Horoscop Urania zilnic: marţi, 8 august 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 8 august 2017


Horoscop 8 august 2017, Berbec:

Încă de la primele ore ale dimineţii vă îndreptaţi întreaga atenţie asupra vieţii profesionale, unde sunteţi surprinşi/se cu o propunere interesantă de colaborare din partea unei persoane destul de importante din domeniul vostru. Discutaţi cu persoana iubită înainte de a lua o decizie finală.


Horoscop 8 august 2017, Taur:

Săptămâna aceasta pare să fie una de foc pentru Tauri, motiv pentru care faceţi tot posibilul să profitaţi de ziua de marţi şi să vă planificaţi cât mai bine timpul astfel încât să vă puteţi ocupa de toate sarcinile profesionale. Spre seară, întreaga atenţie este îndreptată asupra celui/ei drag/i.


Horoscop 8 august 2017, Gemeni:

Sarcinile pe care le aveţi de terminat trebuie rezolvate alături de mai mulţi/te colegi/e; aceştia/stea nu sunt la fel de atenţi/te ca voi şi este posibil să apară şi mici conflicte. Vă înzestraţi cu multă răbdare şi faceţi tot posibilul ca lucrurile să fie cât mai profi din partea voastră.


Horoscop 8 august 2017, Rac:

După o perioadă foarte aglomerată, în care v-aţi ocupat doar de viaţa profesională, încep să se vadă beneficiile muncii voastre. Se poate ca şefii/ele să vă răsplătească pentru eforturile depuse cu un bonus substanţial sau chiar cu o mărire de salariu.


Horoscop 8 august 2017, Leu:

Astăzi încercaţi să comunicaţi mai mult cu persoana iubită; este posibil să vă doriţi să ieşiţi puţin din rutină, motiv pentru care căutaţi lucruri interesante şi noi de făcut: o mică excursie vă poate fi de mare ajutor în acest sens. În cazul în care sunteţi singuri/e, aveţi şanse mari să întâlniţi o nouă persoană.


Horoscop 8 august 2017, Fecioară:

Faceţi tot posibilul ca astăzi să petreceţi timpul de unii/ele singuri/e deoarece trebuie să luaţi o decizie importantă şi nu vă doriţi să interacţionaţi cu nimeni; consideraţi că nu este momentul potrivit pentru a fi influenţaţi/te de oamenii din jurul vostru. Seara va fi una liniştită.


Horoscop 8 august 2017, Balanţă:

Discuţiile cu partenerii/ele de afaceri nu evoluează aşa cum vă doriţi, iar planurile voastre se pot duce pe apa sâmbetei. Astrele vă recomandă să vă păstraţi calmul şi să nu renunţaţi la visurile voastre. Poate că acesta nu este cel mai potrivit moment; încercaţi peste câteva săptămâni.


Horoscop 8 august 2017, Scorpion:

Ziua de marţi pare să fie una destul de darnică cu Scorpionii; este posibil ca şefii/ele să vă facă o ofertă interesantă pentru un proiect important, cu şanse mari de reuşită. Pentru voi acest lucru înseamnă mai mult de muncă, însă nici nu staţi să vă gândiţi şi acceptaţi imediat propunerea.


Horoscop 8 august 2017, Săgetător:

Prima parte a zilei de marţi va fi dedicată vieţii profesionale; aveţi de rezolvat câteva probleme care vă vor da bătăi de cap. Din fericire primiţi o mână de ajutor din partea unui/ei coleg/e în care puteţi avea încredere; împreună reuşiţi să găsiţi cele mai bune soluţii pentru situaţia în care vă aflaţi.


Horoscop 8 august 2017, Capricorn:

Ziua de marţi pare să fie una destul de dificilă pentru Capricorni deoarece vine la pachet cu câteva schimbări asupra vieţii profesionale; este important să vă păstraţi calmul şi să încercaţi să vă adaptaţi cât mai repede acestor modificări astfel încât să vă puteţi ocupa de sarcinile voastre.


Horoscop 8 august 2017, Vărsător:

Astăzi trebuie să vă concentraţi întreaga atenţie asupra vieţii profesionale, unde vă aşteaptă sarcini importante şi urgente. Colegii/ele de echipă vor avea nevoie de puţină îndrumare din partea voastră, în special în a doua parte a zilei când la orizont va apărea un nou proiect.


Horoscop 8 august 2017, Peşti:

Astăzi discuţiile cu partenerul/a de cuplu pot fi sincere şi foarte mature; amândoi vă deschideţi inima şi spuneţi tot ce aveţi pe suflet. Acesta este un moment important deoarece puteţi lua o decizie majoră, care vă aduce o schimbare frumoasă în viitorul vostru.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS