fost o săptămână destul de aglomerată şi obositoare pentru voi. Din cauza stresului nu vă mai puteţi bucura de succesul obţinut în această perioadă. Astrele vă sfătuiesc să profitaţi de această zi pentru a vă relaxa şi a vă încărca bateriile.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS